Shoppen! Tips

Tip: Sale bij The Body Shop!

Ik ben dol op goede aanbiedingen! Ik probeer er dan ook altijd het maximale uit te halen en m’n collega’s noemen me inmiddels ‘Extreme Couponer’, haha! Vandaag is de sale bij The Body Shop begonnen en ik weet dat veel van jullie altijd weer uitkijken naar deze periode. Er zitten ook deze sale weer een aantal fijne producten tussen, dus het leek me leuk om mijn aanraders voor jullie op een rijtje te zetten.

De sale is als het goed is nu in alle winkels van TBS begonnen, maar het assortiment en de prijzen kunnen per winkel soms iets verschillen. Ook kun je inmiddels terecht in de Nederlandse webshop!

De absolute musthave van deze sale is wat mij betreft Sweet Lemon. Ik weet sinds januari dat mijn grote favoriet het assortiment gaat verlaten, maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren. Ik vind het zo ontzettend jammer! Ik heb inmiddels zelf een gigantische voorraad showergel, bodylotion, scrub en olie ingeslagen, zodat ik voor de komende jaren nog voorzien ben. Het is een heerlijke frisse geur die me doet denken aan citroenzuurtjes. Mocht je er meer info over willen, neem dan even een kijkje bij dit artikel dat ik ooit over deze producten schreef. Mijn favorieten: Shower Gel, Body Lotion en Beautifying Oil. Als het goed is hebben alle producten nu 50% korting, maar zoals ik zei kan het per filiaal misschien iets verschillen.

In een aantal winkels en in de webshop zijn ook de oogschaduwpalettes van afgelopen winter weer verkrijgbaar! Deze vind ik nog steeds heel erg mooi en draag ik graag (zie hier mijn review van de palettes). In de webshop zie ik alleen de kleurencombinatie Moonstone staan, maar ik heb bij sommige winkels in Amsterdam ook de andere versie gezien.

Speciaal voor de sale worden er altijd een paar geurlijnen geproduceerd die normaal niet in het vaste assortiment zitten, maar alleen tijdens de uitverkoop verkrijgbaar zijn. Dat zijn tijdens deze periode de geuren Papaya, Blueberry, Raspberry en Passionfruit. Van deze geuren zijn er nu een Shower Gel (€3,25) en een Body Butter (€8,00) te koop. Het zijn wel geuren voor echte zoetekauwen, maar als je van fruitige geuren houdt zullen ze je vast en zeker bevallen.

Ook zijn de Earth Lovers douchegels ook speciaal voor de sale teruggekomen. Deze zijn eigenlijk uit het assortiment (ook al zo jammer!), maar nu tijdelijk te koop voor €2,50 per stuk. Een goede deal dus! Mijn favoriete geuren zijn Pear & Lemongrass en Cucumber & Mint.

Dit is een oude foto van twee jaar geleden, ze zijn dit jaar nog een stukje goedkoper!

Als laatste zijn er net als eerdere jaren de XL Showegels weer te koop! Het zijn grote flessen douchegel van 750ml voor €8,00, zodat je een stuk voordeliger uit bent dan wanneer je een kleine fles koopt (die zijn €6,50 voor 250ml). Ze zijn dit jaar verkrijgbaar in de geuren Olive, Moringa, Strawberry, Pink Grapefruit en Satsuma. Olive en Pink Grapefruit zijn mijn favorieten.

Er zitten dus zeker een aantal fijne producten tussen! Ik heb zelf eigenlijk alleen maar Sweet Lemon-producten ingeslagen, aangezien ik het merendeel van de aanraders al heb. Tja, dat was te verwachten, hihi. Veel shopplezier!

Dit vind je misschien ook leuk...

46 reacties

 1. Hihi ik heb nog steeds zo’n gigantische fles douchegel staan in de geur moringa. Hij gaat maar niet op! Leuke aanbiedingen weer, ik ga zeker even kijken van de week.

 2. Ik zie weer prachtige dingen… Ik slaag altijd zooooo goed in de sale !

 3. love sale

 4. Goed om te weten! (:

 5. Ik ga eens snel online kijken ^^

 6. Ik wist dat de sale er aan zat te komen en was al dagen aan het kijken op de website. Ik ga gelijk morgen langs de body shop!!! 🙂

 7. Goed om te weten! Ga binnenkort even langs 🙂

 8. I love The Body Shop! Ben zwaar verslaafd aan hun body butters 🙂

 9. Goede tip, binnenkort maar eens gaan kijken!

 10. Oeeh lekkeer! Eigenlijk heb ik helemaal niets nodig.. Hmm..

 11. Catelijne zegt:

  Oeh verleidelijk! Zijn de mini tonics aloe vera die nu in de aanbieding zijn op de website, ook in de winkel te koop?

  1. Dat verschilt waarschijnlijk per winkel. In ‘mijn’ filiaal zijn ze er in elk geval niet…

 12. Ik had het inderdaad gezien, straks even een kijkje nemen!

 13. Oehh ik hou van The Body Shop! Echt hele leuke aanbiedingen!

 14. Pink grapefruit is echt mijn favoriete geur! Komt die ook nog in een kleine douchegel?

  1. Ja, hij zit weer in het vaste assortiment, dus de kleine douchegel is nu weer altijd verkrijgbaar!

   1. Lousaa zegt:

    Als ik het gowd bwgrijp komt zo’n beetje alles wel weer een keer terug. Of in de uitverkoop, of een paar jaar later. Echt nieuwe standaardgeuren heb ik al heel lang niet gezien. Het is vaak toch soort van hetzelfde dat terugkomt. Dus waarom mensen allemaal groot inslaan is me eogenlijkveen raadsel.

