Pinky Power Video's

Video: Gezonde werkdag – Pinky Power #2

In deze aflevering van Pinky Power laat ik zien wat ik eet op een werkdag, deel ik een recept voor stamppot met zoete aardappel en krijg ik een uhm…. yoghurtdouche? Huh?! Wil je weten wat Pinky Power is? Neem dan even een kijkje bij deze video!

 Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

10 Comments

 • Reply
  Michaela
  18 maart 2015 at 06:25

  Ik vind jouw vlogs echt super leuk 🙂 Wow, wat erg van die yoghurt!

 • Reply
  Danielle
  18 maart 2015 at 06:59

  Hahaha wat een ramp met die yoghurt, ik herken het overigens.. is mij ook ns overkomen.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  18 maart 2015 at 11:14

  Yep, dat met die yoghurt heb ik ook al voorgehad. Er ligt een vloek over mij, ik heb altijd van die voorvallen. Leuke vlog weer!

 • Reply
  yasmina | BEINGYASMINA
  18 maart 2015 at 11:27

  Haha, die yoghurt (sorry)! Het overkomt mij ook altijd! Leuke vlog heb je weer!

 • Reply
  Janneke
  18 maart 2015 at 14:23

  Ik vind dit nu al een te gekke serie! Je enthousiasme werkt ook motiverend! Misschien is het leuk om meer informatie over je sportkleding erin terug te laten komen bijvoorbeeld? Misschien een collectie of tips over welke kleding je bij welke work outs het fijnst vindt? Ik noem maar iets :). Ik kijk in elk geval uit naar de volgende aflevering.

 • Reply
  laura
  18 maart 2015 at 17:11

  ik vind dit je leukste video’s tot nu toe!
  keep on going!

 • Reply
  Pleun
  19 maart 2015 at 16:35

  Vind je het niet eng om met oordopjes te slapen? Stel dat er iets in huis gebeurd en je bent je er niet van bewust…

 • Reply
  Iris
  20 maart 2015 at 12:04

  Super leuke vlog! Je enthousiasme werkt inderdaad heel aanstekelijk 😀

 • Reply
  Ellen
  23 maart 2015 at 22:00

  leuke aflevering!
  heb je misschien een recept van het avondeten?
  Ik zou het ook graag eens maken maar ik kan niet uit het filmpje halen wat de hoeveelheden zijn.

  • Reply
   Charlotte
   23 maart 2015 at 22:05

   Dat komt omdat ik gewoonmaar wat doe, er is geen specifiek recept. 2 kleine zoete aardappelen, een halve courgette, paar zongedroogde tomaatjes, wat kaas en crème fraiche en een flinke hand spinazie, denk ik. En dat was een flinke portie voor 1 persoon.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.