Nagellak

Swatch: OPI – Rumple’s Wiggin’

OPI - Rumple's Wiggin'
OPI – Rumple’s Wiggin’

Toen ik jullie Essence Hang Loose liet zien uit de Surfer Babe-collectie vertelde ik al dat ik dit soort lila-kleurige lakjes tegenwoordig erg leuk vind! Ik hoefde deze in eerste instantie niet zo nodig te hebben, maar hij zat in het setje met de mini’s uit de OPI Shrek-collectie. En dat was maar goed ook! Ook deze lila nagellak vind ik erg leuk!

Mijn enige probleem met dit lakje is toch weer het formaat van het kwastje, maar dat is simpelweg te wijten aan het feit dat dit een mini is en geen full-size. Met een normaal formaat zul je daar geen problemen mee hebben. Verder ben ik wel erg happy met deze kleur! Hij lakte netjes in 2 laagjes, dus dat is voor een pastel-lakje keurig. In vergelijking met Hang Loose is deze iets meer paars en is Hang Loose iets grijzer en meer roze. Ik vind deze kleur nog net wat mooier, omdat hij een tikkeltje feller is. Mocht je één van deze twee al hebben, is de ander geen toevoeging voor je collectie.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Wauw, echt heel mooi! Hang Loose heb ik zelf, daar ben ik ook wel blij mee. Het is echt zo'n kleur die wel subtiel is, maar toch speciaal.

 2. Laura zegt:

  ik heb deze, maar nog niet gebruikt.. snel maar eens doen!!

 3. schattige kleur!

  x

 4. weer zo'n leuk kleurtje!

 5. Super mooie kleur!

 6. wat een geweldige kleur (ll)

 7. Wat een lief kleurtje!

 8. Super mooi kleurtje!

 9. Oehhh dit is een leuk kleurtje! Die ga ik ook halen 🙂

 10. Brechtje zegt:

  Aaahg, wat een lief en mooi kleurtje!

 11. www zegt:

  Greetings! My partner and I frequently write guest articles for other weblog owners to help increase exposure to our work, as well as provide good content to blog owners. It really is a win win situation! If you’re interested feel free to e-mail me at: sitab@op.pl so we can discuss further. Thanks!! Kindest regards www

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.