Nagellak Reviews

Review: Essence Quick Shine Nail Care Lotion

Toen ik jullie een tijdje geleden spulletjes uit mijn shoplog liet zien, waren velen van jullie benieuwd naar de Essence Quick Shine Nail Care Lotion. Ik was al van plan deze te reviewen, maar na het testen van dit product had ik daar niet zo’n zin meer in. Het komt nauwelijks voor dat ik ontzettend negatief ben over een product, maar met dit product heeft Essence de plank volledig misgeslagen. Deze lotion zou je nagels een oppepper moeten geven en ze er glanzend uit laten zien. Yeah right.

Laat ik beginnen bij de verpakking, want die is prima. De lotion zit in een soort knijptube met een kwastje eraan, zodat je de lotion makkelijk over je nagels kan smeren. Niks mis mee dus, maar het product zelf is een ander verhaal.

De lotion is een waterige substantie die ontzettend geparfumeerd ruikt. Toen ik deze lotion op aan het smeren was vroeg ik mij al af hoe zo’n soort product ook maar iets voor mijn nagels zou kunnen doen. Mijn twijfels bleken niet volledig ongegrond te zijn, want zodra ik de lotion op mijn nagels deed en in had laten trekken was er totaal geen verschil te zien. Het leek alsof mijn nagels de lotion opzogen en een glanzend laagje was nergens te bekennen. Ook roken mijn nagels ontzettend sterk naar een ouderwetse zeepgeur die me aan oude dames deed denken. Niet echt lekker dus. Ik kan me ook niet voorstellen dat dit je nagels op wat voor manier dan ook kan verzorgen. Gebruik liever een nagelriemolie of crème, dat is veel beter voor je nagels en geeft veel meer glans dan de Quick Shine Nail Care Lotion.

Nee, dit is echt een totale misser. Zoals jullie weten schrijf ik meestal vrolijke positieve stukken, maar dit product vond ik zo treurig dat ik er een negatieve review over heb geschreven. Helaas Essence, de meeste van jullie nagelproducten zijn fijn, maar dit is echt helemaal niks. Skippen dus!

Essence Quick Shine Nail Care Lotion is te koop bij grote filialen van Kruidvat met een extra Essence-schap en kost €1,99.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Mirjam zegt:

  Jammer! Negatieve reviews zijn trouwens ook leuk om te lezen en bovendien zijn ze handig.

 2. Ooh balen 🙁 Dat ga ik dus niet halen!

  x Martine

 3. jammer! essence heeft soms goede spulletjes en soms niet…
  goede review!

 4. jammer!

  maar negatieve reviews zijn soms ook nodig 😉

 5. Oei, jammer dat het zo tegenvalt zeg:( Maarja die prijs, daar kan je ook niet veel voor verwachten he:p

  1. Dat is waar, maar Essence maakt af en toe prima producten voor een hele lage prijs. Die zijn dan misschien niet fantastisch, maar ze doen vaak wel 'iets'. Deze doet helemaal niks 😉

 6. Jammer, Essence heeft normaal prima dingen inderdaad! Volgende keer beter, bedankt voor de review (hoef ik hem niet te kopen 😉 )
  x Ilja

 7. duidelijk review! Die ga ik dus niet kopen!

 8. Ik heb die ook en bij mij werkt hij echt super!
  Mijn nagels gaan er ook echt van glimmen.

 9. Johanna zegt:

  same here, gebruik em nu een kleine week, mn nagels glimmen als een gek 😀 ook blijft het er gewoon opzitten als je met je handen in water zit. En de geur vind ik zelfs heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.