Nagellak

NOTD: Houndstooth Konad

Houndstooth Konad
Houndstooth Konad

Vandaag stond de postbode bij de deur met mijn Transdesign-bestelling! Ik heb 2 lakjes van de OPI Hong Kong-collectie besteld, 2 uit China Glaze Up and Away en nog wat andere leuke dingetjes. Toen ik later op de dag in de brievenbus keek bleek dat ook mijn OC Nailart-bestelling aan was gekomen. Dat belooft allemaal weer veel leuks voor de komende weken!

Ik heb nog geen kans gehad om er mee te spelen, want ik heb gisteren eindelijk weer mijn nagels een ‘Konadicure’ gegeven. Linda van de leuke webshop Enchantra had gelezen over mijn problemen toen ik met donkerroze wilde stempelen. Doordat het stempelkussen van Konad rood is was de donkerroze lak niet meer zichbaar, en kon ik het Konad-design niet goed plaatsen. Konad heeft sinds kort een stempel met een doorzichtig stempelkussen (waarop dus alle kleuren zichtbaar zijn), en die mocht ik uitproberen. Wow, wat een verschil! Hij stempelde erg fijn. De stempel is wat dikker, en het handvat een stuk langer, wat gewoon erg prettig werkt.

Deze look maakte ik met OPI Mod About You, Konad Imageplate M63 en Konad Special Polish in Pink Pearl. Ik kon duidelijk merken dat ik al een tijdje geen Konad meer heb gebruikt, want ik was ontzettend aan het rommelen. Gelukkig heb ik het meeste kunnen redden en ziet alles er toch nog vrij netjes uit šŸ˜€ Het printje wordt Houndstooth genoemd, in het Nederlands ook wel Pied-a-poule. Ik denk dat deze in combinatie met zwart en wit ook heel chique zou kunnen zijn. Chanel-logo erbij en je nagels zijn helemaal fashion-verantwoord!

P.S. Ik heb daar inderdaad OPI Suzi Says Feng Shui vast. Ik heb hem nog niet kunnen testen, maar swatches komen hopelijk snel!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Laura zegt:

  heb je dan vor 40 dollar besteld? Of vallen de verzendkosten mee bij OC? wil namelijk ook graag weer wat bestellen…

  1. Charlotte zegt:

   De verzendkosten vallen zowieso wel mee, maar ik wilde toch de meeste van de nieuwe imageplates hebben, dus ik kwam uiteindelijk toch op 40 dollar uit. Als je het omrekent is het iets van 30 euro, dus dat valt nog best mee! Ik had 6 imageplates, 2 stempellakjes en nog een dubbelzijdige stempel šŸ˜€

 2. Laura zegt:

  klopt het dat er een heel aantal kleurtjes uit de stempellakken zijn gehaald? ik wilde namelijk net de pastel yellow bestellen, maar die kan ik er niet tussen zien, en meerdere kleuren niet:(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.