Nagellak

Swatches: China Glaze Wicked (Halloween 2012)

Het najaar is wat mij betreft en beste seizoen qua nagellakcollecties. Er komen altijd zoveel mooie nagellakken uit! Een nieuwe lancering is de China Glaze Wicked-collectie. Deze collectie wordt speciaal uitgebracht voor Halloween en bevat uiteraard bijpassende kleuren. Ik heb de volledige collectie voor jullie geswatched, dus kijk snel mee!

China Glaze brengt eigenlijk elk jaar wel een serie bijzondere Halloween-lakjes uit, maar volgens mij heb ik nog nooit een Halloween-lakje uitgeprobeerd. Shame on me! De Wicked-collectie bestaat uit een paar interessante nagellakken en vooral de glitters springen in het oog. Dat belooft wat!

Roguish Red is een warme kleur rood die ietwat naar oranje neigt. Hoewel ik niet vaak rood draag vind ik deze nog best leuk! Vooral in combinatie met één van de glitterlakken (Glitter Goblin) is deze best de moeite waard.

Op de eerste foto heb ik Glitter Goblin over een zwarte nagellak aangebracht, zodat jullie de lak goed kunnen zien. Op de tweede foto draag ik ‘m over Roguish Red. Dit is echt de ster van de collectie! Het is een prachtige combinatie van oranje, zilveren en holografische glitters. Het is een zeer dekkende lak, dus ik denk dat je ‘m na twee laagjes wel nagenoeg volledig dekkend kan krijgen. Deze nagellak is perfect voor Halloween, maar zal ook niet misstaan tijdens het kerstdiner.

Deze collectie bevat een aantal lakjes met een bijzondere finish en Bizarre Blurple is daar één van. In het flesje lijkt het een donkerpaarse lak met een blauwe gloed, maar op de nagels blijkt hij precies het omgekeerde te zijn! Hij is dus meer blauw dan paars, maar bij een bepaalde lichtval zie je het paars goed terug. Deze zou het overigens ook geweldig doen met een laagje gouden glitters plus een matte topcoat voor een soort sterrenhemel-effect. Die combinatie houden jullie van mij tegoed!

Make A Spectacle is de andere superster van de collectie. Wow, deze is gaaf! Op de eerste foto droeg ik ‘m over een zwarte nagellak en daar lijkt hij heel erg groen. Op de tweede foto heb ik ‘m aangebracht over Bizarre Blurple heen en dat geeft weer een heel ander effect! Dit is echt een nagellak waarmee je moet spelen, want er kunnen hele verrassende combinaties uit komen. Pretty.

Hoewel ik zelf niet zomaar voor Cast A Spell gekozen zou hebben, vind ik ‘m toch wel heel erg gaaf. Deze lak doet me ook meteen aan Halloween denken! Bovendien is hij ontzettend dekkend, want na één laagje zat hij er perfect op. Overigens doet deze het goed samen met Make A Spectacle: glitter all over!

Immortal lijkt op het eerste oog niet heel speciaal, maar dat is hij wel! Het is namelijk niet zomaar een donkergrijs lakje, maar hij bevat interessante glitters. In het zonlicht zie je namelijk zilveren, blauwe en roze glitters! Dat is toch wel een hele bijzondere combinatie. Erg leuk en erg origineel.

Ik snap wel dat de Halloween-collecties van China Glaze elk jaar een groot succes zijn! De Wicked-collectie is dan ook weer erg leuk. Mijn grote favorieten zijn Glitter Goblin en Make A Spectacle (tja, hoe kan het ook anders?), maar Immortal en Bizarre Blurple zijn ook de moeite waard.

De lakjes uit de China Glaze Wicked-collectie zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop PrettyPolish.nl en ze kosten €5,95 per stuk. Ik raad je zeker aan om even een kijkje te nemen bij deze webshop, want ze hebben een aantal hele leuke nagellakmerken zoals Zoya en Kleancolor in het assortiment!

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Daisy zegt:

  hele mooie lakjes.

 2. Wauw, prachtige lakjes!

 3. Brigitta zegt:

  Mooie lakjes, de laatste lijkt me inderdaad in het echt (zonlicht) nog mooier 😉

 4. Heel mooi allemaal

 5. Die glitters, my gosh. Hebben hebben hebben!

 6. Ik hou van oranjerood op m’n nagels! Ook die donkerpaarse/blauwe kleur vind ik erg mooi 🙂

 7. wauww, die glitters zijn echt prachtig!

 8. Marieke zegt:

  Probeer ik eerst nog braaf mijn portemonnee dicht te houden (nee Mariek, je hebt al iets dat op Glitter Golbin lijkt), komt daaronder Make a Spectacle voorbij. Ik.. MOETTTT.. hebben!

 9. Echt een hele leuke collectie! Maar vooral als geheel, ik weet niet of ik een lakje los ga aanschaffen….

 10. Oh wat een mooie collectie;D

 11. Woeh, Cast a Spell is echt geweldig! Ik hou van Halloween haha 🙂

 12. Mooi! Ik houd van China Glaze, al vind ik deze niet echt halloween achtig.. meer wat voor kerst! Haha, ben benieuwd wat ze voor kerst in petto hebben dan!

 13. Echt hele mooie kleuren! Ik heb al een paar keer geprobeerd om mijn nagels te vijlen in de vorm die jij hebt, maar het lukt niet. Ik baal echt, haha!

 14. Gaaf!! Ik vind juist de niet-glitter-lakjes heel erg tof er uit zien!

 15. Wauw er zitten leuke lakken bij zeg, dat had ik toch niet helemaal verwacht 😛

 16. Wat een mooie lakjes!

 17. Hele mooie lakjes! <3

 18. Ik vind glitter Goblin and Cast a spell echt geweldig!

 19. Die laatste is mooi 😀 x

 20. Jolien zegt:

  Mooi! Misschien toch maar eens een lakje van dit merk aanschaffen!

 21. Mooie lakjes! Make a Spectacle heb ik ook en die is zo leuk he!

 22. ik vind de laatste erg mooi en bijzonder !

 23. Glitter Goblin vind ik echt heel leuk!! Vooral ook voor de kerst is hij erg leuk.

 24. Make a spectacle stond al van in het begin op mijn wishlist! 😀

 25. Chiara zegt:

  Hoe slaag je er als merk in om met miljoenen kleuren die al op de markt zijn, toch nog originele kleuren te bedenken. Kudos voor China Glaze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.