Nagellak

Swatch: Catrice – From Dusk To Dawn

Catrice - From Dusk To Dawn
Catrice - From Dusk To Dawn

Nagellakliefhebbers lopen helemaal warm voor het nieuwe Catrice nagellakje Sold Out Forever, omdat dat een hele goede dupe is voor de must-have Chanel Jade. Maar, Chanel heeft het wéér voor elkaar gekregen, en heeft voor dit seizoen de kleur Particulière uitgebracht. Ook deze vloog razendsnel de winkel uit en is inmiddels behoorlijk lastig te verkrijgen. Niet getreurd, want ook daar heeft Catrice een oplossing voor! Namelijk de nieuwe kleur From Dusk To Dawn.

Ik had eigenlijk niet meteen door dat deze kleur bijna een perfecte dupe is, totdat ik hem aan het swatchen was. Ik heb Particulière zelf helaas niet, maar heb genoeg foto’s gezien om hem te kunnen herkennen. Hier even een foto van Beautyblogger Temptalia:

Chanel Particulière door Temptalia
Chanel Particulière door Temptalia

Is een behoorlijk goede match, vinden jullie ook niet? Particulière is hier ietsje grijzer, maar IRL is From Dusk To Dawn dat ook. Hopelijk kunnen we binnenkort een side-by-side vergelijking zien om te kijekn of mijn vermoedens kloppen. Leuk detail: de Chanel nagellakjes kosten €21,50, en de nieuwe Catrice-lakjes slechts €2,49…

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ik hou echt van zulke soort kleurtjes 🙂

 2. Laura zegt:

  deze heb ik ook weten te bemachtigen! wat een gekte rondom deze nagellakken! vind hem erg mooi:)

 3. Ilhame zegt:

  Hi!! Heb je website ontdekt tijdens het googlen van nagellak. Echt superrrrr!!

  Maar goed, ik heb die particuliere van chanel weten te bemachtigen en ik moet zeggen dat ie er superrrgoed op lijkt. Trouwens er schijnt er eentje te zijn van OPI die er moeilijk van is te onderscheiden.. Als ik weet hoe die heet dan hoor je t van mij. Ga hier mee door!!!

 4. […] Catrice, Sold out Forever * Chanel  Particulière – Catrice, From dusk till dawn (foto bij pinkypolish) * Chanel Very Vamp – Essie, Wacky Wicked * Chanel Organdy – Essie, Forget me Nots * […]

 5. jamie zegt:

  Wow, dit vind ik echt een heel erg mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.