Nagellak

Mintgroene nagellakjes vergeleken

Ik heb de afgelopen tijd behoorlijk wat mintgroene nagellakjes laten zien, en nu heb ik ze allemaal bij elkaar geswatched zodat jullie kunnen zien hoe ze zich tot elkaar verhouden. Hopelijk help het je om je een keuze te maken tussen deze lakjes. Kijk mee!

Mingroene Nagellakjes Vergelijking
Mingroene Nagellakjes Vergelijking

Wijsvinger: Model’s Own – Jade Stone
Middelvinger: Catrice – Sold Out Forever
Ringvinger: Herôme WIC – Monte Verde
Pink: Essie Mint Candy Apple

Zoals we inmiddels weten is Sold Out Forever een dupe van Chanel Jade. Ik dacht al dat Monte Verde heel dicht in de buurt zou komen van deze twee, maar hij is toch wat lichter. Jade Stone van Models Own is weer wat blauwer en Essie Mint Candy Apple is een echte mintgroene pastel en heel erg licht.

Ik zou zeggen dat als je Mint Candy Apple al hebt, je Jade Stone niet nodig hebt. Ook Monte Verde en Sold Out Forever zitten toch wel in hetzelfde straatje. Als je tussen deze twee zou moeten kiezen zou ik je aanraden om voor Sold Out Forever te gaan. Die heeft prachtige subtiele glittertjes!

En, welke van dit rijtje is jullie favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Oeh leuk om is te zien. Ik wil die van Catrice.

 2. leuk om zo te zien! maar mijn voorkeur gaat, verbazingwekkend genoeg, naar die van herome!

 3. Aranka zegt:

  Ik vind die van Essie echt heel mooi!

 4. DIe van Essie vind ik echt cool 😀

  x Martine

 5. Jessica zegt:

  Ik vind de Sold Out Forever het mooist. Maar die van Herome is ook prachtig! Wat heb je trouwens een goede site. Ik heb hem pas ontdekt, maar hij oogt erg professioneel. Vooral je haarscherpe foto's maken het verschil. M'n complimenten!!

 6. Catrice is mijn favo uit het rijtje! Maar die van Herome is ook erg leuk. Ik mis For Audrey er eigenlijk bij! Dat is toch echt de allermooiste.. 🙂

  1. Die heb ik express niet vergeleken, omdat die toch meer turquoise is! Die zal ik wel een keertje tegenover o.a. Herôme WIC New Delhi zetten 😉

 7. As zegt:

  Herome is mijn favoriet!

 8. Zee zegt:

  Ik heb alleen sold out forever, die ik heeel erg mooi vind. Ookal ziet die er op mijn nagels nog wat meer appeltjesgroen uit ( althans die richting op) dan op de foto 😉

 9. altijd leuk, lakjes vergelijken!

 10. Leuk dat je ze een svergelijkt!
  x

 11. Desiree zegt:

  HEMA heeft nu ook een mintgroen lakje! Ik kan ze niet vergelijken, maar volgens mij lijkt die heel erg op deze!

 12. Hey,

  Ik vind die van Essie en Catrice geweldig. Alleen de Catrice die de Kruidvat heeft bij mij in de buurt ziet er echt heel ander uit. Het is een heel dun flesje.

  1. Dat zijn de lakjes uit de oude lijn. Die worden als het goed is snel vervangen door de nieuwe lijn!

 13. vikcy zegt:

  die van jade stone vindt ik erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.