Nagellak

Swatch: Barry M – Sugar Apple (Gelly)

Barry M Sugar Apple 4

Gelly, gelly en nog meer gelly! Nou ja, qua nagellakken dan. Ik ben nog niet klaar met de geweldige Gelly-serie van Barry M, want ik heb nog een aantal lakjes om aan jullie te laten zien. Afgelopen lente bracht Barry M een serie pastelkleurige lakken uit, waar de lieve kleur Rose Hip er eentje van was. Bij een seizoen als de lente kan een mintgroene tint natuurlijk niet ontbreken en daarom is er de vrolijke kleur Sugar Apple. Ik ga ‘m aan jullie laten zien!

Barry M Sugar Apple 2

Barry M Sugar Apple 3

Toen ik begon met bloggen wat mintgroen een enorme hype. In die tijd was Chanel uitgekomen met de zeer exclusieve lak Jade en de mintgroene kleurtjes vlogen ons om de oren. Essie Mint Candy Apple was ook zo’n it-kleur uit die periode. Barry M Sugar Apple (goh, op welke lak zou deze naam geïnspireerd zijn?) zit in dezelfde hoek, al kan ik ‘m niet echt mintgroen noemen. Het is eerder een soort licht turkoois. In elk geval mintgroen met een drupje blauw. Lekker vrolijk!

Barry M Sugar Apple 1 Dit is een ietwat lastige tint om netjes aan te brengen, omdat je bij zo’n kleur altijd elk klein foutje ziet. Gelukkig zijn de substantie en het kwastje prettig, dus dat scheelt al veel. De lak is vrij dun, maar wel goed dekkend, waardoor je aan twee laagjes voldoende hebt. Ook deze blijft goed zitten, waardoor je ‘m ongeveer een dag of 4 onbeschadigd op je nagels kan laten zitten.

Dit is echt zo’n perfecte zomerkleur! Ik draag deze tinten eigenlijk niet genoeg, maar ik vind het er wel heel gaaf uit zien en word er meteen weer vrolijk van. Ik denk dat ik m’n nagels maar snel weer met deze tint ga lakken. Wellicht dat ik deze nail art weer eens na ga maken? Wie weet!

Barry M Sugar Apple kost €5,45 en is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop The Make Up Spot.

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Wauw, deze kleur is prachtig! 🙂 Erg mooi lakje.

 2. Wat een fantastische kleur! Ik ben gek op dit soort mintgroene lakjes ^-^!

 3. Dat is een mooie lichte kleur 😉

 4. Wat een mooi zoet kleurtje!

 5. Ik hou van zulke kleurtjes, helemaal mijn ding!

 6. Wat een leuk kleurtje! Maar echt mintgroen vind ik hem niet, daar blijft Essie voor mij de nummer één! 😉

  Deze is natuurlijk ook heel summerproof!

 7. Wat een mooi kleurtje! Ik ben helemaal fan van essie mint candy Apple dus dat klopt dan wel aardig:)

 8. Aaah pretty, ik houd er zo van 😀

 9. Wow super leuk kleurtje!! Ik had hem ook moeten meenemen toen ik laatste in Londen was..

 10. Wauw, wat een mooie kleur! Heel zomers ook 🙂

 11. Op jouw perfecte nagels ziet alles er fantastisch uit eh 🙂

 12. Wat een mooi lakje!

 13. wow wat een prachtige lakje! Staat je super mooi

  Liefs
  Karlien

 14. Deze vind ik stiekem mooier dan mint candy Apple! Blauwe tinten zijn geweldig

 15. Mooie kleur! Lijkt mij alleen een beetje moeilijk combineren qua kleding. (Hoewel het mij soms echt niet boeit) maar opzich kun je met deze kleur ook veel kanten op. Leuk!

 16. Bianca zegt:

  Deze heb ik ook, erg zomers!

 17. Wat een heerlijk vrolijk en zomers kleurtje!

 18. Wauw wat een geweldig kleurtje! ❤

 19. Wat een ontzettend mooie kleur nagellak! Ik ben gek op Mintgroene nagellakken, deze variant vind ik prachtig:)

 20. echt een gorgeous tint 😀

 21. Wauw een mooi fris kleurtje!! Ik heb net twee lakjes van deze serie gekocht, en ze zijn echt heel fijn!

 22. Deze is zo mooi!

 23. Wat een mooie nagellak! Zo’n kleurtjes draag ik vaak met veel plezier 🙂

 24. Prachtig kleurtje! Helemaal als je lekker bruin bent van de zon 🙂

 25. Gaaf kleurtje!

 26. Wauw, prachtige lak weer!

 27. Ik ben niet snel weg van een nagellak maar wow wat is dit een prachtige kleur!

 28. Tamara zegt:

  Prachtige swatches, en wat een super mooi kleurtje! ^^

 29. Mooi kleurtje! Jammer dat zo’n kleurtje me niet staat, hij is wel erg vrolijk.

 30. Wat een leuk kleurtje! Vooral leuk voor de zomer!
  Liefs, Tessa

 31. Wow! Prachtige foto’s, prachtige kleur!

 32. Die kleur is echt prachtig!

 33. Wauw, ziet er echt prachtig uit! Mintgroen is echt mijn favoriet! ❤️

  Alice x | My Beauty Blog: ALICEYEH.pro

 34. Wauw, wat een perfect kleurtje!

 35. Wow wat een prachtige kleur!!

 36. Ohh deze is zo leuk!

 37. Ik vind het een prachtige lak! Ik hou van deze kleur!

 38. Wat een geweldig prachtig kleurtje!

 39. Prachtig kleurtje!

 40. Prachtige kleur! De blauwe ondertoon die erin zit vind ik echt heel mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.