Nagellak

Swatch: Catrice Nude Beige

Catrice - Nude Beige

Catrice - Nude Beige

Budget-merk Catrice wordt door vele beautyliefhebbers geprezen om haar speciale collecties. Met special editions spelen ze slim in op de hedendaagse beautytrends. De huidige collectie, Nude Sensation, sluit volledig aan bij de nude-trend. Ook deze collectie is bij velen in de smaak gevallen en dus erg populair. Gelukkig hadden ze bij mijn Kruidvat alles nog, dus ik heb flink ingeslagen! Ik kwam thuis met 3 oogschaduws, een lipstick en natuurlijk een nagellakje, namelijk Nude Beige.

Zoals jullie misschien wel weten is nude ook een grote trend op nagelgebied. Al eerder vertelde ik jullie over de ‘mannequin hands’-look. Wanneer je nagellak in dezelfde kleur als de huid van je handen gebruikt krijg je een look die eruit ziet als de handen van een paspop. Voor iedereen is die kleur natuurlijk anders, dus het kan lastig zijn om een geschikte kleur te vinden. Gelukkig lijkt voor mij deze aardig in de buurt te komen!

Ik was al Catrice-fan, en dat ben ik nu nog steeds. Ik was behoorlijk onder de indruk van deze nagellak. Het kwastje lakte ontzettend netjes, hij was na drie laagjes (nagenoeg) dekkend en de formule was perfect. Niet te dik, te stroperig of te dun, maar precies goed. Overigens was de droogtijd ook goed, dus dat is ook een groot pluspunt. En hij koste slechts €1,99! Er had trouwens voor het mooie misschien nog één extra laagje overheen gemoeten, maar ik had er eigenlijk geen zin meer in.

In de collectie zitten nog 3 andere lakjes. Dat zijn Nude Cream, Soft Coral en Coral Pink. Misschien dat ik snel nog even terugga voor de rest! 😉

De Catrice Nude Sensation-collectie is nu te koop bij de grotere filialen van Kruidvat.

6 Comments

 • Reply
  Laura
  6 februari 2010 at 21:01

  hahaha.. ik heb alle nagellakjes al, en vind ze GE WEL DIG! trouwens, ik heb ook de oogschaduws en de lipsticks, en het oogpotloodje:P

 • Reply
  Mirjam
  7 februari 2010 at 00:04

  Ik heb ze ook, alle lakjes op coral na. Vind de formule ook erg fijn! Heb nu sinds dinsdag ook nude beige op en zit er nog steeds perfect op.

  Top.

 • Reply
  Zee
  9 februari 2010 at 21:34

  ik heb coral pink en soft coral, nude beige was jammer genoeg op bij ons… bij mij dekte hij na 2 laagjes ook goed en ik heb geen base of topcoat gebruikt, en het zit nu na ongeveer een helave week er nog steeds heel netjes op.

  Ik ben er iig heel erg tevreden mee 🙂

 • Reply
  Charlotte
  10 februari 2010 at 02:02

  Ik ben eergisteren nog gaan kijken, maar ze waren allemaal op! Jammer… Ik denk ook niet dat ze ze nog weer binnen gaan krijgen, omdat ze altijd maar één display krijgen… Helaas!

 • Reply
  Florianne
  5 juli 2010 at 13:52

  GE-WEL-DIG!

  aangezien deze post van 5 maanden geleden is ga ik er niet vanuit dat ze deze nog hebben, maar ik kan altijd even gaan kijken want deze is echt fantastisch mooi! Dit is precies wat ik al een hele tijd zoek!

 • Reply
  Anna
  3 februari 2011 at 23:33

  Ik moet bekennen, ondanks dat ik van felle kleuren hou, vind ik dit toch een mooi kleurtje..

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.