Nagellak

Swatch: OPI – What’s With The Cattitude?

OPI - What's With The Cattitude?

OPI – What’s With The Cattitude?

Toen de OPI Shrek-collectie werd aangekondigd wist ik meteen dat ik What’s With The Cattitude? wilde hebben. Wat een prachtige kleur is dit toch! Ik ben dol op lichtblauwe nagellakjes, dus deze is perfect voor mij. OPI heeft een setje met vier mini’s uit deze collectie uitgebracht, en WWTC? zit er ook bij. Dit setje leek mij ideaal om een paar kleuren uit deze collectie te testen.

Als eerste kan ik je vast zeggen dat als je één specifieke kleur uit de collectie wil, je beter niet het mini setje kan nemen. Wat een onhandige flesjes zijn dat! Ten eerste zijn ze piepklein. Dat is op zich niet zo heel erg, want soms draag ik kleuren maar één of twee keer, maar het kwastje is echt een ramp. Ik vind OPI nagellak erg fijn vanwege de brede kwastjes, maar aangezien de flesjes uit dit setje inieminie zijn, zijn de kwastjes helaas ook meegekrompen. Doordat ze zo klein zijn krijg je niet genoeg nagellak op het kwastje en kan je niet lekker soepel lakken. Erg jammer dus…

Maargoed, het gaat hier natuurlijk om de nagellak! En die is gelukkig perfect. Wat een mooie kleur is dit, zeg. Ik ben helemaal fan! Ik heb op deze foto drie laagjes gebruikt, omdat ik wat kleine foutjes weg moest werken. Waarschijnlijk lakjt de full-size versie beter en heb je aan twee laagjes genoeg. Dit is absoluut mijn favoriet uit deze collectie. Misschien ga ik deze nog wel in het groot aanschaffen!

15 Comments

 • Reply
  Marjolein
  28 juni 2010 at 18:23

  Woooow gorgeous color! <3 Echt zo'n typisch zomerkleurtje. 🙂

 • Reply
  Martine
  28 juni 2010 at 18:58

  Waaauw wat een super gaaf kleurtje!

  x Martine

 • Reply
  Lilly
  28 juni 2010 at 19:35

  Ik zou deze kleur eigenlijk nooit zelf kopen, maar ik vind hem als nog heel erg mooi!

 • Reply
  Laura
  28 juni 2010 at 21:56

  :D:D waarschijnlijk (hopelijk) komt hij morgen mee met mijn TD bestelling… i'm in loveee

 • Reply
  Loeder
  28 juni 2010 at 22:29

  super gave kleur, ik heb vandaag ook zo'n minisetje binnen gekregen, ik vond ze kleiner dan verwacht haha..

 • Reply
  Aranka
  28 juni 2010 at 23:08

  Dit is echt een supermooie kleur !

 • Reply
  Eva!
  28 juni 2010 at 23:52

  ooo wat cute! ik wil hem ook!

 • Reply
  Sanne
  29 juni 2010 at 00:36

  Ode aan zulke mooie kleurtjes!

  Zag gisteren btw een meisje op t strandje wat heel erg op jou leek :p

  • Reply
   Charlotte
   29 juni 2010 at 01:55

   Ik was het niet hoor! Mij kom je niet zo snel op het strand tegen 😉 Wel grappig om te horen dat er een look-a-like van mijn rondwandelt!

 • Reply
  Teddy
  29 juni 2010 at 12:03

  Gorgeous! Lijkt een beetje op CG For Audrey!

 • Reply
  Marleen
  29 juni 2010 at 15:31

  zeker een erg mooi kleurtje! krijg je lekker bruine handen van!

 • Reply
  Margaux
  29 juni 2010 at 16:03

  Ik was al verliefd toen ik hem op de O.P.I. site zag maar nu vind ik hem alleen nog maar mooier.. ik MOET hem hebben!
  xx

 • Reply
  R & A
  29 juni 2010 at 17:20

  Wat een mooie kleur! Leuk voor in de zomer op teennagels! Ik ga ook eens kijken voor zo'n lakje!

 • Reply
  Anneleen
  30 juni 2010 at 11:44

  Ik heb mini's uit de OPI Hong Kong collectie en inderdaad, die kwastjes zijn echt VRESELIJK =( Ik vind het zo'n mooie kleurtjes, maar doe ze niet vaak op gewoon omdat het onmogelijk is mooi te lakken.

 • Reply
  Beau
  3 augustus 2010 at 22:44

  Ik heb deze ook! Toen ik hem zag was ik meteen verliefd! Het is mijn eerste OPI lakje, en ik ben er heeeel blij mee!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.