Budget Nagellak

Swatch: Catrice – All You Need Is Pink

Nog voordat ik de prachtige kleur A Gallon of Melon ontdekte, kocht ik uit het nieuwe assortiment van Catrice de tint All You Need Is Pink. Ik zag fijne zilveren glitters in de knalroze kleur zitten en werd uiteraard erg nieuwsgierig. Ik ga hem aan jullie laten zien!

Catrice All You Need is Pink - 1

Catrice All You Need is Pink - 2

All You Need Is Pink is een vrij donkere roze kleur die vrij koel van tint is. Hoewel ik in de winkel getrokken werd door de fijne glittertjes, vind ik ze op mijn nagels eigenlijk niet zo heel mooi. Ik weet niet of het door de kleur of de glitters komt, maar ik vind de lak een beetje gedateerd overkomen. Hij is niet lelijk, maar ik vind hem niet heel speciaal.

Catrice All You Need is Pink - 3

Ik heb op deze foto’s geen topcoat gebruikt, de glans is gewoon van de lak zelf afkomstig. Hij dekt keurig na twee laagjes, al vind ik wel dat hij aan de dikke kant is. Dat heeft waarschijnlijk te maken met de glittertjes die erin zitten.

Bij mijn vorige artikel over een Catrice-lak kreeg ik veel vragen over het kwastje. Om eerlijk te zijn had ik toen niet eens door dat het kwastje echt vernieuwd was, maar in vergelijking met de slechte kartelige kwastjes die Catrice een tijdje had zijn de nieuwe kwastjes absoluut een verbetering! Sommige dames zullen ze misschien nog steeds wat breed vinden, maar ze lakken tenminste beter dan die van een tijdje geleden. Ook zijn de flesjes iets minder gammel, dus ik vermoed dat Catrice eindelijk weer op de goede weg zit!

Catrice All You Need Is Pink – €2,99
Kruidvat

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Wat jammer dat hij je tegenvalt. Het is inderdaad niet een heel speciaal lakje maar ik vind de kleur wel gaaf

 2. Het is een mooi kleurtje, maar niet heel bijzonder. Ik had hem persoonlijk zonder glitters mooier gevonden of meer verschillende kleuren glitters.

 3. Ik vind hem juist wel erg mooi!

 4. Wauw wat een stralend lakje, zo fijn! Echt een hele mooie kleur, I love it!

 5. Prachtige finish heeft dit lakje! De kleur is ook helemaal perfect voor de lente & zomer <3

 6. Voor de zomer is hij zeker leuk! De glittertjes zijn niet helemaal mijn ding, maar misschien wel leuk als hij glanst in de zon :).

 7. Gewoon een leuk lakje!

 8. Ik vind het juist wel een heel erg mooi lakje!

 9. Jammer van die glitters inderdaad de roze tint is namelijk wel helemaal mijn kleur!

 10. Wat een mooie bijzondere kleur. Fijn dat het kwastje ook zo goed is. Ik hou wel van brede kwastjes.

 11. Mooie kleur en met de glitters is het helemaal af.

 12. Ik vind het opzicht wel een mooie kleur!

 13. Super mooie kleur! En zeker voor zo’n budget prijs!

 14. Prachtig lakje, hele mooie glans.

 15. Wauw! Ik vind hem wel enorm mooi. Jammer dat ik al zoveel nagellakjes heb, moet eerst mijn stash uitzoeken en dan kan ik deze op mijn verlanglijstje toevoegen!

 16. Wat een vrolijk kleurtje zeg

 17. Wat een leuk kleurtje! Ik had ‘m wel net iets mooier gevonden als ‘ie helemaal creamy was!

 18. Mooi kleurtje

 19. Ik heb dit kleurtje ook en ben er wel van onder de indruk. Op de nagels vind ik ‘m de perfecte kleur roze en die is moeilijk te vinden vind ik haha.

 20. Wat jammer dat je het kleurtje niet zo speciaal vindt. Ik vind ‘m schitterend!

 21. Ik vind dit kleurtje dus echt prachtig he! De shimmer past er perfect bij 🙂

 22. wow echt een prachtig kleurtje!

  liefs
  Karlien

 23. Ik vind het kleurtje leuk, maar niet heel bijzonder inderdaad. Je hebt wel hele mooie nagels!

 24. Ik vind m erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.