Lifestyle

ICI Paris XL Make-up Marathon en Voorpremière Daddy Cool

Afgelopen vrijdag heb ik iets héél leuks gedaan, want ik was door ICI Paris XL uitgenodigd om de voorpremière van de musical Daddy Cool bij te wonen. Dat was nog niet alles, want er werd ook nog een heuse make-up marathon gehouden! Binnen één uur probeerde een team van 50 visagisten zoveel mogelijk dames op te maken. Ik ben zelf niet in de make-up gegaan, maar mijn zus Siemkje bood zich aan als vrijwilliger! Kijk snel het filmpje om te zien hoe deze snelle make-over en recordpoging verliep:

Na deze spannende en hectische recordpoging werd de avond afgesloten met de voorpremière van de nieuwe musical Daddy Cool. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niet echt wist wat ik moest verwachten, maar het was echt geweldig! Daddy Cool is geen standaard-musical met dromerige liedjes en veel tekst, maar het is één en al energie! De geweldige muziek en spetterende danspassen vliegen je om de oren! Daarnaast vond ik ook het decor en de geweldige lichteffecten fantastisch en erg bijzonder. Natuurlijk draait het hele spektakel om een verhaal, maar dans en muziek staan absoluut centraal. Ik heb uiteraard niet gefilmd tijdens het optreden, maar deze video geeft je een perfecte indruk van wat je kan verwachten:

Daddy Cool is wat mij betreft een absolute aanrader en hartelijk dank aan ICI Paris XL voor deze zeer geslaagde avond!

8 Comments

 • Reply
  Kim
  28 september 2011 at 07:11

  Gaaf zeg! De musical lijkt me super leuk!

 • Reply
  Miranda
  28 september 2011 at 09:18

  Wat leuk zeg, leuke filmpjes;D

 • Reply
  Aranka
  28 september 2011 at 09:47

  Gaaf zeg, en tof dat het record is gehaald 😀

 • Reply
  LottedeJ
  28 september 2011 at 10:21

  Wat tof, dat record! Jeetje, echt veeeeel! De musical lijkt me ook wel heel leuk 🙂

 • Reply
  Joyce
  29 september 2011 at 20:58

  Wat doet Mark de Boer dat goed, lekker enthousiast!

 • Reply
  Nannick
  30 september 2011 at 11:05

  Wat leuk om te zien ;D

 • Reply
  Larissa
  30 september 2011 at 19:55

  Wat leuk om te zien! Je kan trouwens wel zien dat jullie zussen zijn 😉

 • Reply
  xx_Patries_xx
  30 september 2011 at 21:19

  ziet er leuk uit allemaal hoor!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.