Nagellak

Swatch: Herôme WIC Chicago

Herome WIC - Chicago

Herome WIC - Chicago

De tentamens zijn achter de rug, en het is weer tijd voor leuke dingen!

Zoals jullie misschien wel weten is de nude-nageltrend helemaal hip! Nagellakliefhebbers zijn druk op zoek naar hun ‘mannequin-hands’ kleur, om een zo naturel mogelijke look te krijgen. Eerder liet ik jullie al OPI Barefoon in Barcelona zien. Een mooie kleur, maar komt bij mij niet eens in de buurt van nude.
Ik ben groot fan van de World Inspired Colours-collectie van Herôme. Aangezien zij veel kleurtjes hebben, besloot ik daar op zoek te gaan naar een geschikte tint. Nude-kleurtjes zijn vaak ontzettend doorzichtig. Gelukkig kan je bij veel Douglas-filialen de kleuren testen, dus wist ik zeker dat ik met een goede kleur thuis zou komen.

En dit is het resultaat! Een hele mooie shimmer met een vleugje perzik. Ik was ontzettend verbaasd over de dekking van deze lak. Ik had verwacht dat hij niet goed zou dekken, maar na 3 laagjes was het goed! Dat is dus prima. Droogtijd is ook goed, en zoals de hele WIC-collectie is het kwastje ook goed. Een fijne nagellak dus!

De World Inspired Colours zijn te koop bij Douglas, de webshop van Herôme en andere parfumerieën. Ze kosten €6,95 per stuk bij Douglas en €7,50 bij de webshop van Herôme.

2 Comments

 • Reply
  Lisha
  2 februari 2010 at 10:38

  Een héle mooie kleur !

  Ik ben benieuwd wanneer de WIC nagellakjes in mijn buurt beschikbaar gaan zijn … Heb al een hele wishlist!

  • Reply
   Charlotte
   5 februari 2010 at 19:37

   Heb je al filialen van Douglas of DA geprobeerd? Het kan ook zijn dat ze bij een buurtdrogist verkocht worden!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.