Nagellak

Swatch: Essence – Surferama

Essence - Surferama
Essence – Surferama

De Surfer Babe-collectie van Essence ligt nu alweer een tijdje in de winkel, maar het duurde even voordat ik de lakjes te pakken kreeg. Ik heb een lila lakje meegenomen en deze framboos-roze. Volgens mij is er ook een grijze nagellak uit deze collectie, maar die kan ik nergens meer krijgen.

Dit is echt weer zo’n fijne donkerroze kleur. Een beetje framboos-kleurig! In tegenstelling tot lakjes uit andere collecties van Essence had ik bij deze geen problemen met lakken. De formule was een beetje dik, maar niet storend. Na twee laagjes was hij keurig gedekt! Kijk trouwens wel uit met deze lak, want ik merkte dat hij m’n nagels en nagelriemen behoorlijk verkleurde. Gebruik dus een goede basecoat en wees voorzichtig met het verwijderen van deze nagellak!

De Essence surfer Babe-collectie is nu verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Deze was hier binnen no time uitverkocht. En ik kan wel zien waarom, mooi kleurtje is het 🙂

 2. Laura zegt:

  ik heb hem weten te bemachtigen! Wat een prachtige lak is dit. Heb hem al veel gebruikt en de houdbaarheid is supergoed! Ik heb ook het blauwe lakje uit deze collectie, die dekt wat minde, maar is ook zeker een hele aparte en mooie kleur!

  De grijze heb ik over getwijfeld, en is hier nu nergens meer te krijgen:( NOOIT twijfelen…

 3. Ik heb 2 van de grijze lakjes, beide net iets anders.

  En nee twijfelen is nooit goed als het om goedkope limited edition lakjes (A)

  Ik vind dit framboze kleurtje echt mooi, ik krijg er haast honger van 😛

  Deze was bij mij echter niet zo makkelijk te krijgen als de grijze..

 4. Mooi roze kleurtje!

 5. wow deze is echt heel mooi 🙂

  ik ga denk ik ook even naar de kruidvat iets van deze collectie kopen

 6. Leuk kleurtje, bij mij was de collectie al op 🙁

 7. Ik vind hem heel mooi!

 8. mooi frambooskleurtje!

 9. Aranka zegt:

  Ik heb hem vandaag gekocht en een blauwe ervan! Dankzij joun revieuw 😀

  1. Echt waar? Dat vind ik superleuk om te horen 😀

 10. heel leuk kleurtje! nu krijg ik trek in frambozen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.