Budget Nagellak

Swatch: Essence – I’m So Fluffy (I <3 Trends)

Ik ben bij de assortimentsupdates van Essence en Catrice altijd het meest benieuwd naar de nieuwe nagellakken. Zo kwam ik bij Catrice een prachtige nieuwe tint tegen, maar van Essence heb ik nog weinig nieuwe kleuren gezien. Essence heeft het assortiment echter wel uitgebreid met de I <3 Trends-serie, een serie lakken die aansluiten bij de trends van het seizoen. Daartussen vond ik de kleur I’m So Fluffy, een vrolijk perzikroze kleurtje. Die moest ik natuurlijk proberen!

Essence I'm So Fluffy 004

Essence I'm So Fluffy 001

De naam I’m So Fluffy is wel toepasselijk, want het is echt wel een heel schattig kleurtje. Hij doet me denken aan Catrice Salmon & Garfunkel, die zit een beetje in dezelfde hoek, al lijkt Barry M Peach Melba er dichterbij in de buurt te komen. Dit is trouwens echt zo’n perfecte zomerkleur als je ietwat gebruinde handen hebt (dan lijken ze nog bruiner!) en natuurlijk ook heel geschikt voor het beginnende voorjaar.

Essence I'm So Fluffy 002

De substantie van I’m So Fluffy is een beetje maf, want hij heeft een semi-matte finish, waardoor hij bijna leer-achtig opdroogt. Door die finish droogt hij razendsnel, dus je moet erg snel lakken! Die finish vind ik overbodig en totaal niet mooi, dus ik heb er meteen een topcoat overheen gedaan. Zo’n finish is bij bepaalde donkere kleuren wel leuk, maar bij deze tint vond ik het juist slordig staan. Een pluspuntje is trouwens de dekking, want na twee laagjes zit hij er keurig op. Essence I’m So Fluffy is misschien niet heel uniek maar wel mooi. Gewoon een tof kleurtje voor het komende voorjaar!

Essence I’m So Fluffy – €1,89
Kruidvat (deze vind je in het extra grote schap!)

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Oh my, wat een geweldig kleurtje! Ik krijg meteen weer onwijs veel zin in de zomer als ik dit zie.

 2. Wat een vrolijk kleurtje, maar een semi-matte finish vind ik zelf ook niet mooi. Zonde, anders was het echt ideaal voor het voorjaar geweest.

 3. Oeh wat een leuk kleurtje! Leuk voor de lente.

 4. Mooi kleurtje, ik heb hem ook nog in mijn handen gehad, maar heb uiteindelijk voor een framboosroze kleurtje gekozen van diezelfde lijn.

 5. Mooi lente kleurtje

 6. Marjan zegt:

  Alleen al voor de naam zou ik hem kopen!
  I’m so Fluffy! (I’m gonna die) Van Despicable Me 🙂
  Agnes is zo schattig over haar unicorns…
  Vul maar eens in op youtube 😛 Echt hilarisch

 7. Ook alweer zo’n mooie peach kleur, wauw!

 8. Een perfect kleurtje voor de lente <3

 9. Wat een prachtige kleur. Inderdaad perfect voor in de lente en zomer.

 10. Wat een prachtige swatches! <3

 11. Wat een lief kleurtje!

 12. Wauw dit kleurtje heeft echt veel weg van a Gallon of melon van Catrice!

  -xxx- Laura

 13. Dit lijkt mij inderdaad ook de perfecte zomerkleur voor als je bruin bent. Heel erg mooi!

 14. Leuk kleurtje 😉

 15. Mooi kleurtje! Echt weer een mooie lente -en zomertint.

 16. Maar nu ben ik dus wel benieuwd hoe hij er zonder topcoat uit ziet. Leuk kleurtje wel trouwens.

 17. De naam is echt toepasselijk ja! Heel erg mooi.

 18. Wat een leuk en snoeperig kleurtje

 19. Wat een leuke kleur!! En voor die prijs is het echt een meeneemartikel, perfect zomerkleurtje!

 20. Heel mooi kleurtje!

 21. Mooi peachy lakje!

 22. Echt een prachtige kleur is dit! <3

 23. Mooi kleurtje! zo een wil ik ook nog kopen, perfect voor de lente 🙂

 24. Hmm ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Ik vind het meer een vleeskleur dan peach en daardoor vind ik het er zo eng uitzien haha. Maar het staat je wel goed.

 25. Mooi kleurtje is het toch ook! ik vind persoonlijk de finish juist heel mooi! Maar een topcoat lost het mooi voor je op:)

 26. super mooi kleurtje
  heel leuk en zomers

  liefs
  Karlien

 27. Wat een tof kleurtje!

 28. Wat een prachtige kleur is dit zeg <3 Pretty!

 29. Wah, die is zo leuk voor de zomer!

 30. Mooie kleur voor de lente en de zomer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.