Nagellak

Swatch: Rimmel – Midnight Mistletoe (#31daysofsparkle)

De afgelopen maand hebben jullie al heel wat inspiratie op kunnen doen voor nagellak om tijdens de feestdagen te dragen. Heb je de perfecte kerstnagellak toch nog niet gevonden? Dan heb ik nu een extra mooie voor jullie, die overigens ook gewoon bij de drogist verkrijgbaar is. Rimmel verrast ons dit jaar namelijk met een aantal mooie glitterlakken. En ik kan me geen betere nagellak voor Kerstmis voorstellen dan Midnight Mistletoe!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Rimmel Midnight Mistletoe - 1

Rimmel Midnight Mistletoe - 2

Rimmel Midnight Mistletoe is een glittertopcoat uit de Glitter Bomb-serie van Rimmel. In deze lak vind je alle kleuren van kerstmist: groen, rood, zilver én goud. Pretty awesome! Hij lijkt qua kleurstelling een beetje op Let It Glitter! Candy Cane, maar dan iets subtieler. Ik heb Midnight Mistletoe trouwens over verschillende kleuren uitgeprobeerd, maar over zwart is hij toch echt het mooiste. Ik heb nog geëxperimenteerd met verschillende tinten rood, maar dan kwam hij niet helemaal mooi uit de verf. Een zwarte basislak (in dit geval Nails Inc. Black Taxi) is dus aan te bevelen!

Rimmel Midnight Mistletoe - 3

Op deze foto heb ik één laagje Midnight Mistletoe gebruikt, maar die heb ik wel vrij dik aangebracht. Het is tevens aan te raden om de lak een beetje deppend aan te brengen, zodat er zoveel mogelijk glitters op je nagels komen. Ik vind hem in elk geval héél gaaf, zeker nu ik hem over zwart heb gedaan. Ik heb mijn nagellak voor de kerstdagen al uitgekozen en aangebracht (OPI Red Fingers & Mistletoes met wat Essie Rock At The Top aan de bovenrand), maar bovenstaande combinatie staat voor mij absoluut op nummer twee. Wellicht nog Tweede Kerstdag?

Verkrijgbaarheid
Rimmel Midnight Mistletoe kost €6,99 en is verkrijgbaar bij drogisterijen als Etos, Kruidvat en DA.

17 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.