Nagellak

Swatch: Catrice Don’t Feed The Birds

Catrice - Don't Feed The Birds

Catrice - Don't Feed The Birds

Vandaag laat ik jullie een fris lentekleurtje zien. Afgelopen week zijn de nieuwe Catrice nagellakjes in de winkels verschenen, en ik heb natuurlijk meteen zoveel mogelijk ingeslagen. Helaas heb ik nog niet alle lakjes die ik wilde hebben kunnen bemachtigen (boeh… wil Sold Out Forever!), maar heb toch een paar leuke kleurtjes kunnen vinden. Don’t Feed The Birds vond ik lekker gek, dus die heb ik meegenomen.

Whoah… Geel! Heel erg geel! Ik vond ‘m erg gaaf omdat hij een mooie zilveren shimmer heeft. Omdat dit zo’n lichte kleur is dekt hij niet perfect, maar op deze foto heb ik drie laagjes gebruikt, en dan dekt hij nagenoeg volledig. Ik ben overigens zeer te spreken over het kwastje van deze nieuwe lijn! Je kan er heel goed en netjes mee lakken. Ik heb hem alleen eventjes snel geswatched, en toen viel me wel op dat hij niet heel snel droogt. Ik denk dat het verstandig is om er een sneldrogende topcoat overheen te doen.

Ik heb de rest van mijn nieuwe Catrice-lakjes ook al geswatched, dus die kunnen jullie de komende week op Pinky Polish verwachten. Fijne paasdagen!

Catrice is te koop bij de grotere filialen van Kruidvat en Trekpleister en deze nagellak kost ÔéČ2,49. Omdat deze collectie nog heel nieuw is, zijn de lakjes op veel plaatsen uitverkocht. Geen zorgen, de collectie is permanent, en wordt dus constant bijgevuld.

6 Comments

 • Reply
  Shirley
  4 april 2010 at 16:44

  Zou je a.u.b. je letters donkerder willen maken, kan het nauwelijks lezen. DFTB ziet er leuker uit dan ik had verwacht. En die mascara van een paar logjes terug. Woah wimpers! ­čÖé

  • Reply
   Charlotte
   4 april 2010 at 17:26

   Huh? Heb jij daar ook al last van? Je browser geeft de site niet goed weer… Welke browser heb je?

   • Reply
    Shirley
    5 april 2010 at 17:40

    Internet Explorer

    • Reply
     Charlotte
     5 april 2010 at 18:44

     Ik zie het nu ook. Het lijkt alsof de layout niet compatibel met IE is. Ik ga proberen het zo snel mogelijk op te lossen!

 • Reply
  Laura
  4 april 2010 at 17:59

  het komt door de begin pagina charlotte. Als je op het artikel zelf klikt zie je het wel goed met een witte achtegrond maar als je de site opent niet

 • Reply
  carlijnonline
  17 mei 2011 at 22:44

  Wat bizar dat jou versie wel een shimmer bevat en die van mij niet…

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.