Budget Nagellak

Swatch: Catrice – FuchsCIA

Met het uitgebreide schap van Catrice zijn er niet alleen hele nieuwe producten bijgekomen, maar ook een aantal nieuwe kleuren nagellak. Oh yeah! Ik spotte de nieuwe kleuren direct tussen de andere tintjes en mijn oog viel meteen op een felroze kleur. De vrolijke tint FuchsCIA (props voor Catrice met deze creatieve naam, as always!) is niet alleen lekker knallend, maar hij heeft ook nog eens mooie glitters. En daar houd ik van!

Catrice FuchsCIA 1

Catrice FuchsCIA 2

Wow, deze spat echt van je nagels af! De tint is vrij koel van kleur en stiekem had ik ‘m liever nog wel iets warmer gezien, maar het is hoe dan ook een toffe kleur. Misschien niet helemaal geschikt voor het najaar, maar ik vond dat zo’n kleurtje nog in het assortiment van Catrice ontbrak. Hij komt in de buurt van Catrice Miami pINK, maar die is nog een stukje donkerder en is helaas uit het assortiment.

Catrice FuchsCIA 3

De substantie van deze lak is echt heel fijn! Hij is vrij dun, maar zeer dekkend. Je hebt bijna geen tweede laagje nodig met deze kleur, maar een extra laagje maakt het toch wel af. Ik had bij FuchsCIA wel ruzie met het rare brede kwastje dat Catrice tegenwoordig gebruikt. Een iets smaller kwastje was in dit geval handiger geweest. Oh, en moet je die glans zien! Deze foto’s zijn zonder topcoat, dus die glans is echt van de lak zelf.

Deze is leuk! Ik denk dat dit ook een toffe kleur is om glitters overheen te dragen, dus daar ga ik nog mee experimenteren. Voor liefhebbers van mooie felle tinten en een klein beetje shimmer is dit echt een mushthave.

Catrice FuchsCIA kost €2,59 en is verkrijgbaar bij de Kruidvat-filialen met een extra groot schap van Catrice. Een overzicht met de winkels die dit schap hebben kun je hier vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. Wat een snoepje! Ik vind het een hele mooie felle kleur roze. Oh, die shimmers! Love it. Ik lig ook iedere keer weer in de clinch met de ‘nieuwe’ kwastjes van Catrice. Ik merk dat ik mijn nagels langzamer lak dan bij andere merken (met betere kwastjes). Dit, om knoeien te voorkomen.

 2. Wow, wat een prachtig lakje! Die glinstertjes maken het echt helemaal af. Ik ben verkocht 😉

 3. Wauw, wat een plaatje! Heel mooi effect.

 4. Wauw, wauw, wauw <3 Wat een onwijs mooi en snoepig lakje <3

 5. Wauw!! Deze staat vanaf nu op mijn wishlist.

 6. Wauw wat een fantastisch lakje!

 7. Sodemieters, die is echt zuurstokroze! Waar is mijn zonnebril? 🙂 Mooi hoor…

 8. hij is pretty:D

 9. Wauw, wat een prachtig lakje weer Charlotte! Om nog niet te spreken van jouw lak-kunsten 😉

 10. Wel een beetje TE barbie achtig en vind hem leuker voor in de zomer als in de winter

 11. Wauw ook deze is gaaf zeg <3

 12. Wat een tof kleurtje! Hij is heel mooi!

 13. Oehh…super mooi kleurtje <3!
  Deze ga ik onthouden 🙂
  X

 14. Wat een geweldige nagellak! Heerlijk fel kleurtje.

 15. heel mooi lakje!

 16. Evelien zegt:

  Oooh, deze doet jouw naam alle eer aan!
  Als ik het grote schap ooit eens tegenkom in België gaat deze sowieso mee met mij naar huis 😀

 17. Wauw, I like! Wat een heerlijk girly kleurtje!

 18. Wat een gaaf knallend lakje zeg!
  Oooh ik heb ook constant ruzie met dat kwastje…

 19. Prachtige kleur, je maakt trouwens hele mooie swatches!

 20. oelalala wat een mooi kleurtje!!

 21. Wat een schitterend lakje!

 22. Wouw, dit is echt een mooi kleurtje 😀

 23. Wat een mooie lak, deze moet ik echt hebben!! Het valt me trouwens op hoe goed die optimel reclame bovenaan de pagina matcht met de kleuren van je blog!

 24. Oh wauw! Wat een mooie lak en wat een prachtige swatches/foto’s!

 25. Mooie nagellak, maar de kleur is niet zo mijn ding:)

 26. Mooie nagellak, maar de kleur is niet zo mijn ding:)

 27. Ik hou van fuchsCIA! Heel mooi kleurtje, perfect voor opvallende nagels bij een rustige outfit.

 28. Oeh, heel mooi! Alleen volgens mij staat deze ondertoon mij niet.

 29. Deze is ook heel mooi inderdaad, kende hem nog niet 🙂

 30. Leuk voor de zomer! Jammer dat die net voorbij is 🙁

 31. Oh wauw de kleur is echt prachtig.

 32. Oh lord, prachtige kleur! *rent naar Kruidvat*

 33. Erg gaaf kleurtje!

 34. Kirsten zegt:

  Deze kleur is echt super mooi ♥♥♥

 35. Wauw, wat een mooie kleur!

 36. Hmm, iets te fel voor mij!

 37. Wat een bijzondere kleur. Gaaf ook dat ie zo goed dekt met die glitters er in. Ik laat ‘m nog even staan tot komend voorjaar, maar ik onthoud de lak zeker!

 38. Ik heb dit lakje laatst ook gekocht. Het is echt een beauty! Ik ben dol op deze kleur!

 39. Wat een beauty! Deze gaat op mijn wishlist!

 40. Oh wauw, wat een beauty! Je zou er vrolijk van worden 🙂

 41. Oh wauw wat een mooi lakje, echt een prachtige kleur! Het is inderdaad niks voor het najaar, maar toch is de kleur prachtig!

 42. wow da’s een hele leuke kleur ja, die was mij nog niet opgevallen in t schap… snel eens kijken

 43. Wauw wat een prachtige kleur! Ik ben niet zo snel van de roze tintjes maar deze vind ik echt heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.