Nagellak

Swatch: Essence – My Sparkling Acrobat (Circus Circus)

Jaaa! Er ligt weer een nieuwe Essence LE in de winkels! Van de vorige Limited Edition-collectie (Vampire’s Love) had ik wel wat producten in huis gehaald, maar de lakjes liggen nog steeds ongeopend in m’n kast. Ik vond ze gewoon niet zo spannend! De laatste tijd ben ik echt op een gigantische glitter-kick (thanks, OPI Muppets!), dus het kan me op dit moment niet sparkly genoeg zijn. Hoe meer hoe beter! Gelukkig heeft Essence mij op mijn wenken bediend met een prachtige feestcollectie, genaamd Circus Circus. Het leuke van deze collectie is dat de lakjes wel heel speciaal zijn. Het zijn namelijk allemaal duo-lakjes, met aan de ene kant een crème-lak en aan de andere kant een bijpassende glitter-topper. Ik trap meteen af met mijn grote favoriet, My Sparkling Acrobat!


Het basislakje van dit duo is niet heel spannend, maar gewoon diepzwart. Wisten jullie trouwens dat ik hiervoor geen enkel zwart lakje in mijn stash had? Wel donkergrijs en zwart met glitters, maar echt een diepzwart crème-lakje had ik nooit. Ik had het eigenlijk nooit door, totdat ik een nagellak zocht om m’n flakies overheen te doen. Oeps! Ach, nu heb ik er weer eentje. Kan altijd van pas komen! Bovendien heeft deze zwarte lak maar één laagje nodig om mooi te dekken, dus dat is natuurlijk helemaal handig.

Maar, de échte magic happens zodra je de glitter topper over de zwarte lak aanbrengt. Wat is dit gaaf! Ik had echt niet gedacht dat ik deze zo ontzettend leuk zou vinden, maar ik vind deze combinatie echt geweldig. Ik zat echt vol verbazing naar mijn nagels te kijken terwijl ik aan het lakken was, het was zo’n bijzonder effect! Boem, in één klap glamour op je nagels. Dit is trouwens maar één laagje, dat was echt meer dan genoeg. Prachtig! Wedden dat je met My Sparkling Acrobat  de show steelt tijdens het kerstdiner?

Overigens staat deze LE niet bij alle filialen in het Essence-schap zelf, maar in een apart display op de winkelvloer. Misschien even zoeken dus! Waarschijnlijk staat er in het schap zelf wel een andere soortvan Limited Edition, namelijk ‘Add On Magic’. In deze collectie zitten de magnetische lakjes, de crackle-lakjes en de glittertoppers die normaal alleen in het Nail Art-schap te vinden zijn (dus ook de geweldige Circus Confetti!). Weinig nieuws dus (behalve één blauwe glitter topper, die is wel nieuw), maar kan handig zijn voor de meiden die geen groot filiaal in de buurt hebben.

Essence My Sparkling Acrobat kost €2,79 en maakt deel uit van de tijdelijke Circus Circus-collectie. Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Awisa zegt:

  Oeh pretty!!! Waarom heb ik die nog niet in real life gezien?;)

 2. Erg mooi! Meteen leuk voor de feestdagen!

 3. wow wat een mooie lakjes en wat een mooie foto’s. Ik heb ook 3 van de 4 lakjes. De 4e, Don’t feed the tiger kan ik nergens vinden… Ik heb al 6 kruidvat’s gehad.
  Dus al iemand me kan helpen… graag…

  1. Desirée zegt:

   Die komt dus niet in NL, helaas 😉

 4. Desirée zegt:

  Ja ik heb ook al zo een glitterkick! :p En dan bij het verwijderen denk ik dan: grrr voorlopig ff geen glitters.. om dan de volgende dag toch weer vrolijk rond te lopen met nieuwe sparkles op mn nagels ;p haha..
  Heb deze ook gekocht, nog niet gebruikt, maar dat gaat zeker snel gebeuren! 🙂 Overigens jammer dat die andere niet in NL verkocht wordt, die goud met zwarte glitters 🙁 Daar zat ik juist op te wachten, maarja.. genoeg ander moois weer in de collectie! 🙂

 5. dankjewel Desirée dan hoef ik niet meer verder te zoeken 🙂

 6. gaaf! maar mijn ervaring met glitters is dat het er dramatisch slecht af te krijgen is..

 7. Waaaauw! Echt prachtig! Die ga ik zeker halen. 🙂

 8. Dit ziet er belovend uit. Van de week maar even een uitstapje naar de kruidvat plannen.

 9. ziet er super pretty uit 😀

 10. Wat mooi..! Ik zag in je filmpje dat je ook een roze op had, ik ga die alletwee zeker kopen! Heel mooi geswatched ook:)

 11. Ik vind ze GE-WEL-DIG! Ik moet nog steeds naar de winkel rennen, maar goed!

 12. mooi, maar misschien vind ik alleen het diepe zwart nog wel mooier!

 13. Deze heb ik zelf van de week al gedragen en vind het een erg leuke combi! Ideaal voor de feestdagen!

 14. Kimly zegt:

  It is sooooooo pretty!!! Maar hier steeds uitverkocht! En deze moettttt ik echt hebben, wat issie mooi!

