Nagellak

Swatch: Essence – Barefoot Through The Moss (NATvenTURista)

Legergroen is zo´n echte nagellakkleur waar ik nooit genoeg van kan krijgen. Mijn grote favoriet blijft Essie Sew Psyched, maar andere varianten vind ik ook niet verkeerd. Helaas komen steeds meer merken met vergelijkbare kleuren die allemaal wel erg op elkaar lijken Gelukkig heeft Essence het voor elkaar gekregen om eindelijk een wat unieker kleurtje uit te brengen, Barefoot Through The Moss!

Barefoot Through The Moss is net even wat anders doordat er een mooie zilveren shimmer doorheen verwerkt is. Om heel eerlijk te zijn had ik ‘m nog geweldiger gevonden wanneer de shimmer goud was geweest, maar zo is hij uiteraard ook mooi. Een perfecte herfst-lak!

Ik ben tegenwoordig eigenlijk altijd wel tevreden over de kwaliteit van de lakjes en ook op Barefoot Trough The Moss heb ik niks aan te merken. Hij dekt keurig na twee laagjes, lakt soepel en is ook nog eens zeer snel droog. Wat wil je nog meer?

Essence Barefoot Trough The Moss kost €1,79 en maakt deel uit van de tijdelijke NATvenTURista-collectie die op dit moment in de winkels ligt. Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. mooie kleur!
  x

 2. Wauw mooie lak!

 3. Heel mooie kleur, ik ga hem gauw ook halen !

 4. wow, die is mooi zeg! <3

 5. Niet mijn kleurtje. Die shimmer erin is wel leuk trouwens

 6. vind dit echt een heel mooi lakje!
  vind de zilveren glitter ook echt heel leuk 🙂

 7. Deze vind ik erg mooi! Ik ben ‘m nog niet tegengekomen, hij valt volgens mij erg in de smaak want tot nu toe is ‘ie overal uitverkocht waar ik ben geweest!

 8. erg mooie lak 😀

 9. Wauw, in tegenstelling tot de andere kleurtjes van natventurista vind ik deze ook geweldig mooi!

 10. Wat een gave kleur, in vergelijkin met andere kleuren nagellak uit deze collectie 😉 I like legergroen ;D

 11. Ik had dit lakje ook gekregen, maar vond de kleur nietecht mijn ding, dat is persoonlijk, maar het lakje zelf dekte bij mij pas mooi na 3 lagen..

 12. Wauw, mooi lakje, zo 1 heb ik er nog niet 🙂

 13. mooie kleur, hier ligt alles al in de 1 euro bakken :O

 14. Legergroen is zo supermooi op je nagels, ik ben ook nog op zoek naar een mooie groentint, wellicht wordt het deze! Nog maar even goed naar kijken in de winkel!

 15. Daniëlle zegt:

  Ik heb deze ook, ik denk inderdaad ook dat ‘ie nog mooier zou zijn geweest als de shimmer goud was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.