Pinky Power Video's

Video: Gezonde werkdag – Pinky Power #2

In deze aflevering van Pinky Power laat ik zien wat ik eet op een werkdag, deel ik een recept voor stamppot met zoete aardappel en krijg ik een uhm…. yoghurtdouche? Huh?! Wil je weten wat Pinky Power is? Neem dan even een kijkje bij deze video!

 Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ik vind jouw vlogs echt super leuk 🙂 Wow, wat erg van die yoghurt!

 2. Hahaha wat een ramp met die yoghurt, ik herken het overigens.. is mij ook ns overkomen.

 3. Yep, dat met die yoghurt heb ik ook al voorgehad. Er ligt een vloek over mij, ik heb altijd van die voorvallen. Leuke vlog weer!

 4. Haha, die yoghurt (sorry)! Het overkomt mij ook altijd! Leuke vlog heb je weer!

 5. Janneke zegt:

  Ik vind dit nu al een te gekke serie! Je enthousiasme werkt ook motiverend! Misschien is het leuk om meer informatie over je sportkleding erin terug te laten komen bijvoorbeeld? Misschien een collectie of tips over welke kleding je bij welke work outs het fijnst vindt? Ik noem maar iets :). Ik kijk in elk geval uit naar de volgende aflevering.

 6. laura zegt:

  ik vind dit je leukste video’s tot nu toe!
  keep on going!

 7. Pleun zegt:

  Vind je het niet eng om met oordopjes te slapen? Stel dat er iets in huis gebeurd en je bent je er niet van bewust…

 8. Iris zegt:

  Super leuke vlog! Je enthousiasme werkt inderdaad heel aanstekelijk 😀

 9. Ellen zegt:

  leuke aflevering!
  heb je misschien een recept van het avondeten?
  Ik zou het ook graag eens maken maar ik kan niet uit het filmpje halen wat de hoeveelheden zijn.

  1. Dat komt omdat ik gewoonmaar wat doe, er is geen specifiek recept. 2 kleine zoete aardappelen, een halve courgette, paar zongedroogde tomaatjes, wat kaas en crème fraiche en een flinke hand spinazie, denk ik. En dat was een flinke portie voor 1 persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.