 15. Prachtig, deze ga ik zeker aanschaffen!

 16. oeeee moooi moooi moooi =D

 17. Mooie swatches! Wat een prachtig lakje zeg 😀

 18. Pamela zegt:

  Woow, echt vet mooi! ik ga zo gelijkn aar de winkel om hem te halen. Ik heb zelf rainbow connextion van opi die is ook vet mooi!

 19. Mallory zegt:

  ik had net de laatste te pakken in mijn lokale kruidvat ^^ ben er super blij mee =D echt leuk voor met de feestdagen

 20. ziet er heel mooi uit!

 21. Wat een mooie combi! En ik had niet verwacht dat ie zo goed zou dekken, een laagje voor zwart goed hoor 😉

 22. ziet er mooi uit 😀
  x

 23. Die is mooi! Gelukkig maar, want ik heb hem zelf ook net aangeschaft … hihi. Ik zag trouwens op internet dat die opi muppet glitters ook heel mooi staan op een zwarte nagelak.

 24. Die ziet er erg mooi uit! Gelukkig maar, want ik had hem net zelf aangeschaft … hihi. Ik zag trouwens op internet dat er ook hele mooie combinaties te maken zijn met de opi muppet glitters op een zwarte nagellak.

 25. Saartje zegt:

  Heey Charlotte, Zou jij misschien een artikel willen maken over de dupe van OPI (essence). Het zou leuk zijn voor de lezers als er dan nog tijd is om het rainbow collection lakje te bemachtigen. OPI is best prijzig en essence is niet in de buurt van waar ik woon. Als ik dan de verschillen zie tussen beide lakjes kan ik nog snel bepalen welke ik mooi vind en de trein pakken naar een andere stad.

 26. Wow, ik had bij de eerste foto nog niet eens door dat het een nagellak was. Super mooi!

 27. Marieke zegt:

  Argh nu wil ik naar kruidvat, ik was die hele LE vergeten 😮

  Weet je toevallig of dit hetzelfde effect heeft als een zwarte cream lak met Essence Make it Golden erover?

 28. Wauw het ziet er echt heel erg leuk uit!

 29. ooooh wat gaaf!!! Alleen de roze/paarse lak was er nog maar bij mij 🙁
  Deze gouden was echt super leuk geweest bij mijn kerstoutfit!!

 30. Super mooi! Ikwil die rode variant ook graag (:

 31. Wauww mooi! ik heb ze alle 3 gekocht, alleen nog niet uitgeprobeerd..

 32. Heel erg mooi! Ik had ook nooit een mooie diepzwarte nagellak totdat ik die een keer zag staan bij MAC. Nu kan ik niet meer zonder. Zwart komt al-tijd van pas!

 33. Ik heb deze vandaag gekocht samen met de roze. Van deze zwarte had ik helaas de laatste en er was wat zwarte nagellak langs de dop gelekt maar ja, ik wilde hem zo graag. Ik wil ook de rode nog, maar die was al helemaal uitverkocht… Dit zijn geweldige lakjes! Zo fijn dat de creme basislak in een laag dekt en de glitter maakt het gelijk feestelijk!

 34. Ik vind hem mooier, dan dat ik in eerste instantie vond!

 35. Ik had er veel mindervan verwacht, hij is echt heeel erg mooi :O

 36. Wat is ‘ie mooi! Ik heb hem zaterdag ook gekocht, maar nog niet geswatched. Ik was erg benieuwd naar het effect van beide kanten over elkaar heen aangebracht. Ziet er super uit!

 37. mooie combinatie 😀

 38. Wat heerlijk feestelijk! Die is zeker het kopen waard, moet geweldig staan met het H&M pailettenjurkje dat ik nog op het oog heb.

 39. Hey!!
  ik heb drie van die lakjes, behalve die met parelmoer beige en goud. die hadden ze niet, draag sinds gisteren de rode en die is echt geweldig!!! bedankt om de gouden eens te swatchen!!
  xxx

 40. Elise zegt:

  Hee,
  Ik had een vraagje. Ik ben de laatste tijd helemaal into de nagellak, en vind dit lakje ook echt geweldig. Ik heb alleen best wel lange vingers, en ook wel redelijk lange nagels. Ik weet alleen niet welk kleurtje ik het best kan gebruiken om mijn vingers niet nog langer te laten lijken. Misschien kan jij mij helpen??? Xxx

 41. Jolien zegt:

  Hoi, super leuke collectie toch!
  weet je misschien of ze ook in België verkrijgbaar zijn? aangezien wij nogal laat zijn daarin…

 42. Nou, Ik weet wel wat ik morgen bij de Kruidvat ga halen haha 😀

 43. Jonneke zegt:

  Wilde ‘m vandaag ook gaan halen, want ben echt enthousiast, maar helaaas 2 kruidvatwinkels langs geweest, bij de 1 was ‘ie uitverkocht, en bij de ander was ‘ie er niet! Balen!

 44. Geweldig he! Ik had ‘m laatst op en kreeg meteen al complimenten. Hij is echt perfect voor de feestdagen.

 45. Wow deze is echt mooi ^^

 46. Sigrid zegt:

  Oeh, die ziet er echt superleuk uit! Hopelijk hebben ze ‘m ook in België!

 47. Ik heb hem net gehaald, en ik wil hem zo graag opdoen.. Maar ik heb gisteren nepnagels met een vriendin opgedaan, dus ik vind het zonde om die er nu al af te halen..xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.