Nagellak

Swatch: Catrice – Absolutely Chinchilly!

Toen de gehele Catrice-collectie vernieuwd werd zijn er ook een paar nieuwe nagellakken geïntroduceerd. Absolutely Chinchilly! is één van de nieuwe lakjes. Catrice had al een flink aantal bruine lakjes in het assortiment (zoals From Dusk To Dawn, Clay-ton, My Hero! en Lost In Mud), maar blijkbaar vonden ze dat er nog plek was voor één nieuwe taupe-kleurig lakje.

Op het eerste ook lijkt deze nagellak niet zo bijzonder, maar wanneer ik ‘m vergelijk met de andere bruintinten van Catrice kom ik tot de conclusie dat ik deze lak het meest uniek vind. Dit is echt een mooie, draagbare chique kleur die echt van dit moment is. Ik was de taupe-trend een beetje zat aan het worden, maar Absolutely Chinchilly! vind ik prachtig. Hij is niet te bruin, maar ook niet te grijs. Precies goed dus! Net als de andere lakjes van Catrice lakt deze lak erg prettig. De formule is precies goed, hij droogt snel en is na twee laagjes gedekt. Een prima lakje voor de koude wintermaanden!

Catrice Absolutely Chinchilly! is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kost €2,49.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Die ga ik nog even scoren, 1+1 gratis bij kruidvat 😀

 2. ja mooi <3

 3. Heb ik nu ook op en het is inderdaad een heel mooi lakje!

 4. Bea1207 zegt:

  Oeee love love! Net iets lichter dan OPI – YDKJ! Denk dat ik toch ook maar even een kijkje ga nemen! Thnx voor de swatch 🙂

 5. Mirjam zegt:

  Leuk kleurtje inderdaad 🙂

 6. Die ziet er echt leuk uit! Helemaal mijn smaak.

 7. Ik heb hem gisteren ook gekocht met de 1+1 actie, ik heb hem nog niet opgehad maar dit beloofd veel goeds!

 8. Mooie kleur én wat heb je je nagels mooi gelakt!!

  Groetjes, Renske

 9. Mooi lakje! Ik zou 'm graag willen kopen, maar heb mezelf beloofd eerst al m'n niet-uitgeprobeerde lakjes uit te proberen, heb er veel te veel, haha! Maar wanneer ik daar mee klaar ben sla ik zeker weer wat catricelakjes in. :]

 10. Ik hou van dit lakje, ik ga hem echt halen! Ik vind hem ook zo uniek!

 11. haaa die ga ik halen, aas al een tijdje op nieuwe kleurtjes van Catrice

 12. Mooi kleurtje <3 Geluk dat er nu de 1+1 actie is ;D

 13. Oh die is mooier dan ik had verwacht… Ik heb namelijk wel de andere 2 nieuwe lakjes gekocht, maar heb deze laten liggen! Toch maar halen misschien <3

  Liefs Ilja

 14. Mooi kleurtje!

 15. Blijft een mooi lakje! 🙂

 16. dit zijn de mooiste swatches die ik ervan heb gezien! misschien toch maar aanschaffen!

 17. malikaaa87 zegt:

  Oeeh! Ik heb hem al een tijdje samen met de andere 2 toegevoegde lakjes en ik vind hem ook fijn!Net wat je zegt, niet te grijs en niet te bruin 🙂

 18. Mooi kleurtje en mooi gelakt 🙂

 19. Teddy zegt:

  Heb deze kleur ook en ben er helemaal weg van, prachtig voor de winter!

 20. Milika zegt:

  Mooie kleur. Ik heb hem gehaald bij kruidvat vandaag. De prijs is 2 voor 1. Dus snel meiden. Morgen zal ik hem proberen. Ik ben een OPI fan, ik hoooop dat deze ook mooi is.

 21. Marikee zegt:

  Jaa, mooie kleur! Deze heb ik ook! 🙂

 22. Marieke zegt:

  Wauw, mooi kleurtje! Die ga ik kopen 🙂

 23. Die is echt MOOII !!

 24. Ik had eerst zo iets "weer zo'n kleurtje" maar het is een prachtige kleur!

 25. ik heb m ook,
  hij lakt ook supergoed, en de kleur is supermooi.
  zeker een aanrader.

 26. Jessica zegt:

  Zeer mooi kleurtje! Heb hem dankzij je blog gekocht en vind het super kleurtje !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.