Lifestyle

ICI Paris XL Make-up Marathon en Voorpremière Daddy Cool

Afgelopen vrijdag heb ik iets héél leuks gedaan, want ik was door ICI Paris XL uitgenodigd om de voorpremière van de musical Daddy Cool bij te wonen. Dat was nog niet alles, want er werd ook nog een heuse make-up marathon gehouden! Binnen één uur probeerde een team van 50 visagisten zoveel mogelijk dames op te maken. Ik ben zelf niet in de make-up gegaan, maar mijn zus Siemkje bood zich aan als vrijwilliger! Kijk snel het filmpje om te zien hoe deze snelle make-over en recordpoging verliep:

Na deze spannende en hectische recordpoging werd de avond afgesloten met de voorpremière van de nieuwe musical Daddy Cool. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niet echt wist wat ik moest verwachten, maar het was echt geweldig! Daddy Cool is geen standaard-musical met dromerige liedjes en veel tekst, maar het is één en al energie! De geweldige muziek en spetterende danspassen vliegen je om de oren! Daarnaast vond ik ook het decor en de geweldige lichteffecten fantastisch en erg bijzonder. Natuurlijk draait het hele spektakel om een verhaal, maar dans en muziek staan absoluut centraal. Ik heb uiteraard niet gefilmd tijdens het optreden, maar deze video geeft je een perfecte indruk van wat je kan verwachten:

Daddy Cool is wat mij betreft een absolute aanrader en hartelijk dank aan ICI Paris XL voor deze zeer geslaagde avond!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

  1. Gaaf zeg! De musical lijkt me super leuk!

  2. Wat leuk zeg, leuke filmpjes;D

  3. Gaaf zeg, en tof dat het record is gehaald 😀

  4. Wat tof, dat record! Jeetje, echt veeeeel! De musical lijkt me ook wel heel leuk 🙂

  5. Wat doet Mark de Boer dat goed, lekker enthousiast!

  6. Wat leuk om te zien ;D

  7. Larissa zegt:

    Wat leuk om te zien! Je kan trouwens wel zien dat jullie zussen zijn 😉

  8. ziet er leuk uit allemaal hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.