Nagellak

Swatch: China Glaze – I Herd That (On Safari)

Ik ben de laatste tijd niet meer zo heel erg op de hoogte van alle nieuwe nagellakcollecties die uitkomen, want ik ben vaak maar weinig enthousiast. Toch werd ik van de nieuwe Safari-collectie wel weer erg vrolijk. Dat was lang geleden! Vooral de kleur I Herd That sprak mij wel aan, jullie weten immers hoe dol ik ben op goud. Ik bestelde ‘m, en hij is mooi! Nog veel mooier dan je zou verwachten…

 

Ik kan het helaas niet vaak meer oprecht zeggen, maar dit is echt een unieke nagellak! Zoiets heb ik gewoon nog niet in mijn collectie. I Herd That bestaat uit een mooie combinatie van gouden en koperkleurige glitters. Bovendien zit er ook nog een holografische glitter doorheen, die de lak in het zonlicht een bijzondere glitter geeft. Als laatste is de finish wel heel erg apart! Het komt helaas niet goed over op de foto, maar de nagellak droogt mat (!) op. Natuurlijk kan je er een glanzende topcoat overeen gebruiken, maar mat is hij toch het mooiste.

I Herd That is niet alleen mooi, maar hij dekt ook nog eens heel goed! Twee laagjes waren ruim voldoende om ‘m perfect dekkend te krijgen. Ook lakt hij ontzettend makkelijk en netjes. Precies goed dus! De houdbaarheid is iets minder, maar dat heb ik vaker bij glitternagellak. Ach, hij is in elk geval ontzettend leuk!

China Glaze is helaas niet verkrijgbaar in de gewone Nederlandse winkels, maar wel bij webshops zoals Boozyshop. Ik kocht de mijne op eBay voor ongeveer €6,00

33 Comments

 • Reply
  Marielle
  31 juli 2012 at 19:54

  Jaaa I Herd That is echt een plaaaatje, ik ben ook blij dat deze lak in mijn collectie zit <3

 • Reply
  Joyce
  31 juli 2012 at 20:00

  Oeh dat is zeker een bijzonder kleurtje. Maar safari-like? Nah! Meer iets voor de kersttijd! : D

 • Reply
  Charlie
  31 juli 2012 at 20:04

  Hij is mooi! Weet je wat denk ik ook wel een lakje voor jou is? Copper, van Barry M. Die heeft ook meerdere kleuren hele fijne glitter, en brengt superprettig aan.

 • Reply
  Elise
  31 juli 2012 at 20:09

  Woah, super mooi! Ook echt een lakje voor jou, haha.

 • Reply
  Charile
  31 juli 2012 at 20:29

  Wauw die is echt mooi!

 • Reply
  Vera
  31 juli 2012 at 20:44

  Wat een prachtige lak!

 • Reply
  Mariska
  31 juli 2012 at 20:53

  Hij ziet er wel erg mooi uit ja! En dat ook nog met twee laagjes!

 • Reply
  Juudith
  31 juli 2012 at 21:02

  Okaaaay wauwhh!! deze is naisee!!

 • Reply
  jana
  31 juli 2012 at 21:08

  Prachtige kleur 😀 x

 • Reply
  Sophie
  31 juli 2012 at 21:15

  Ooh wat een gave kleur. Deze is echt perfect voor mij (:

  Xoxo

 • Reply
  anna
  31 juli 2012 at 21:29

  Wauw wat een supermooie kleur!
  Haha maar snel eens op ebay kijken..
  Liefs anna

 • Reply
  Esmay
  31 juli 2012 at 22:19

  Waah, ik vind hem supertof!

 • Reply
  Cute as a Cupcake blog
  31 juli 2012 at 22:38

  Ooh, dit vind ik echt super mooi! Ik ben dol op glitters en de kleur vind ik ook echt prachtig! Even rondneuzen op Ebay dus!

 • Reply
  Janniek
  31 juli 2012 at 23:06

  wauw, wauw en nog eens wauw!

 • Reply
  Linda
  31 juli 2012 at 23:24

  Wauw, wat een super mooie en gave lak!!

