Nagellak

Swatch: OPI Suzi Says Feng Shui

OPI - Suzi Says Feng Shui
OPI - Suzi Says Feng Shui

Eindelijk kan ik jullie mijn nieuwe nagellakjes laten zien! Ik heb uiteindelijk maar twee kleuren uit de OPI Hong Kong-collectie besteld, want ik vond de rest niet heel erg spannend. Ik was wel ontzettend benieuwd naar Suzi Says Feng Shui, en die ga ik jullie nu laten zien.

Als eerste wil ik vast zeggen dat de camera de kleur van deze lak niet goed vast kan leggen! Ik heb deze foto ’s avonds met flits genomen, en daardoor pakte de kleur helaas niet goed uit. Hij lijkt hier vrij fel, maar IRL is hij een beetje donkerder en wat minder knallend. Morgen komt er een Konad-look met Suzi Says Feng Shui als basiskleur, en dan is de ware kleur beter te zien.

Ik ben echt ontzettend blij met deze lak! Ik had nog geen vergelijkbare kleur, dus zo’n toevoeging is altijd leuk. Zoals vele nagellakken van OPI is de kwaliteit van deze erg goed. De formule is niet te dik of te dun, dus hij breng makkelijk aan. De dekking is zeer goed, want na twee laagjes is hij perfect. Ook het kwastje is fijn, dus ik hoefde naderhand nauwelijks schoon te maken. Fijn!

Ik ben gek op blauw, en merk ook dat ik steeds vaker zulke nagellakjes koop. Dit is echt een een bijzondere kleur, en ik heb al gemerkt dat ik er leuke Konad-creaties mee kan maken! Die gaan jullie natuurlijk snel zien šŸ˜‰

OPI is verkrijgbaar bij verschilldende schoonheidssalons, Sephora en de grote DA in de Leidsestraat in Amsterdam. In Nederland kost OPI ā‚¬13,95 per stuk. Op Transdesign.com is OPI te koop voor $4.99 per flesje. Over bestellen bij Transdesign lees je meer in dit artikel. Ik weet nog niet wanneer de Hong Kong-collectie in Nederland te koop zal zijn, maar hij is in elk geval nu al bij Transdesign te koop.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Mooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.