Nagellak

Swatch: OPI – What’s With The Cattitude?

OPI - What's With The Cattitude?
OPI – What’s With The Cattitude?

Toen de OPI Shrek-collectie werd aangekondigd wist ik meteen dat ik What’s With The Cattitude? wilde hebben. Wat een prachtige kleur is dit toch! Ik ben dol op lichtblauwe nagellakjes, dus deze is perfect voor mij. OPI heeft een setje met vier mini’s uit deze collectie uitgebracht, en WWTC? zit er ook bij. Dit setje leek mij ideaal om een paar kleuren uit deze collectie te testen.

Als eerste kan ik je vast zeggen dat als je één specifieke kleur uit de collectie wil, je beter niet het mini setje kan nemen. Wat een onhandige flesjes zijn dat! Ten eerste zijn ze piepklein. Dat is op zich niet zo heel erg, want soms draag ik kleuren maar één of twee keer, maar het kwastje is echt een ramp. Ik vind OPI nagellak erg fijn vanwege de brede kwastjes, maar aangezien de flesjes uit dit setje inieminie zijn, zijn de kwastjes helaas ook meegekrompen. Doordat ze zo klein zijn krijg je niet genoeg nagellak op het kwastje en kan je niet lekker soepel lakken. Erg jammer dus…

Maargoed, het gaat hier natuurlijk om de nagellak! En die is gelukkig perfect. Wat een mooie kleur is dit, zeg. Ik ben helemaal fan! Ik heb op deze foto drie laagjes gebruikt, omdat ik wat kleine foutjes weg moest werken. Waarschijnlijk lakjt de full-size versie beter en heb je aan twee laagjes genoeg. Dit is absoluut mijn favoriet uit deze collectie. Misschien ga ik deze nog wel in het groot aanschaffen!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Woooow gorgeous color! <3 Echt zo'n typisch zomerkleurtje. 🙂

 2. Waaauw wat een super gaaf kleurtje!

  x Martine

 3. Ik zou deze kleur eigenlijk nooit zelf kopen, maar ik vind hem als nog heel erg mooi!

 4. Laura zegt:

  :D:D waarschijnlijk (hopelijk) komt hij morgen mee met mijn TD bestelling… i'm in loveee

 5. super gave kleur, ik heb vandaag ook zo'n minisetje binnen gekregen, ik vond ze kleiner dan verwacht haha..

 6. Aranka zegt:

  Dit is echt een supermooie kleur !

 7. ooo wat cute! ik wil hem ook!

 8. Ode aan zulke mooie kleurtjes!

  Zag gisteren btw een meisje op t strandje wat heel erg op jou leek :p

  1. Ik was het niet hoor! Mij kom je niet zo snel op het strand tegen 😉 Wel grappig om te horen dat er een look-a-like van mijn rondwandelt!

 9. Gorgeous! Lijkt een beetje op CG For Audrey!

 10. zeker een erg mooi kleurtje! krijg je lekker bruine handen van!

 11. Ik was al verliefd toen ik hem op de O.P.I. site zag maar nu vind ik hem alleen nog maar mooier.. ik MOET hem hebben!
  xx

 12. Wat een mooie kleur! Leuk voor in de zomer op teennagels! Ik ga ook eens kijken voor zo'n lakje!

 13. Anneleen zegt:

  Ik heb mini's uit de OPI Hong Kong collectie en inderdaad, die kwastjes zijn echt VRESELIJK =( Ik vind het zo'n mooie kleurtjes, maar doe ze niet vaak op gewoon omdat het onmogelijk is mooi te lakken.

 14. Ik heb deze ook! Toen ik hem zag was ik meteen verliefd! Het is mijn eerste OPI lakje, en ik ben er heeeel blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.