Nagellak

Swatch: OPI La Paz-itively Hot Matte

OPI - La Paz-itively Hot Matte

OPI - La Paz-itively Hot Matte

Ik heb al een paar keer een Konad-look met deze nagellak als basiskleur gepost, en het werd tijd om er een ‘gewone’ NOTD van te maken.

Dit was mijn allereerste matte lak, en ben daardoor groot fan geworden. Wat ik wel meteen heel lastig vond aan matte nagellak is de manier van lakken. Ze hebben een andere (stroperigere) samenstelling waardoor je minder soepel de nagellak over je nagels kan verdelen. Hij droogt ook supersnel, waardoor je heel erg snel moet zijn, want anders zie je elke streek die je met je kwastje hebt gezet. Als je erg last hebt van ribbels op je nagels kan je beter eerst een ridgefiller gebruiken, want door matte lak zie je elke oneffenheid op je nagel.

Aan de flesjes van de OPI Matte collectie zit een kaartje waarop staat dat je geen basecoat en geen topcoat mag gebruiken. Geen topcoat is logisch (tenzij je hem glanzend wil hebben), maar dat je geen basecoat mag gebruiken is echt onzin. Toen ik hem net had heb ik hem zonder basecoat gedragen, en ik heb hem dezelfde dag er nog vanaf gehaald, omdat hij zo gigantisch chipte. Een vriendin van mij had hem ook opgedaan, en had exact hetzelfde probleem. Later heb ik er een paar keer basecoat onder gedaan, en dat maakte zo’n verschil. De lak was nog net zo mat, maar bleef tenminste zitten. Basecoat gebruiken dus!

5 Comments

 • Reply
  Laura
  24 januari 2010 at 17:39

  deze heb ik ook!! ik weet nog niet goed wat ik er van vind.. dat lakken vind ik pure hell!!

 • Reply
  Liesbeth
  26 januari 2010 at 23:51

  Ooh, het is heel mooi!

 • Reply
  sanne
  30 januari 2010 at 22:22

  dat is wel heel erg roze! maar wel een mooie kleur!!

 • Reply
  Lisha
  2 februari 2010 at 10:40

  Oeh-la! Mooi! Positively hot ;D

  Spijtig dat hij niet zo lekker lakt, maar daar zie je niets meer van in het resultaat, hoor!

 • Reply
  Lee;
  6 augustus 2010 at 10:36

  De kleur van dit lakje, is echt liefde op het eerste gezicht! Toen die collectie uitkwam en ik zag ’em, wauw (L) Erg mooi!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.