Nagellak

Swatch: Models Own – Jade Stone

Models Own - Jade Stone
Models Own – Jade Stone

Na al die niet-nagellak-gerelateerde artikelen van de afgelopen dagen is het weer tijd voor een nagellakje! Een paar weken geleden kwam ik bij River Island in Amsterdam nagellak van Models Own tegen. Ik ha ze al eens eerder gezien en vond ze eigenlijk niet zo spannend, maar toen stond er opeens een mintgroen lakje. Tjah, die moest ik natuurlijk weer hebben!

Jade Stone is een mintgroen lakje dat net weer een beetje anders is dan de andere groene nagellakjes die ik heb. Van mijn hele stash denk ik dat hij het meeste lijkt op Essie Mint Candy Apple of Herôme Manual Antonia. De formule van dit lakje was vrij dun en runny, en af en toe een beetje streperig. Na twee laagjes was dit verholpen, dus dat viel wel mee.

Models Own nagellak is te koop bij onder andere River Island en kost €6,50.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ooh wat leuk weer, die móet ik ook hebben!

  Love your blog by the way!

  xx

 2. Wauw leuk kleurtje!

 3. Mooi! En betaalbaar. ^w^

 4. Ik vind het persoonlijk een mooie zomerse kleur!

  x

 5. ik vind hem prachtig! ik heb een knal roze lakje van models own!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.