Video's

Filmpje: Beauty History Mystery tag met Todaysbeauty

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Samen met Manon heb ik de Beauty History Mystery tag opgenomen en het was zo leuk! Neem ook even een kijkje bij de video die we voor het kanaal van Manon (Todaysbeauty) hebben opgenomen, daarin laten we onze favorieten van de afgelopen maand zien. Die kun je via deze link vinden. Vergeet je ook niet te abonneren op het kanaal van Manon!

19 Comments

 • Reply
  Anneloes
  5 augustus 2014 at 06:41

  Wat een heerlijk, nostalgisch filmpje! De meeste producten heb ik ook wel gehad: Everyday Minerals (heb nog altijd de foundations en blushes liggen!), het concealerpalette, Naked, UDPP… Eigenlijk heb ik alleen de beautyblender en de NYX Jumbo Pencils (nog) niet geprobeerd geloof ik! Ik heb ook nog ‘pigmenten’ gespaard haha, de Gosh Effect Powders! Gek was ik daarop, en die heb ik ook nog steeds (een stuk of 40, whoops).

 • Reply
  Svenja
  5 augustus 2014 at 08:57

  Leuk zo een blast thru the past! De rosebud salve, het eerste Naked palette en de minerale poeder hype en het concealer plette kan ik mij allemaal nog erg goed herinneren, maar ik gebruik deze producten eigenlijk allemaal niet meer. Gek eigenlijk hoe snel een hype ook weer over kan waaien!

 • Reply
  Idhuna
  5 augustus 2014 at 09:07

  Haha, echt een super leuke video. Ik heb ook de andere video gezien met jullie favorieten en die was ook al zo gezellig 🙂

 • Reply
  beautydiarynl
  5 augustus 2014 at 09:36

  Leuke video! Gezellig met zn tweeën 😉

 • Reply
  nenacecilia
  5 augustus 2014 at 09:42

  Leuk gedaan met z’n tweetjes!

 • Reply
  chucky1012
  5 augustus 2014 at 09:50

  Hahahaha…. leuke video en fijne producten 😉

 • Reply
  Isabella
  5 augustus 2014 at 10:16

  Leuke video! Heel leuk om te zien. Maak alsjeblieft vaker filmpjes samen:) x

 • Reply
  Sanne
  5 augustus 2014 at 10:51

  Leuke video!! Naked blijft geweldig

 • Reply
  Laura
  5 augustus 2014 at 11:41

  Dat consealer palletje van Catrice gebruik in nog steeds! Vind het echt een fijn pallet, ook omdat het meerdere tinten heeft!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  5 augustus 2014 at 13:16

  Superleuk, een video met jullie tweetjes! De beauty blender is ook echt mijn groooooote lievelingetje.

 • Reply
  Anne Solveig
  5 augustus 2014 at 14:23

  Suuuper leuk! Ik ken alle producten nog, super leuk!

 • Reply
  Geertje Boekhouder
  5 augustus 2014 at 15:15

  Heerlijke video!

 • Reply
  Miranda
  5 augustus 2014 at 15:35

  Wat een leuke video. Everyday Minerals ken ik ook nog, maar nooit wat van gekocht. NYX jumbo eye pencil in Milk, gebruik ik nog altijd, meestal gebruik ik hem over TSFI.

 • Reply
  danilla
  5 augustus 2014 at 18:26

  ik ben normaal echt een lurker, maar dit is zoo grappig!! Ik was een paar dagen ziek deze week, en de beide filmpjes die je noemde (de glycerine om dat mac product zelf te maken) en de vlog van parijs waarin Cynthia haar laptop laat vallen in haar palette heb ik serieus vorige week gezien!!!! Die glycerine is dus ook van misslipgloss en ik geloof dat ze beiden uit 2011 waren!!! Goed geheugen!! En erg leuk filmpje!!

 • Reply
  femketje
  5 augustus 2014 at 21:02

  haha super leuke artikelen, zeker die sleek blush is gorgeous!

 • Reply
  Manwai
  5 augustus 2014 at 22:15

  Omg helemaal met jou eens Charlotte!
  The Bare Minerals toen Mascha nog thuis woonde met haar roze muren!
  The urban decay primer potion ook ontdekt door Mascha
  The catrice concealer palette waar iedereen alleen maar de groene op maakt.

  Wel jammer dat je die Naked niet vaak gebruikt. Ik heb hem al vier jaar en gebruik het nog steeds met liefde. Nog geen pan geraakt… hehehe.

  • Reply
   Manwai
   5 augustus 2014 at 22:17

   PS: je vergeet de 88 palette en de zoeva palettes!

 • Reply
  Amelie
  5 augustus 2014 at 22:29

  Wat een leuke tag!! Echt heel herkenbaar!

 • Reply
  Bianca
  5 augustus 2014 at 22:58

  Nyx butter lipgloss is bij UK Bloggers erg populair en ik ben er ook fan van.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.