Nagellak

Swatch: Pieces – Highland Green

De nagellak-collectie van Pieces verandert regelmatig en sinds kort liggen er weer nieuwe kleuren in de winkel. Dat is aan de ene kant een beetje jammer, aangezien je oudere lakjes dan niet meer kan krijgen, maar nieuwe kleuren zijn natuurlijk altijd welkom! De collectie speelt volledig in op de trends van dit seizoen en dat vind ik één van de sterke punten van de Pieces-lakjes. Een echte trendkleur van dit moment is donkergroen. We zien deze kleur inmiddels in allerlei variaties opduiken en ook Pieces heeft een mooi groen crème-lakje uitgebracht. Eerder zagen we de prachtige kleur It’s A Camouflage (één van mijn favorieten!), en dit seizoen heeft Pieces voor ons een iets donkerdere variant in petto, genaamd Highland Green.

Ik ben inmiddels erg onder de indruk van de kwaliteit van de Pieces-nagellakken en ook Highland Green liet mij niet in de steek. Highland Green is echt een unieke kleur. Ik heb inmiddels al flink wat donkergroene lakjes voorbij zien komen, maar ze waren allemaal nèt wat anders. Deze lak is diep donkergroen, zonder een overheersende ondertoon en ook zonder enige vorm van shimmer of glitter. Hij is vrij donker, maar op een één of andere manier heel draagbaar en stylish. Ik ben fan! Highland Green lakt soepel, droogt snel en heeft twee laagjes nodig om volledig te dekken. Een absolute aanrader voor dit seizoen!

Highland Green is te koop bij Pieces en kost €2,95. De collectie kan per filiaal verschillen, dus als ze deze lak niet bij jouw filiaal in de buurt hebben zou je een andere winkel kunnen proberen!

16 Comments

 • Reply
  Brandy
  30 november 2010 at 19:30

  Leuk ! Ze zijn trouwens ook te koop bij de Vero Moda.

 • Reply
  Aranka
  30 november 2010 at 19:31

  Prachtige kleur, ik moet toch maar even binnenkort bij de Pieces kijken!

 • Reply
  Daphne
  30 november 2010 at 19:41

  ik heb die!
  hij lakt wel wat dik vind ik persoonlijk
  maar hij bleef mega goed zitten, zonder topcoat dik een week!

 • Reply
  PinkFairy
  30 november 2010 at 20:04

  Ooh deze is mooi! Niet verwacht van Pieces 🙂

 • Reply
  Mariel
  30 november 2010 at 20:09

  Mooi kleurtje!

 • Reply
  Ilja
  30 november 2010 at 20:16

  Erg mooi, lijkt een beetje op de 'Military Polish' van Eyeko… Die heb ik nu op 🙂

  Liefs Ilja

 • Reply
  Charlotte
  30 november 2010 at 20:20

  Volgens mij is hij iets donkerder, nietwaar? Ik vond daarom deze mooier, wat Military Polish vind ik persoonlijk een beetje te donker… (op basis van swatches)

  • Reply
   Daniëlle
   1 december 2010 at 16:42

   Ik heb Military en ik ben er niet zo weg van, met een laag is het te vogelpoep achtig en te doorschijnend, en bij twee laagjes vind ik het te donker, maar dat is mijn mening =P

 • Reply
  Lisa
  30 november 2010 at 20:27

  Hmmm, niet zo mijn kleur :/ Bedankt voor de swatches wel 🙂

 • Reply
  Eline
  30 november 2010 at 21:24

  wow mooie legerkleur zeg!

 • Reply
  Priscilla
  1 december 2010 at 07:29

  Wow hij is mooi!

 • Reply
  miranda1993
  1 december 2010 at 09:43

  Wauw , erg mooie kleur!

 • Reply
  nailsbylaura
  1 december 2010 at 09:45

  hmm.. dit is wel erg kerst-groen.. Leuk voor met kerst, maar verder zou ik hem niet dragen denk ik.

 • Reply
  Bea1207
  1 december 2010 at 10:09

  Mooie kleur! Ben 'm helaas alleen nog niet tegengekomen…anders had ik 'm zeker weten meegenomen! Groen en donkerrood tinten zijn favoriet op dit moment dus ik blijf lekker zoeken!

 • Reply
  Daniëlle
  1 december 2010 at 16:41

  Toevallig, hier had ik het vandaag over met een meisje uit mijn klas. Ik vroeg waar haar legergroene nagellak van was die ze een keer ophad, haha! Als ik bij Pieces kom neem ik deze mee.

 • Reply
  Kimberley
  1 december 2010 at 19:55

  Ik vind het zo'n poep kleurtje ;x

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.