 15. Leuk dat je het even op een rijtje zet zeg! (:

 16. ik wil nu naar tbs rennen hahah

 17. Oehh fijn, ik ga zeker langs!

 18. Goeie tip!!

 19. Jamie zegt:

  Neeee, gaat sweet lemon uit het assortiment? Omg, dat is ook mijn favoriet, zo heerlijk in de zomer! Bedankt voor de tip, ik ga zeker even inslaan, haha.

 20. Marije zegt:

  Wheeee, ik had gisteren nog 20% extra korting bovenop de 50% korting; heerlijk!

 21. Ooh wat een heerlijke producten! Het is jammer dat ik nog zo belachelijk veel douchegels heb, want Pink Grapefruit en Apricot&Basil van de Earth Lovers lijn vind ik zo lekker! Helaas/gelukkig heb ik van die laatste nog twee flessen staan..

 22. Altijd leuk zo solden 😀 x

 23. Ik ga zelf ook altijd shoppen bij TBS als het solden zijn. Online bestellen gaat niet in België, da’s wel jammer. Maar misschien ook wel goed voor mijn bankrekening 🙂

 24. Ik ga morgen lekker kijken en ik ben ook dol op Sweet Lemon.

 25. Aly zegt:

  leuke spulletjes, bedankt voor de tip!
  Weet je toevallig tot wanneer de sale duurt?

  1. Meestal ongeveer een maand!

 26. Zo jammer dat de earth lovers douchegels uit het assortiment zijn. Daar ga ik nog maar even wat van inslaan!

 27. Wat handig, ik ga zeker even kijken!

 28. Daisy zegt:

  Toevallig ga ik vandaag naar Rotterdam, ik neem zeker een kijkje.

 29. renoeka zegt:

  Oeeehh wat ben ik blij dat jij bij de TBS werkt zodat je ons op de hoogte kan houden haha. Anders was k er namelijk niet achter gekomen. Ik zat al te wachten op een sale.

 30. Hanna zegt:

  Ahh waar is de amandel body butter? Ik hoopte hem weer in te kunnen slaan…

  1. Ik heb ‘m voor het eerst sinds 4 jaar sale niet gezien. Misschien dat sommige winkels ‘m nog op voorraad hebben, maar bij ons is hij helaas niet binnengekomen. Ik vind het zelf ook ontzettend jammer 🙁

 31. Lotte zegt:

  Ik was er vandaag toevallig … En heb voor €78 gekocht! Oepsssss
  De duo body butters waren er! Macadamia en vanille gekocht.
  De grote showergel…
  En nog veel meer.
  Ik wist niet eens dat speciaal voor de sale producten ingekocht worden. . Je zou juist zeggen dat alle restanten op moeten…

 32. Lisanne zegt:

  Hey, ik had het al op de website gezien, maar ik ga lekker bij the bodyshop shoppen als ik in Londen ben daar is het nog iets goedkoper en is er ook sale

 33. Heel leuk die sale! Maar ik mag van mijzelf niks halen omdat ik nog genoeg badspul heb staan, helaas:(

 34. Dit is een hele slechte tip voor mij, I Love The Body Shop

 35. Sharona zegt:

  Oww die grote potten mango body butter op de laatste foto…. Zooo lekker! Heb inmiddels al genoeg sweet lemon ingeslagen in de sale maar misschien ga ik nog even terug voor die mango bb.

  1. Sharona zegt:

   Trouwens die earth lovers komkommer douchegel vind ik ideaal om m’n kwasten mee te wassen!

  2. Zoals onder die foto staat heb ik die een paar sales geleden gemaakt, dus ik denk niet dat hij nog ergens te koop is. Ik heb ‘m in elk geval nergens gezien!

 36. Suzanne zegt:

  Ik heb juist de sweet lemon scrub gekocht in de sale. En hij is heeeeeerlijk!
  Ik heb ook in de sale de passion fruit showergel en bodybutter gekocht, ook lekker!
  En de mini’s van de shea lijn!
  Ik had gehoopt dat ik meer van sweet lemon zag staan maar dat was helaas al op!

  1. Sharona zegt:

   Als je heel graag nog sweet Lemon producten wil; ze zijn nu in de webshop met 70% korting!

   1. Oooh, heel erg bedankt voor de tip! De Body Lotion stond nog steeds niet in de sale in de webshop, maar nu wel! Heb meteen nog een hele lading besteld 😀

    1. Sharona zegt:

     Ja, daar zat ik ook op te wachten aangezien die niet in de winkel lag. En €2.70 voor onze favoriete lotion, dat kun je toch niet laten liggen 😉 ik heb er 8 ingeslagen en ook nog wat body en lipbutter, douchegel, olie… Samen met de 1,7 liter scrub die ik al ingeslagen had kom ik het jaar wel door 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.