Video's

Filmpje: Beauty History Mystery tag met Todaysbeauty

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Samen met Manon heb ik de Beauty History Mystery tag opgenomen en het was zo leuk! Neem ook even een kijkje bij de video die we voor het kanaal van Manon (Todaysbeauty) hebben opgenomen, daarin laten we onze favorieten van de afgelopen maand zien. Die kun je via deze link vinden. Vergeet je ook niet te abonneren op het kanaal van Manon!

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Wat een heerlijk, nostalgisch filmpje! De meeste producten heb ik ook wel gehad: Everyday Minerals (heb nog altijd de foundations en blushes liggen!), het concealerpalette, Naked, UDPP… Eigenlijk heb ik alleen de beautyblender en de NYX Jumbo Pencils (nog) niet geprobeerd geloof ik! Ik heb ook nog ‘pigmenten’ gespaard haha, de Gosh Effect Powders! Gek was ik daarop, en die heb ik ook nog steeds (een stuk of 40, whoops).

 2. Leuk zo een blast thru the past! De rosebud salve, het eerste Naked palette en de minerale poeder hype en het concealer plette kan ik mij allemaal nog erg goed herinneren, maar ik gebruik deze producten eigenlijk allemaal niet meer. Gek eigenlijk hoe snel een hype ook weer over kan waaien!

 3. Haha, echt een super leuke video. Ik heb ook de andere video gezien met jullie favorieten en die was ook al zo gezellig 🙂

 4. Leuke video! Gezellig met zn tweeën 😉

 5. Leuk gedaan met z’n tweetjes!

 6. Hahahaha…. leuke video en fijne producten 😉

 7. Leuke video! Heel leuk om te zien. Maak alsjeblieft vaker filmpjes samen:) x

 8. Leuke video!! Naked blijft geweldig

 9. Dat consealer palletje van Catrice gebruik in nog steeds! Vind het echt een fijn pallet, ook omdat het meerdere tinten heeft!

 10. Superleuk, een video met jullie tweetjes! De beauty blender is ook echt mijn groooooote lievelingetje.

 11. Suuuper leuk! Ik ken alle producten nog, super leuk!

 12. Geertje Boekhouder zegt:

  Heerlijke video!

 13. Wat een leuke video. Everyday Minerals ken ik ook nog, maar nooit wat van gekocht. NYX jumbo eye pencil in Milk, gebruik ik nog altijd, meestal gebruik ik hem over TSFI.

 14. danilla zegt:

  ik ben normaal echt een lurker, maar dit is zoo grappig!! Ik was een paar dagen ziek deze week, en de beide filmpjes die je noemde (de glycerine om dat mac product zelf te maken) en de vlog van parijs waarin Cynthia haar laptop laat vallen in haar palette heb ik serieus vorige week gezien!!!! Die glycerine is dus ook van misslipgloss en ik geloof dat ze beiden uit 2011 waren!!! Goed geheugen!! En erg leuk filmpje!!

 15. haha super leuke artikelen, zeker die sleek blush is gorgeous!

 16. Omg helemaal met jou eens Charlotte!
  The Bare Minerals toen Mascha nog thuis woonde met haar roze muren!
  The urban decay primer potion ook ontdekt door Mascha
  The catrice concealer palette waar iedereen alleen maar de groene op maakt.

  Wel jammer dat je die Naked niet vaak gebruikt. Ik heb hem al vier jaar en gebruik het nog steeds met liefde. Nog geen pan geraakt… hehehe.

  1. PS: je vergeet de 88 palette en de zoeva palettes!

 17. Wat een leuke tag!! Echt heel herkenbaar!

 18. Bianca zegt:

  Nyx butter lipgloss is bij UK Bloggers erg populair en ik ben er ook fan van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.