Nagellak

Swatch: The Body Shop – A Sunny Affair

Qua nagellakkleuren vind ik het voorjaar en de zomer het leukste. Aangezien ik van vrolijke kleuren houd, kan ik in die periode ongegeneerd uitpakken met felle tintjes. Heerlijk! Eén van mijn favoriete kleuren om op mijn nagels te dragen (naast roze uiteraard) is geel. Ik word daar zo vrolijk van! En ik heb geluk, want in de nieuwe lentecollectie van The Body Shop zit een perfect geel kleurtje met de naam A Sunny Affair. Ik ga hem laten zien!

The Body Shop A Sunny Affair - 1

The Body Shop A Sunny Affair - 2

A Sunny Affair is geel. Knalgeel. Ik heb inmiddels een aardige collectie gele lakken, maar varianten als deze heb ik niet echt. Ze zijn allemaal net even anders! Overigens lijkt er in het flesje een kleine shimmer te zitten, maar op je nagels is dat niet zichtbaar. Het is gewoon een hele creamy lak zonder poespas.

The Body Shop A Sunny Affair - 3

De grote verrassing bij gele lakken is altijd de dekking, want daar zit nogal veel verschil in. Nou, over deze kunnen we tevreden zijn! Twee laagjes en hij zit er perfect op. De lak is wel ietwat aan de dikke kant, waardoor heel strak lakken toch een beetje lastig is. Een pluspunt is wel dat hij heel goed blijft zitten. Je kunt hem zeker een dag of vier dragen zonder dat hij enorm beschadigt raakt.

Ik ben sowieso fan van de lakken van The Body Shop, omdat ze echt heel goed blijven zitten. Ik vond het bij de lancering wel een beetje jammer dat er geen gele tint in de collectie zat, maar mijn wens is duidelijk vervuld. Geel is wellicht niet een tint die veel mensen zouden kiezen, maar ik raad jullie aan om deze toch eens te proberen. Vrolijkheid gegarandeerd!

The Body Shop A Sunny Affair – €6,00 (6,8 ml)
The Body Shop

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Fijn dat dit lakje zo goed dekt! Ik wist helemaal niet dat de lakjes van TBS kwalitatief zo goed zijn. Die moet ik ook een keertje proberen 🙂

 2. Wauw wat een knalkleur! Super mooi! X

 3. zoooo dat is pas echt geel!

 4. Wooow, wat een prachtig kleurtje! 🙂

 5. Een vrolijke kleur is het zeker!

 6. Wat een mooi geel

 7. Dit is echt een prachtige gele kleur! Ik ben echt fan van de dekking.

 8. Wat een mooi kleurtje en ook zo vrolijk!

 9. Wat een toffe kleur!

 10. Wat een heerlijke felle kleur nagellak! Jammer dat de substantie aan de ietwat dikkere kant is.

 11. wat een mooie kleur! Geel staat me echt niet, maar op jou nagels is het een feestje!

 12. Wauw, wat een mooie kleur, mis die shimmer helemaal niet eigenlijk.

 13. Aaaaah knaller! Prachtige kleur en swatches! <3

 14. Wat heb je toch een prachtige vorm nagels! Ik probeer ook altijd deze vorm te vijlen maar het mislukt al-tijd…

 15. Wat een vrolijke kleur! Zoiets heb ik ook van L’Oreal.

 16. Hele mooie knal kleur!

 17. Dat een mooi lente kleur 😉

 18. Lekker fel en funky, dit zou echt mijn zomerkleurtje kunnen zijn.

 19. Ik vind de kleur verrassend leuk, lekker zonnig.

 20. Heel erg mooi! Dit is echt zo’n leuk kleurtje om in de lente of zomer te dragen! 🙂

 21. Echt een kleurtje voor jou!

 22. Wat een prachtige kleur. Jouw nagels hebben echt een perfecte vorm en zijn altijd zo netjes en mooi gelakt! Echt heel mooi.

 23. Ik ben gek op gele nagellak. Deze moet ik zeker aan mijn collectie toevoegen!

 24. Wat een mooi lakje! Ik word er helemaal vrolijk van! 🙂

 25. Ik stond vorige week in The Body Shop met het flesje in m’n handen en ik twijfelde zo erg, maar na het zien van deze review weet ik zeker dat ik terug ga haha, wat een geweldige kleur! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.