Nagellak

Swatch: Catrice – Sold Out Forever

Eindelijk, daar is hij dan! Dit is waarschijnlijk één van de meest besproken nagellakjes van afgelopen maanden. Toen de eerste foto’s van de nieuwe Catrice nagellak-collectie verschenen hoopte iedereen dat Sold Out Forever een dupe zou zijn voor de razend populaire (en uitverkochte) Jade van Chanel. Uiteindelijk bleek hij inderdaad een mooie kopie te zijn en was de jacht naar Sold Out Forever geopend. Weken lang ben ik dagelijks meerdere filialen van Kruidvat afgegaan, maar ik greep constant mis. Op een gegeven moment was hij tijdelijk niet leverbaar en heb ik de zoektocht opgegeven.

Een week geleden kreeg ik een berichtje van een vriendinnetje dat ze met Sold Out Forever in haar handen stond en of ik ‘m misschien wilde. Jaaaaaaaaaaa! Tuurlijk wilde ik ‘m! Vandaag nam ze hem voor me mee en ik kon natuurlijk niet wachten om ‘m te laten zien. En hier is hij dan!

Is hij niet supercool? Ik weet dat er inmiddels heel veel mintgroene nagellakjes te koop zijn, maar dit is één van de toppers. Op zich is de kleur niet heel speciaal (uiteraard nèt weer een beetje anders dan de anderen), maar het zijn de glittertjes die deze nagellak zo bijzonder maken. Ik heb een close-up foto gemaakt om ze te laten zien:

Sold Out Forever Close-up
Sold Out Forever Close-up

De glittertjes zijn in normaal niet zichtbaar, maar zodra je de lak in het zonlicht houdt zijn ze zeker te zien. Wat ook leuk is, is dat van alle mogelijk Jade-dupes Sold Out Forever de enige is met deze mooie glitters, zoals Jade ze uiteraard ook heeft. De kwaliteit van deze lak is prima. Hij heeft een fijn kwastje, dekt na twee laagjes en hij droogt supersnel!

Deze lak blijft voorlopig nog even moeilijk te krijgen, want hij is op dit moment door Catrice niet leverbaar, dus Kruidvat krijgt hem voorlopig niet binnen. Zodra hij weer verkrijgbaar is kan je hem vinden bij Kruidvat en Trekpleister voor € 2,49.


Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Hij is prachtig he! Ik heb hem ook en ben er echt gek van. Mijn flesje was alleen gebroken (:S) na 1 keer gebruiken dus heb hem gister meteen maar weer opnieuw gekocht!

 2. Eva zegt:

  Ja hij is leuk he!? Ik heb m afgelopen week ook gedragen en hij bleef echt zoo goed zitten! na 5 hele dagen was er nog geen klein stukje af!
  Wel vind ik de kleur eigenlijk iets minder.. hij is een beetje te (gif)groen naar mijn smaak, niet ‘minty’/pastel genoeg zegmaar. Ik prefereer daarom de mint green van Barry M, dat is wat mij betreft ook echt een topper. XX

 3. As zegt:

  Ik heb 'm al een tijdje en vind de kleur prachtig en hij blijkt ook lang mooi, maar ik vind delak heel dik en daardoor smeert -ie niet fijn!

  1. Leonie zegt:

   Veeel te dik inderdaad :S

 4. Dit is echt mijn favoriete lakje geworden!

 5. ik wil dit lakje ook nog steeds suuuper graag!

 6. Sanne zegt:

  bij ons istie nog niet uitverkocht geweest. Tsja geen nagellakfans zeker :p

 7. Ik heb hem ook en ik vind hem (LLLLL)

 8. Gina zegt:

  Ik heb hem ook! Hij is zoooooo mooi. En hij lijkt echt veel op de Jade xx

 9. Sanne zegt:

  hihihi deze is zoo geweldig! toevallig heb ik hem nu op 😉 ik heb er een soort sneew/goude shimmer nagellak overheen gedaan(catrice collectie vorig jaar, waardoor ze me doen denken aan tinkerbell! echt super cute

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.