Nagellak

Swatch: OPI – Rumple’s Wiggin’

OPI - Rumple's Wiggin'

OPI – Rumple’s Wiggin’

Toen ik jullie Essence Hang Loose liet zien uit de Surfer Babe-collectie vertelde ik al dat ik dit soort lila-kleurige lakjes tegenwoordig erg leuk vind! Ik hoefde deze in eerste instantie niet zo nodig te hebben, maar hij zat in het setje met de mini’s uit de OPI Shrek-collectie. En dat was maar goed ook! Ook deze lila nagellak vind ik erg leuk!

Mijn enige probleem met dit lakje is toch weer het formaat van het kwastje, maar dat is simpelweg te wijten aan het feit dat dit een mini is en geen full-size. Met een normaal formaat zul je daar geen problemen mee hebben. Verder ben ik wel erg happy met deze kleur! Hij lakte netjes in 2 laagjes, dus dat is voor een pastel-lakje keurig. In vergelijking met Hang Loose is deze iets meer paars en is Hang Loose iets grijzer en meer roze. Ik vind deze kleur nog net wat mooier, omdat hij een tikkeltje feller is. Mocht je één van deze twee al hebben, is de ander geen toevoeging voor je collectie.

11 Comments

 • Reply
  milou (Cherize)
  5 juli 2010 at 00:24

  Wauw, echt heel mooi! Hang Loose heb ik zelf, daar ben ik ook wel blij mee. Het is echt zo'n kleur die wel subtiel is, maar toch speciaal.

 • Reply
  Laura
  5 juli 2010 at 10:49

  ik heb deze, maar nog niet gebruikt.. snel maar eens doen!!

 • Reply
  sofie
  5 juli 2010 at 11:22

  schattige kleur!

  x

 • Reply
  Marleen
  5 juli 2010 at 12:34

  weer zo'n leuk kleurtje!

 • Reply
  Rani
  5 juli 2010 at 19:44

  Super mooie kleur!

 • Reply
  R. en A.
  6 juli 2010 at 15:28

  wat een geweldige kleur (ll)

 • Reply
  Leila
  6 juli 2010 at 16:20

  Wat een lief kleurtje!

 • Reply
  Danique
  6 juli 2010 at 21:40

  Super mooi kleurtje!

 • Reply
  Véronique
  7 juli 2010 at 23:06

  Oehhh dit is een leuk kleurtje! Die ga ik ook halen 🙂

 • Reply
  Brechtje
  9 juli 2010 at 10:43

  Aaahg, wat een lief en mooi kleurtje!

 • Reply
  www
  22 juni 2015 at 14:18

  Greetings! My partner and I frequently write guest articles for other weblog owners to help increase exposure to our work, as well as provide good content to blog owners. It really is a win win situation! If you’re interested feel free to e-mail me at: sitab@op.pl so we can discuss further. Thanks!! Kindest regards www

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.