Shoplogs

Just in: Nieuwe glitterlakken van Golden Rose + Barry M

Ik hoef jullie vast niet meer uit te leggen hoe dol ik op glitternagellak ben. Het zou me niet verbazen als de helft van mijn stash uit vrolijke glitterlakjes bestaat! Afgelopen week bestelde ik een paar geweldige nieuwe lakken van Golden Rose en Barry M, en ik heb ze gisteren binnengekregen. Uiteraard zal ik in afzonderlijke artikelen swatches laten zien, maar ze zijn zó leuk dat ik ze nu vast eventjes wilde showen!

Ik kocht een hele tijd geleden een deel van de geweldige Jolly Jewels-collectie van Golden Rose, een serie die enkel uit bijzondere glitterlakken bestaat. Een tijdje geleden zijn er een paar nieuwe kleurencombinaties bijgekomen, maar ik was er nog niet aan toegekomen om ze in huis te halen. Daarnaast heeft Barry M onlangs een geweldig nieuwe serie Textured Nail Effects uitgebracht, deze keer in de vorm van glitterlakken. Score!

Ik zag een paar weken geleden al de nieuwe Barry M Textured Nail Effects voorbij komen op een blog en ik was meteen op slag verliefd. Ze zijn zo ontzettend gaaf! Barry My had al eerder lakken met deze finish (zie hier mijn swatches), maar dat waren gewoon simpele effen kleuren. De nieuwe Royal Glitter-collectie bestaat juist uit matte glitters met het inmiddels welbekende ‘Liquid Sand-effect’. Ik zag wat swatches en wist meteen dat ik ze moest hebben! Ik baalde heel erg dat ik de Kiko Sugar Mat-lakken niet te pakken kon krijgen en ook niet in de gelegenheid ben de P2 Liquid Sand-dupes te kopen, dus dit is dan een mooi alternatief.

De collectie bestaat uit 5 verschillende tinten, waar ik de drie leukste van heb besteld, namelijk Princess, Dutchess en Majesty. Verder is er nog een witte variant en een donkerpaarse versie, maar die vind ik persoonlijk niet zo interessant. Later vandaag komen de swatches van Princess online, en ik kan jullie vast zeggen dat hij FANTASTISCH is !

De Golden Rose Jolly Jewels-serie bestaat inmiddels uit 23 verschillende lakken (keep ‘em coming, ik wil er méér!), waarvan er een paar een tijdje geleden zijn toegevoegd. Ik kocht van de nieuwe tinten nummer 120, een lak met paars, rood en zilver, en nummer 119, een multicolor glitterlak. Omdat ik toch aan het bestellen was, besloot ik ook nummer 109 mee te bestellen. Deze kleur heb ik al (zie hier de swatches), maar ik gebruik ‘m zoveel dat ik ‘m alvast als back-up in huis heb gehaald! Vooral in de combinatie uit dit artikel draag ik ‘m het liefst.

Dit zijn echt van die nagellakken waar m’n hart een klein sprongetje van maakt. Ik weet dat het ‘maar’ nagellak is, maar ik kan er gewoon heel erg vrolijk van worden, so what? Ik bestelde de lakken overigens bij de Miss Lipgloss webshop, maar beide merken zijn bij verschillende webshops te krijgen. Barry M vindt je overigens ook bij de winkels van River Island. De lakken van Golden Rose kosten €3,95 per stuk en voor Barry M ben je €5,35 kwijt.

Houd Pinky Polish in elk geval goed in de gaten, want vanavond zal ik Barry M Princess uitgebreid laten zien!

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Wauw, wat zijn ze mooi! Ik kan niet wachten tot de swatches 😉

 2. Oooooh ik heb in de River island ook al staan kwijlen bij de Barry M lakken, maar ik heb me ingehouden en nog niets meegenomen dus ben heel benieuwd naar jouw swatches!

 3. Ze zijn prachtig! Ik kan niet wachten tot de review online komt 🙂

 4. Stuk voor stuk zijn het prachtige lakjes! Ik ben benieuwd naar de swatches.

 5. Waw, wat zijn ze mooi! Ik ben benieuwd naar swatches en reviews! x

 6. Ben erg benieuwd naar de swatches, die van Barry M lijken me heel tof!

 7. Oeh la la, wat een prachtige nagellakken 🙂 Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar hoe ze eruit zien op je nagels.

 8. Wauw, wat een mooie lakjes! Ik ben echt heel erg benieuwd naar swatches!

 9. Ik ben heel benieuwd naar de lakjes!

 10. Prachtige kleuren!

 11. Hier word ik ook zeker vrolijk van! Wat een mooie lakjes, en nog een koopje ook 😀

 12. De Jolly-jewels collectie van Golden Rose is inderdaad echt geweldig! Ik heb hier zelf ook een paar lakken van, ik heb nog steeds niks van Barry M getest maar ik ben hier wel steeds nieuwsgieriger naar aan het worden.

 13. Annick zegt:

  toevallig heb ik de roze met glitters van barry m op mn nagels! hij is heel mooi

 14. Wauw wat een prachtige lakjes <3

 15. Wat een mooie lakjes!!

 16. Ik zit me net te bedenken dat ik geen enkele lakje van Golden Rose heb en dat dat toch wel erg zonde is 😀 Prachtige lakjes zijn het !

 17. Wauw, ze zien er allemaal heel mooi uit! Prachtig

 18. Suzanne zegt:

  Wow die van Barry M zijn echt geweldig, vooral die roze en de middelste. Ik ben erg benieuwd naar de swatches!

 19. wauw 😀 die zijn prachtig!

 20. Wat een prachtige lakken. Ik ben erg benieuwd naar de swatches.

 21. Wauw, echt prachtige lakjes.
  Liefs, xxx

 22. Waaaauw! Die zien er echt prachtig uit! Ik kan niet wachten tot de swatches. Ben echt heel erg benieuwd. 😀

 23. In de flesjes zien ze er al fantastisch uit. Ik kijk uit naar de swatches!

 24. Ik heb die golden rose lakjes ook, gekocht in turkije 🙂

 25. Mooi hoor!!

 26. Oooh, die Golden Rose lakjes!!

 27. Wauw wat een mooie lakjes allemaal

 28. Wat zien ze er mooi uit!

 29. Die van Barry M zien er echt geweldig uit!

 30. Wow al die glitters, prachtig! 🙂 x

 31. prachtige lakken!

 32. Oooh dit ziet er mooi uit! Ben erg benieuwd naar de swatches!

 33. Wat een mooie lakjes, ik ben benieuwd! x

 34. Wat een prachtige lakken! Ben benieuwd naar alle swatches!

 35. Wauw, adembenemend mooi!

 36. those glitter nail lacquers are very popular at the moment.
  I like the trend. very girlie like

 37. Mooie lakjes allemaal!

 38. Oeh, wat een lovely en snoeperige lakjes!

 39. Ciel zegt:

  Hoi, die GoldenRose multicolour heb ik ook! Supermooi effect maar killings als je het moet verwijderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.