Nagellak

Mintgroene nagellakjes vergeleken

Ik heb de afgelopen tijd behoorlijk wat mintgroene nagellakjes laten zien, en nu heb ik ze allemaal bij elkaar geswatched zodat jullie kunnen zien hoe ze zich tot elkaar verhouden. Hopelijk help het je om je een keuze te maken tussen deze lakjes. Kijk mee!

Mingroene Nagellakjes Vergelijking

Mingroene Nagellakjes Vergelijking

Wijsvinger: Model’s Own – Jade Stone
Middelvinger: Catrice – Sold Out Forever
Ringvinger: Herôme WIC – Monte Verde
Pink: Essie Mint Candy Apple

Zoals we inmiddels weten is Sold Out Forever een dupe van Chanel Jade. Ik dacht al dat Monte Verde heel dicht in de buurt zou komen van deze twee, maar hij is toch wat lichter. Jade Stone van Models Own is weer wat blauwer en Essie Mint Candy Apple is een echte mintgroene pastel en heel erg licht.

Ik zou zeggen dat als je Mint Candy Apple al hebt, je Jade Stone niet nodig hebt. Ook Monte Verde en Sold Out Forever zitten toch wel in hetzelfde straatje. Als je tussen deze twee zou moeten kiezen zou ik je aanraden om voor Sold Out Forever te gaan. Die heeft prachtige subtiele glittertjes!

En, welke van dit rijtje is jullie favoriet?

Related Post

15 Comments

 • Reply
  Sharon
  30 mei 2010 at 12:34

  Oeh leuk om is te zien. Ik wil die van Catrice.

 • Reply
  Marleen
  30 mei 2010 at 14:59

  leuk om zo te zien! maar mijn voorkeur gaat, verbazingwekkend genoeg, naar die van herome!

 • Reply
  Aranka
  30 mei 2010 at 16:10

  Ik vind die van Essie echt heel mooi!

 • Reply
  Martine
  30 mei 2010 at 18:48

  DIe van Essie vind ik echt cool 😀

  x Martine

 • Reply
  Jessica
  30 mei 2010 at 19:20

  Ik vind de Sold Out Forever het mooist. Maar die van Herome is ook prachtig! Wat heb je trouwens een goede site. Ik heb hem pas ontdekt, maar hij oogt erg professioneel. Vooral je haarscherpe foto's maken het verschil. M'n complimenten!!

 • Reply
  Margaux
  30 mei 2010 at 22:34

  Catrice is mijn favo uit het rijtje! Maar die van Herome is ook erg leuk. Ik mis For Audrey er eigenlijk bij! Dat is toch echt de allermooiste.. 🙂

  • Reply
   Charlotte
   30 mei 2010 at 23:10

   Die heb ik express niet vergeleken, omdat die toch meer turquoise is! Die zal ik wel een keertje tegenover o.a. Herôme WIC New Delhi zetten 😉

 • Reply
  As
  31 mei 2010 at 02:42

  Herome is mijn favoriet!

 • Reply
  Zee
  31 mei 2010 at 17:06

  Ik heb alleen sold out forever, die ik heeel erg mooi vind. Ookal ziet die er op mijn nagels nog wat meer appeltjesgroen uit ( althans die richting op) dan op de foto 😉

 • Reply
  Eva!
  31 mei 2010 at 21:00

  altijd leuk, lakjes vergelijken!

 • Reply
  Laetitia
  31 mei 2010 at 21:30

  Leuk dat je ze een svergelijkt!
  x

 • Reply
  Desiree
  4 juni 2010 at 11:39

  HEMA heeft nu ook een mintgroen lakje! Ik kan ze niet vergelijken, maar volgens mij lijkt die heel erg op deze!

 • Reply
  Elaine
  7 juni 2010 at 19:02

  Hey,

  Ik vind die van Essie en Catrice geweldig. Alleen de Catrice die de Kruidvat heeft bij mij in de buurt ziet er echt heel ander uit. Het is een heel dun flesje.

  • Reply
   Charlotte
   7 juni 2010 at 19:10

   Dat zijn de lakjes uit de oude lijn. Die worden als het goed is snel vervangen door de nieuwe lijn!

 • Reply
  vikcy
  14 mei 2011 at 14:47

  die van jade stone vindt ik erg leuk!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.