Nagellak

Swatch: Essence – Hang Loose

Essence - Hang Loose
Essence – Hang Loose

Aangezien jullie allemaal zo enthousiast waren over Surferama uit de Essence Surfer Babe-collectie, besloot ik meteen maar mijn andere lakje uit deze collectie te laten zien! Hang Loose is een hele mooie lila nagellak. Normaal houd ik totaal niet van lila lakjes, maar deze vind ik toch erg mooi.

Toen ik het eerste laagje van deze nagellak aanbracht was ik even bang dat hij nooit zou dekken, want het eerste laagje was ontzettend doorzichtig. Na het tweede laagje was het al beter, maar ik had toch drie laagjes nodig om ‘m mooi dekkend te krijgen. Voor een pastel-kleurige nagellak vind ik dat redelijk normaal.

Paars-tinten zijn altijd moeilijk te fotograferen, want een camera kan die kleuren moeilijk vastleggen. Hang Loose lijkt hier vrij grijs, maar in het echt is hij wat roziger!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Hij is mooi ik heb m ook 🙂

  Al is surferama nog steeds mijn favoriet uit de collectie.

 2. Ik vind het een mooi kleurtje!

 3. leuk kleurtje, en netjes gelakt 🙂

 4. Je hebt wel heel mooi gelakt!

 5. deze is net als de andere surfer babe nagellak ook al zo moooooi :O

 6. Valérie zegt:

  Mooie kleur!

  Wat kosten die lakjes?

  1. Volgens mij zijn ze €1,99 🙂

 7. ohh deze vind ik echt heel leuk!

 8. Wat een schattig kleurtje 🙂

 9. jammer dat ik deze niet heb bemachtigd! vind hem geweldig!

 10. leuke kleur!

  x

 11. Bregje zegt:

  ahh. ik kon hem niet meer vinden vandaag !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.