Nagellak

Swatch: Pieces – Old Rose

Ik ben dol op de nagellakken van Pieces en aangezien er regelmatig nieuwe kleuren worden uitgebracht houd ik de winkels nauwlettend in de gaten. Een paar weken geleden kwam ik een paar nieuwe lakjes tegen, dus die heb ik natuurlijk meteen meegenomen. Eén van die lakjes is Old Rose, een oudroze kleur.

Zoals ik al vaak heb gezegd ben ik dol op de lakjes van Pieces, aangezien de kleuren geweldig zijn en de kwaliteit over het algemeen prima is. Helaas heeft Old Rose mij enorm teleurgesteld! Toen ik het flesje opendraaide had ik al snel door dat de substantie van deze lak totaal anders was dan mijn andere Pieces-lakjes. Old Rose was dun, waterig en de pigmentatie was om te huilen. Zo zonde! Zoals aan het flesje te zien is lijkt het alsof een deel van de pigmenten als het ware op de bodem van het flesje blijven liggen, maar ook nadat ik ‘m heftig geschud had (iets wat je normaal niet met nagellak moet doen!) bleef hij zielig.

Toch wilde ik ‘m voor jullie swatchen, want ik vind de kleur in het flesje geweldig. Zoals te verwachten was heeft deze lak flink wat laagjes nodig en na laagje vier vond ik het wel welletjes. Zelfs na al die lagen was mijn nagel nog steeds zichtbaar! Al die lagen waren natuurlijk niet bevorderlijk voor het droog-proces, dus het duurt ontzettend lang voordat deze nagellak eindelijk droog is.

Ik vind de kleur prachtig, maar de kwaliteit is echt mega-slecht. Old Rose kan je dus wat mij betreft overslaan. Zonde, want ik was tot nu toe altijd ontzettend onder de indruk van de Pieces-nagellakken! Jammer maar helaas. Gelukkig zijn er nog genoeg andere nagellak-merken die vergelijkbare kleuren in het assortiment hebben, dus ik kom vast snel een betere versie tegen.

Deze nagellak kost €2,95 en is te koop bij onder andere Pieces en Vero Moda.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Tessa zegt:

  Leuk kleurtje hoor! ik heb ook zo'n kleurtje maar dan van essence die is ook heel mooi!

 2. Jammer van de kwaliteit, want ik vind het een prachtig kleurtje!

 3. De kleur is echt superrrr!

 4. Jammer van de kwaliteit, maar het kleurtje is echt prachtig!

 5. Niceee!! ;D Ik vind het echt superjammer dat sommige lakjes van Pieces van slechte kwaliteit zijn. Ze hebben echt hele toffe kleurtjes in hun assortiment!

 6. Wel een mooie kleur, maar jammer dat ie zoveel laagjes nodig heeft! Dat is niets voor mij, daar ben ik veel te ongeduldig voor! Ik heb pas ook een aantal Pieces lakjes besteld en ik ben benieuwd hoe die gaan uitvallen.

 7. Wooow!! Vind hem echt heel mooi op je nagels!

 8. Mallory zegt:

  Mooi kleurtje ! Jammer dat er zoveel lagen nodig zijn :s

 9. de kleur is echt super mooi

 10. Echt heel erg zonde!
  Ik ben wel heel blij dat je em gereviewd hebt, want ik zag em laatst en vond het echt een geweldig kleurtje! Toch niet gekocht en achteraf ben ik daar wel blij mee 🙂

 11. nurchamiel zegt:

  En als je hem eerst over een witte kleur als basis lakt? Heeft dat nut of blijft het dan nog steeds nutteloos?

 12. Heel mooi, wel jammer van de slechte formule… Hij lijkt een beetje op een lakje van de H&M (get a rose 4 me ofzo heet die..)

 13. watevahdude zegt:

  Leuk kleurtje!!

 14. Oooh, wat een mooi en lief roos kleurtje 😀

 15. Ik vind hem leuk, maar niet speciaal 🙂

 16. Wauw, dit echt de kleur waar ik echt al een tijdje naar op zoek ben, deze moet ik dus echt hebben!

 17. Wat jammer, want de kleur is best leuk!

 18. Mooie kleur!

 19. Ik heb hem ook maar hij is idd niet heel fijn… jammer!

 20. dat is echt zo sonde! Het is echt een super mooi kleurtje, jammer van de crappy kwaliteit ):

 21. nurchamiel zegt:

  I know… Jammer, want het is wel een mooie kleur.

 22. Ahhhh wat zonde, ik vind de kleur zo mooi!

 23. Ondanks dat ie zo waterig is vind ik het een prachtige kleur!

 24. Wat een prachtig kleurtje!!

  1. Ik heb je comment aangepast. Een verwijzing naar je blog is SPAM en wordt niet gewaardeerd. Sorry!

 25. Wauw dit is echt een super mooi kleurtje!

 26. inderdaad jammer van de kwaliteit, want net als de nude beige kleur van Catrice die je hebt gereviewed, vind ik dit een erg mooi kleurtje. Ik hoop dat misschien een ander merk hetzelfde kleurtje heeft.. Iemand enig idee?

  Ik zie dat Tessa al van Essence hebt gedropt.. weet je misschien de naam daarvan?

 27. Annigje zegt:

  Erg mooie kleur! Lijkt het misschien op OPI "Tickle My France-Y"?

 28. Linda zegt:

  Ik heb deze ook, maar bij mij dekt ie prima en droogt hij goed hoor! Ik vind m prima!

  Heb idd wel last van de pigment onder in het flesje en is niet te verhelpen maar dat is het enige..

  Misschien had je net een fout flesje te pakken?

 29. […] is. [EDIT] Schijnbaar ben ik niet de enige die niet zo blij is af en toe met de Pieces lakjes: pinkypolish en beautylab Tweet Pin It This entry was posted in Nagellak and tagged hot pink, NOTD, […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.