Budget Nagellak

Swatch: Catrice – A Gallon of Melon

De producten uit het vernieuwde vaste assortiment van Catrice zijn inmiddels bij de meeste winkels verkrijgbaar en uiteraard heb ik zelf ook even een kijkje genomen. Ik was niet razend enthousiast en nam de eerste keer ook maar twee dingetjes mee. Toen ik een dag later in een ander filiaal van Kruidvat stond, viel mijn oog ineens op een nagellak die ik eerder nog niet had gezien. Wow, die zag er wel heel gaaf uit. Ik heb hem uiteraard meteen gekocht en wil jullie graag voorstellen aan Catrice A Gallon of Melon. Deze moet je hebben!

Catrice A Gallon of Melon - 2

Catrice A Gallon of Melon - 4A Gallon of Melon is niet zozeer meloen-achtig (al zit het wel een beetje in die hoek), maar eerder wat meer koraalkleuring. Het is een warme mediumroze kleur die in bepaald licht zelfs een beetje naar perzik neigt. Ik denk niet dat ik een vergelijkbare kleur in mijn stash heb. Ik dacht nog even dat Claire’s Pastel Neons in de buurt zou komen, maar die is wat meer oranje en veel feller. Hoewel Essie Van D’Go ook in dezelfde hoek zit, is hij toch ook weer net wat anders en vooral lichter. A Gallon of Melon is echt uniek!

Catrice A Gallon of Melon - 3

 

Toen ik A Gallon of Melon voor het eerst gebruikte stond ik echt versteld van de dekking. Wow, die is goed! Na één laag is hij al bijna dekkend, al is een tweede laag wel aan te raden voor een egaal effect. Wel vind ik de nagellak wat aan de dikke kant en heeft hij vrij lang de tijd nodig om te drogen (zelfs met sneldrogende topcoat). Gelukkig blijft hij wel goed zitten en kun je hem met gemak een dag of 4-5 dragen zonder te veel beschadigingen.

Ik ben lang niet meer zo enthousiast geweest over een nagellak van Catrice, maar dit is echt een musthave uit de nieuwe collectie. Hallo lente en zomer, here I come!

Catrice A Gallon of Melon – €2,99
Kruidvat | Trekpleister

 

Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Wauw! Wat een prachtige kleur roze, love it! Ga binnenkort ook eens neuzen tussen de nieuwe lakjes 🙂

 2. Wauwie! Hele mooie kleur! Deze is perfect voor de lente <3

 3. Oeh leuk kleurtje, heel lief en schattig! En fijn dat hij ook goed dekt!

 4. Merlin zegt:

  Mooie kleur! Heb je ook iets gemerkt aan het nieuwe kwastje? Of die fijn was?

  1. Ik vind ze niet heel anders, misschien iets minder onregelmatig, maar ze zijn nog steeds vrij breed

 5. Mooi hoor!

 6. Leuke kleur! Er staat new brush op het potje, merkte jij ook verschil?

  1. Ik vind ze niet heel anders, misschien iets minder onregelmatig, maar ze zijn nog steeds vrij breed

 7. Wauw, wat een ontzettend lief en snoepig kleurtje <3

 8. Prachtige lente kleur 😉

 9. Echt een heel leuk kleurtje! Love it! 🙂

 10. oké ik moet dit lakje echt zo snel mogelijk hebben!!

 11. Ik was in Kruidvat aan het zoeken naar welke nagellak je nou zou laten zien, en ik zag hem gewoon niet! Dus blijkbaar verstopt dit lakje zich heel goed…. ga hem zeker nog zoeken 🙂

 12. Wat een super schattig kleurtje! Zodra ik van mezelf de nieuwe producten mag kopen (lees: leegroven 😉 ) zal ik deze zeker bekijken! X

 13. Wat een mooi en lief kleurtje!

 14. Wat een leuk en lief kleurtje!

 15. Jammer genoeg ben ik ook niet meer zo enthousiast over Catrice nagellakken. Ik grijp bijna altijd naar mijn essie lakjes. Toch is dit wel een kleurtje die ik graag aan mijn stash toe zou willen voegen..

