Nagellak

Swatch: Essence – Surferama

Essence - Surferama

Essence – Surferama

De Surfer Babe-collectie van Essence ligt nu alweer een tijdje in de winkel, maar het duurde even voordat ik de lakjes te pakken kreeg. Ik heb een lila lakje meegenomen en deze framboos-roze. Volgens mij is er ook een grijze nagellak uit deze collectie, maar die kan ik nergens meer krijgen.

Dit is echt weer zo’n fijne donkerroze kleur. Een beetje framboos-kleurig! In tegenstelling tot lakjes uit andere collecties van Essence had ik bij deze geen problemen met lakken. De formule was een beetje dik, maar niet storend. Na twee laagjes was hij keurig gedekt! Kijk trouwens wel uit met deze lak, want ik merkte dat hij m’n nagels en nagelriemen behoorlijk verkleurde. Gebruik dus een goede basecoat en wees voorzichtig met het verwijderen van deze nagellak!

De Essence surfer Babe-collectie is nu verkrijgbaar bij Kruidvat.

11 Comments

 • Reply
  Suzy
  30 juni 2010 at 08:18

  Deze was hier binnen no time uitverkocht. En ik kan wel zien waarom, mooi kleurtje is het 🙂

 • Reply
  Laura
  30 juni 2010 at 10:23

  ik heb hem weten te bemachtigen! Wat een prachtige lak is dit. Heb hem al veel gebruikt en de houdbaarheid is supergoed! Ik heb ook het blauwe lakje uit deze collectie, die dekt wat minde, maar is ook zeker een hele aparte en mooie kleur!

  De grijze heb ik over getwijfeld, en is hier nu nergens meer te krijgen:( NOOIT twijfelen…

 • Reply
  Milou (Cherize)
  30 juni 2010 at 10:44

  Ik heb 2 van de grijze lakjes, beide net iets anders.

  En nee twijfelen is nooit goed als het om goedkope limited edition lakjes (A)

  Ik vind dit framboze kleurtje echt mooi, ik krijg er haast honger van 😛

  Deze was bij mij echter niet zo makkelijk te krijgen als de grijze..

 • Reply
  Sharon
  30 juni 2010 at 11:02

  Mooi roze kleurtje!

 • Reply
  R. en A.
  30 juni 2010 at 11:37

  wow deze is echt heel mooi 🙂

  ik ga denk ik ook even naar de kruidvat iets van deze collectie kopen

 • Reply
  Elisa
  30 juni 2010 at 13:41

  Leuk kleurtje, bij mij was de collectie al op 🙁

 • Reply
  Lilly
  30 juni 2010 at 19:03

  Ik vind hem heel mooi!

 • Reply
  Eva!
  30 juni 2010 at 20:23

  mooi frambooskleurtje!

 • Reply
  Aranka
  30 juni 2010 at 21:18

  Ik heb hem vandaag gekocht en een blauwe ervan! Dankzij joun revieuw 😀

  • Reply
   Charlotte
   30 juni 2010 at 22:05

   Echt waar? Dat vind ik superleuk om te horen 😀

 • Reply
  Marleen
  1 juli 2010 at 12:29

  heel leuk kleurtje! nu krijg ik trek in frambozen haha

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.