 • Reply
  Gerrianne
  1 augustus 2012 at 00:13

  wauw………. ik sta hier met m’n ogen wagenwijd te kijken! Een prachtig kleurtje is het!

 • Reply
  Valérie
  1 augustus 2012 at 09:01

  Prachtig kleurtje!
  Kan je deze niet gewoon bij de DA kopen?

 • Reply
  beautybysandra
  1 augustus 2012 at 10:39

  wat een prachtig lakje =)

 • Reply
  beautybysandra
  1 augustus 2012 at 11:08

  bij enchantra hebben ze hem ook zag ik net en daar kost hij 4.95 =)

 • Reply
  lousaa
  1 augustus 2012 at 11:24

  moooooooi! Ik denk ook steeds vaker: dat ken ik al, en what’s the fuss – maar dit is gewoon een mooi lakje, in een kleur die ook nog best draagbaar is. Hebben hebben!

  trouwens lekker handig dat de lancome advertorial voor de post comment knop zit – terwijl je denkt dat je die aanklikt. Hebt al drie keer die stomme betty boob zien verschijnen.

 • Reply
  Nancy
  1 augustus 2012 at 12:26

  Mooie lak! Maar ik heb Essence – Gold Fever en die lijkt er volgensmij precies op! en een stuk goedkoper haha

  • Reply
   Charlotte
   1 augustus 2012 at 17:49

   Nee, die is echt heel anders! Niet holografisch, veel minder dekkend en een totaal andere finish. Ik heb ‘m ook, maar vind ‘m in tegenstelling tot deze totaal niet bijzonder 🙂

 • Reply
  Brenda
  1 augustus 2012 at 15:26

  Mooi zeg! Die wil ik ook!

  Ik heb eigenlijk een vraagje. Want ik wilde gisteren weer eens de supermooie “Am I blue or am I green” van Catrice op mijn nagels hebben, maar toen ik hem na lang zoeken vond in mijn stash, bleek deze helemaal verkleurd te zijn. Het is nu bijna een wit lakje geworden. Toen ik toch nog eens op je website ging kijken, hoe hij eruit hoorde te zien zag ik pas echt hoe erg deze verkleurd was. Hebben meer mensen hier last van?

 • Reply
  Jolien
  1 augustus 2012 at 16:09

  Ik heb altijd al he gevoel gehad dat gold fever v essence er iets v mee heeft

 • Reply
  The Fashion Plaza
  1 augustus 2012 at 20:22

  Die is echt mooi. Lijkt me wel lastig om het eraf te halen.

 • Reply
  Marijne
  1 augustus 2012 at 20:37

  Die is echt mooi! Ik denk dat ik ‘m ook ga bestellen!

 • Reply
  esther
  1 augustus 2012 at 21:37

  Ik sla swatches meestal over omdat ik daar te hebberig :van wird, maar ik keek net je favorieten filmpje en ik dacht tovh maar even kijken. En inderdaad die matte finish is heel bijzonder. Lijkt net of er allemaal korreltjes op je nagel liggen, erg lovely!

 • Reply
  Sophie
  1 augustus 2012 at 23:07

  Wauw, echt een prachtige nagellak! :O

 • Reply
  Kimberly
  2 augustus 2012 at 13:15

  wauw wauw! Prachtig!

 • Reply
  tessa
  2 augustus 2012 at 20:24

  jaa hij is prachtig, als je deze leuk vind ga je die andere glitter uit de safarie collectie ( daar komt i herd that ook uit) ook mooi vinden. hij heet i’m not lion. zelfde soort lakje maar dan in goud met zilveren licht holografische glitters, en droogt ook mat 🙂

  heb ze overigens allebij in mn collectie ^^

 • Reply
  Nannick
  5 augustus 2012 at 13:31

  Hij is echt awesome! Zo uniek!

 • Reply
  Roos
  18 augustus 2012 at 11:21

  oke, ik ga deze en I’m not lion bestellen. Wat een prachtige kleuren! Deze swatch heeft me overgehaald, van harte bedankt!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.