 16. Wauw wat een lieve kleur! De dekking is inderdaad mooi egaal.

 17. Ik hou van Catrice make up, maar ik ben totaal geen fan van hun nagellak heel eerlijk gezegd.
  De substantie vind ik 9 vd 10x aan de dikke, onhandelbare kant en het kwastje vond ik een verschrikking!

  Ik ben dus heel benieuwd hoe het huidige kwastje er uit ziet en wat er precies vernieuwd aan is.

  Jammer dat ook bij dit lakje de substantie aan de dikke kant is, want dit kleurtje is echt geweldig!

  1. Ik vind het kwastje zelf niet heel anders, misschien iets minder onregelmatig en dik, maar ze zijn nog steeds vrij breed.

 18. Wat een mooi kleurtje en fijn dat die zo lekker dekt. 🙂

 19. Ahhh deze wil ik hebben <3

 20. Ooh wat een prachtige kleur zeg! Ik ben ook reuze benieuwd geworden naar de vernieuwde kwastjes, de oude vond ik een drama..

  1. Ik vind ze niet heel anders, misschien iets minder onregelmatig, maar ze zijn nog steeds vrij breed.

 21. Wouw! Dat is wel een erg mooi kleurtje voor zo’n kleine prijs!

 22. Wat een vrolijk en lief kleurtje 🙂

 23. Oh zo mooi zeg! Echt een hele toffe kleur, die zou ik graag hebben.

 24. Wat een lief kleurtje!

 25. Wat een fantastische kleur. Ik ben heel blij dat deze mooi dekkend is.

 26. Wat een mooi roze kleurtje

 27. Mooi kleurtje, kan ook weinig mis zijn met zo’n zachtroze kleur.

 28. Wat een prachtig kleurtje! Ik hou echt van jouw nagellak artikels, je maakt zo’n mooie foto’s en hebt zulke mooie nagels! 😀

 29. Wat een prachtige kleur, die moet ik echt hebben !!!!!!

 30. Ooh ook deze vind ik erg leuk, net als Essie Van D Go. Ik ga snel eens kijken bij hun nieuwe lakjes!

  1. de nieuwe lakjes van Catrice en Essence bedoel ik dan haha!

 31. Echt zo’n typische meisjeskleur! :p

 32. Oh my wat een onwijs mooi lakje is dit! Ik móét deze echt hebben! Geweldige kleur en finish. Ik loop niet meer snel warm voor een lakje maar wauuw <3

 33. Ooh, dat is een hele mooie kleur!

 34. Wat een prachtige kleur.

 35. Lenneke zegt:

  Heerlijk dat je zo enthousiast kan zijn over een nagellakje 😀

 36. Wat een gaaf kleurtje, deze ga ik zeker proberen te scoren! Ik heb deze alleen nog niet in ‘mijn’ Kruidvat gezien.

 37. Ik zag deze Swatch en Ik dacht die moet ik hebben! Ben snel naar de Kruidvat geweest en heb hem gehaald! Ik vind het kwastje wel fijner. De vorige had bij mij een raar puntje aan het einde, waardoor ik niet prettig kon lakken. In ieder geval ben ik hier heeeeel blij mee!

 38. Oooh deze moet ik denk ik aanschaffen!!!!

 39. Supermooie kleur!

 40. Enita zegt:

  Een vrolijke kleur en nu op mijn nagels. Gewoon een toppertje van Catrice.

 41. wow! prachtige kleur! lekker zomers!!! love it!

 42. Maartje zegt:

  Ik heb ‘m net ingeslagen!

 43. […] A Gallon of Melon, een prachtig zomers roze kleurtje. Ik zag hem bij Pinkypolish en was direct verliefd. Deze moest in mijn stash! Ik heb veel roze lakken maar volgens mij niks wat […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.