Nagellak

Swatch: Pieces – Highland Green

De nagellak-collectie van Pieces verandert regelmatig en sinds kort liggen er weer nieuwe kleuren in de winkel. Dat is aan de ene kant een beetje jammer, aangezien je oudere lakjes dan niet meer kan krijgen, maar nieuwe kleuren zijn natuurlijk altijd welkom! De collectie speelt volledig in op de trends van dit seizoen en dat vind ik één van de sterke punten van de Pieces-lakjes. Een echte trendkleur van dit moment is donkergroen. We zien deze kleur inmiddels in allerlei variaties opduiken en ook Pieces heeft een mooi groen crème-lakje uitgebracht. Eerder zagen we de prachtige kleur It’s A Camouflage (één van mijn favorieten!), en dit seizoen heeft Pieces voor ons een iets donkerdere variant in petto, genaamd Highland Green.

Ik ben inmiddels erg onder de indruk van de kwaliteit van de Pieces-nagellakken en ook Highland Green liet mij niet in de steek. Highland Green is echt een unieke kleur. Ik heb inmiddels al flink wat donkergroene lakjes voorbij zien komen, maar ze waren allemaal nèt wat anders. Deze lak is diep donkergroen, zonder een overheersende ondertoon en ook zonder enige vorm van shimmer of glitter. Hij is vrij donker, maar op een één of andere manier heel draagbaar en stylish. Ik ben fan! Highland Green lakt soepel, droogt snel en heeft twee laagjes nodig om volledig te dekken. Een absolute aanrader voor dit seizoen!

Highland Green is te koop bij Pieces en kost €2,95. De collectie kan per filiaal verschillen, dus als ze deze lak niet bij jouw filiaal in de buurt hebben zou je een andere winkel kunnen proberen!

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Brandy zegt:

  Leuk ! Ze zijn trouwens ook te koop bij de Vero Moda.

 2. Prachtige kleur, ik moet toch maar even binnenkort bij de Pieces kijken!

 3. Daphne zegt:

  ik heb die!
  hij lakt wel wat dik vind ik persoonlijk
  maar hij bleef mega goed zitten, zonder topcoat dik een week!

 4. Ooh deze is mooi! Niet verwacht van Pieces 🙂

 5. Mooi kleurtje!

 6. Erg mooi, lijkt een beetje op de 'Military Polish' van Eyeko… Die heb ik nu op 🙂

  Liefs Ilja

 7. Volgens mij is hij iets donkerder, nietwaar? Ik vond daarom deze mooier, wat Military Polish vind ik persoonlijk een beetje te donker… (op basis van swatches)

  1. Ik heb Military en ik ben er niet zo weg van, met een laag is het te vogelpoep achtig en te doorschijnend, en bij twee laagjes vind ik het te donker, maar dat is mijn mening =P

 8. Hmmm, niet zo mijn kleur :/ Bedankt voor de swatches wel 🙂

 9. wow mooie legerkleur zeg!

 10. Wow hij is mooi!

 11. miranda1993 zegt:

  Wauw , erg mooie kleur!

 12. nailsbylaura zegt:

  hmm.. dit is wel erg kerst-groen.. Leuk voor met kerst, maar verder zou ik hem niet dragen denk ik.

 13. Bea1207 zegt:

  Mooie kleur! Ben 'm helaas alleen nog niet tegengekomen…anders had ik 'm zeker weten meegenomen! Groen en donkerrood tinten zijn favoriet op dit moment dus ik blijf lekker zoeken!

 14. Toevallig, hier had ik het vandaag over met een meisje uit mijn klas. Ik vroeg waar haar legergroene nagellak van was die ze een keer ophad, haha! Als ik bij Pieces kom neem ik deze mee.

 15. Kimberley zegt:

  Ik vind het zo'n poep kleurtje ;x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.