Nagellak Reviews

Review: Sally Hansen Diamond Strength Ultra Rich Cuticle Cream

Sally Hansen Diamond Strength Ultra Rich Cuticle Cream
Sally Hansen Diamond Strength Ultra Rich Cuticle Cream

Het merk Sally Hansen is al een tijdje te koop in Nederland, maar een tijdje geleden is het assortiment vernieuwd en uitgebreid. Dat betekent dat er veel meer spulletjes van dit leuke merk te krijgen zijn! Ik kende Sally Hansen al van mijn vakantie uit Amerika, en ik heb jaren lang élke dag een lakje ervan gedragen (lichtroze frost). Inmiddels wissel ik mijn nagellak wat meer af, en ben ik me meer gaan richten op de nagelverzorging van SH.

Het uitgebreide assortiment van SH is te koop bij onder andere ICI Paris XL. Ook Kruidvat en sommige DA-filialen hebben een beetje SH in het assortiment, maar ICI Paris verkoopt het meeste. De spulletjes worden langzaam aan geleverd, dus ik neem telkens een kijkje om te zien of er al weer wat nieuws is. Gisteren was ik even naar binnen gelopen, en toen kwam ik de Diamond Strength Ultra Rich Cuticle Cream tegen. De Diamond Strength Ultra Rich Cuticle Cream is speciaal voor hele droge en scheurende nagelriemen. In deze crème zouden ook microdeeltjes diamant, proteïnen en vitamientjes zijn verwerkt, die gezamenlijk voor langdurige hydratatie zorgen. Klink allemaal erg spannend dus! Aangezien mijn nagelriemen de laatste tijd erg droog zijn en op sommige plekken zelfs scheuren wilde ik deze graag proberen.

De Cuticle Cream zit in een klein potje, en dat vind ik eigenlijk best onhandig. Als ik er namelijk wat uit wil halen, blijft er heel veel crème achter mijn nagel hangen. Dat is natuurlijk best zonde en ook niet hygiënisch. Geef mij dus maar een tube! Helaas zitten veel nagelriemcrèmes in potjes, dus ik heb gewoon pech.

Sally Hansen Diamond Strength Ultra Rich Cuticle Cream
Sally Hansen Diamond Strength Ultra Rich Cuticle Cream

Bij het openen van het potje had ik eigenlijk een hele dikke crème verwacht, maar hij bleek vrij dun te zijn. Toen ik ‘m op wilde doen was ik al helemaal verrast, want hij is namelijk behoorlijk stroperig. Het is een beetje moeilijk om te beschrijven, want ik heb deze structuur eigenlijk nog nooit bij andere crèmes gezien. De geur verraste me ook een beetje, want hij ruikt naar vanille! Het is een beetje een weeïge geur, maar niet heel storend. Aangezien de crème vrij dun bleek te zijn was ik erg benieuwd naar hoe hij zou werken. Zou hij echt zo goed voeden als dat hij belooft?

Ik kan alvast zeggen dat ik erg tevreden ben over deze crème. Ik merk echt dat hij m’n nagelriemen diep en intensief voedt. Hij doet er helaas vrij lang over om volledig in te trekken (ongeveer 15-20 minuten), maar als hij eenmaal is ingetrokken laat hij geen vettige laag achter en blijven je nagelriemen lange tijd ontzettend zacht. Heerlijk!

Dit is zeker een aanrader als je last hebt van hele droge nagelriemen. Ik vind de Diamond Strength Ultra Rich Cuticle Cream niet heel geschikt om even snel aan te brengen, maar ik ga proberen om deze elke avond voor het slapen gaan op te smeren. Wedden dat mijn nagelriemen in no-time weer helemaal gezond zijn?

De Sally Hansen Diamond Strength Cuticle Cream is te koop bij onder andere ICI Paris XL en kost €11,99.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Valérie zegt:

  Ooohhh, studeer jij taal en communicatie? Dat betekenT 😉

  1. Hahaha, ach, iedereen maakt wel eens foutjes toch? Ik had er blijkbaar overheen gelezen 🙂

 2. Valérie zegt:

  Haha, daarom. 🙂 Viel me alleen even op.

 3. Lijkt me lekker! 🙂

 4. Deze klinkt wel fijn! Ik ga binnenkort eens even langs bij mijn Ici Paris XL, ben toch wel benieuwd 🙂

  x Martine

 5. zxjonka zegt:

  Ik heb hem ook van de week gekocht, want ja, aanbieding he?

  En ik vind het ook lekker spul. Waar die diamant deeltjes nu inzitten, ik heb geen idee. Maar het hydrateert we als een tiet en ruikt wel lekker. Je hebt er maar ene heel klein beetje van nodig gelukkig.

 6. klinkt goed, maar ik zou er geen 12euro voor over hebben 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.