Nagellak

Swatch: China Glaze – For Audrey

China Glaze - For Audrey
China Glaze - For Audrey

Vandaag even geen Catrice-lakje, maar China Glaze For Audrey. Deze kleur doet inmiddels ook al wat stof opwaaien, omdat dit een mooie dupe is van Chanel Nouvelle Vague uit de zomercollectie van 2010. De collectie ligt hier in Nederland helaas nog niet in de winkels, maar we kunnen dus wel alvast van deze kleur genieten.

Deze kleur brengt perfect aan, droogt als een speer en dekt na 2 laagjes prima. Ik vind dit echt een leuk kleurtje! Het is een lekker zomerse kleur, en valt mooi binnen de pasteltrend van deze zomer. Ook lijkt dit heel erg op de kleur van Tiffany’s (juwelier), dus dat geeft natuurlijk weer een beetje een luxe-gevoel. I like it!

Tiffany's Groen
Tiffany's Groen

China Glaze is te koop bij KonadNail.nl en kost daar €6,95.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Sophie zegt:

    leuk, mooie kleur!

  2. is dit ook een dupe van ‘What’s With The Cattitude?’ van O.P.I ?

    1. Nee, helaas niet! Daar is hij te groen voor. Samara van Herôme World Inspired Colours komt meer bij WWTC? in de buurt.

  3. Heel mooi kleurtje! China Glaze is mijn favo nagellak merk, sinds heel kort. Ik kocht een lakje op Boozyshop.nl (Gaga For Green) en ik ben er gelijk helemaal verliefd op. Heb snel even wat meer kleurtjes van China Glaze besteld!
    Trouwens, hele leuke site! 🙂 Ik vind hem net op google. Maar ik heb nog een vraagje: Ik zie dat je regelmatig andere lakjes op doet. Mijn nagels worden dan altijd slap en je ziet de nagelriem minder goed. Doe jij hier een speciale Base Coat of zo voor op? Ik zou het graag willen weten want alle base coatjes die ik heb zijn bagger…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.