Nagellak

Swatch: China Glaze – I Herd That (On Safari)

Ik ben de laatste tijd niet meer zo heel erg op de hoogte van alle nieuwe nagellakcollecties die uitkomen, want ik ben vaak maar weinig enthousiast. Toch werd ik van de nieuwe Safari-collectie wel weer erg vrolijk. Dat was lang geleden! Vooral de kleur I Herd That sprak mij wel aan, jullie weten immers hoe dol ik ben op goud. Ik bestelde ‘m, en hij is mooi! Nog veel mooier dan je zou verwachten…

 

Ik kan het helaas niet vaak meer oprecht zeggen, maar dit is echt een unieke nagellak! Zoiets heb ik gewoon nog niet in mijn collectie. I Herd That bestaat uit een mooie combinatie van gouden en koperkleurige glitters. Bovendien zit er ook nog een holografische glitter doorheen, die de lak in het zonlicht een bijzondere glitter geeft. Als laatste is de finish wel heel erg apart! Het komt helaas niet goed over op de foto, maar de nagellak droogt mat (!) op. Natuurlijk kan je er een glanzende topcoat overeen gebruiken, maar mat is hij toch het mooiste.

I Herd That is niet alleen mooi, maar hij dekt ook nog eens heel goed! Twee laagjes waren ruim voldoende om ‘m perfect dekkend te krijgen. Ook lakt hij ontzettend makkelijk en netjes. Precies goed dus! De houdbaarheid is iets minder, maar dat heb ik vaker bij glitternagellak. Ach, hij is in elk geval ontzettend leuk!

China Glaze is helaas niet verkrijgbaar in de gewone Nederlandse winkels, maar wel bij webshops zoals Boozyshop. Ik kocht de mijne op eBay voor ongeveer €6,00

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Jaaa I Herd That is echt een plaaaatje, ik ben ook blij dat deze lak in mijn collectie zit <3

 2. Oeh dat is zeker een bijzonder kleurtje. Maar safari-like? Nah! Meer iets voor de kersttijd! : D

 3. Charlie zegt:

  Hij is mooi! Weet je wat denk ik ook wel een lakje voor jou is? Copper, van Barry M. Die heeft ook meerdere kleuren hele fijne glitter, en brengt superprettig aan.

 4. Woah, super mooi! Ook echt een lakje voor jou, haha.

 5. Wauw die is echt mooi!

 6. Wat een prachtige lak!

 7. Hij ziet er wel erg mooi uit ja! En dat ook nog met twee laagjes!

 8. Okaaaay wauwhh!! deze is naisee!!

 9. Prachtige kleur 😀 x

 10. Ooh wat een gave kleur. Deze is echt perfect voor mij (:

  Xoxo

 11. Wauw wat een supermooie kleur!
  Haha maar snel eens op ebay kijken..
  Liefs anna

 12. Waah, ik vind hem supertof!

 13. Ooh, dit vind ik echt super mooi! Ik ben dol op glitters en de kleur vind ik ook echt prachtig! Even rondneuzen op Ebay dus!

 14. wauw, wauw en nog eens wauw!

 15. Wauw, wat een super mooie en gave lak!!

 16. wauw………. ik sta hier met m’n ogen wagenwijd te kijken! Een prachtig kleurtje is het!

 17. Valérie zegt:

  Prachtig kleurtje!
  Kan je deze niet gewoon bij de DA kopen?

  1. Nee, helaas niet!

 18. wat een prachtig lakje =)

 19. bij enchantra hebben ze hem ook zag ik net en daar kost hij 4.95 =)

 20. lousaa zegt:

  moooooooi! Ik denk ook steeds vaker: dat ken ik al, en what’s the fuss – maar dit is gewoon een mooi lakje, in een kleur die ook nog best draagbaar is. Hebben hebben!

  trouwens lekker handig dat de lancome advertorial voor de post comment knop zit – terwijl je denkt dat je die aanklikt. Hebt al drie keer die stomme betty boob zien verschijnen.

 21. Mooie lak! Maar ik heb Essence – Gold Fever en die lijkt er volgensmij precies op! en een stuk goedkoper haha

  1. Nee, die is echt heel anders! Niet holografisch, veel minder dekkend en een totaal andere finish. Ik heb ‘m ook, maar vind ‘m in tegenstelling tot deze totaal niet bijzonder 🙂

 22. Brenda zegt:

  Mooi zeg! Die wil ik ook!

  Ik heb eigenlijk een vraagje. Want ik wilde gisteren weer eens de supermooie “Am I blue or am I green” van Catrice op mijn nagels hebben, maar toen ik hem na lang zoeken vond in mijn stash, bleek deze helemaal verkleurd te zijn. Het is nu bijna een wit lakje geworden. Toen ik toch nog eens op je website ging kijken, hoe hij eruit hoorde te zien zag ik pas echt hoe erg deze verkleurd was. Hebben meer mensen hier last van?

 23. Ik heb altijd al he gevoel gehad dat gold fever v essence er iets v mee heeft

 24. Die is echt mooi. Lijkt me wel lastig om het eraf te halen.

 25. Marijne zegt:

  Die is echt mooi! Ik denk dat ik ‘m ook ga bestellen!

 26. esther zegt:

  Ik sla swatches meestal over omdat ik daar te hebberig :van wird, maar ik keek net je favorieten filmpje en ik dacht tovh maar even kijken. En inderdaad die matte finish is heel bijzonder. Lijkt net of er allemaal korreltjes op je nagel liggen, erg lovely!

 27. Wauw, echt een prachtige nagellak! :O

 28. wauw wauw! Prachtig!

 29. tessa zegt:

  jaa hij is prachtig, als je deze leuk vind ga je die andere glitter uit de safarie collectie ( daar komt i herd that ook uit) ook mooi vinden. hij heet i’m not lion. zelfde soort lakje maar dan in goud met zilveren licht holografische glitters, en droogt ook mat 🙂

  heb ze overigens allebij in mn collectie ^^

 30. Hij is echt awesome! Zo uniek!

 31. oke, ik ga deze en I’m not lion bestellen. Wat een prachtige kleuren! Deze swatch heeft me overgehaald, van harte bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.