Nagellak

NOTD: Herôme WIC Nairobi

Herome WIC - Nairobi
Herome WIC - Nairobi

Pff… De tentamens waren vrijdag eindelijk achter de rug, en ik dacht: “Vakantie!!”. Helaas heb ik de eerste paar dagen van de kerstvakantie met maagkrampen in bed doorgebracht… Gelukkig ben ik er bijna vanaf, dus het is eindelijk weer tijd voor nagellak! De komende dagen kan je flink wat updates verwachten.

Dit is mijn derde kleur uit de WIC Collectie van Herôme. Ik denk dat dit mijn favoriet is, gewoon omdat hij zo lekker makkelijk is. Ik draag vrij veel grijs, dus hij matcht altijd, en net als bij de andere lakjes uit deze collectie heeft hij een heel fijn kwastje. Ik heb hier één laagje aangebracht. Hij droogt echt ontzettend snel, dus dat maakt ‘m ook een ideale last-minute-nagellak!

Ik heb gezien dat deze lak door andere websites getest werd, en dat die meiden het probleem hadden dat deze lak ontzettend snel heel erg ging chippen. Ik heb ‘m nu vrij vaak opgehad, in combinatie met een basecoat en topcoat, en ik had eerlijk gezegd nergens last van.

De World Inspired Colours zijn te koop bij Douglas, de webshop van Herôme en andere parfumerieën. Ze kosten €6,95 per stuk bij Douglas en €7,50 bij de webshop van Herôme.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Laura zegt:

  Fijn weer een update! Ik maakte me al een beetje zorgen…:$
  Maar je bent er weer!

  Erg leuk, ik kijk uit naar alle swatches/filmpjes enz.

 2. Heya! I know this is somewhat off-topic but I needed to ask.
  Does operating a well-established website such as yours take a
  massive amount work? I’m brand new to writing a blog however I do write in my journal daily. I’d like to start a blog
  so I can share my personal experience and thoughts online.

  Please let me know if you have any suggestions or tips
  for new aspiring blog owners. Thankyou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.