Nagellak

Swatch: OPI – Flower To Flower

OPI - Flower To Flower
OPI – Flower To Flower

Jeeeej! Een tijdje geleden heb ik mijn Transdesign-bestelling binnen gekregen. En daartussen zat Flower To Flower uit de OPI Summer Flutter-collectie! Ik wist meteen dat dit een lakje voor mij zou zijn, en toen ik ‘m swatchte wist ik het zeker: dit is mijn nieuwe zomerfavoriet. De rest van de zomercollectie  boeide mij niet zoveel (yuck, blauw en oranje), maar ik kon dit mooie kleurtje niet weerstaan. Tjah, ik ben nou eenmaal een sucker voor roze en shimmer…

Flower To Flower is een prachtige knalroze kleur met mooie zilveren shimmer. De formule van dit lakje is echt ideaal. Niet te dik, te dun of te doorzichtig. Nee, helemaal perfect! Na twee laagjes is hij keurig gedekt. Dit is echt een prachtige zomerkleur en een écht Pinky Polish-lakje.

Nog even een close-up (met flits) om de shimmer te laten zien:

OPI - Flower To Flower (close up)
OPI – Flower To Flower (close up)

En, zijn jullie al net zo verliefd als ik?

De OPI Summer Flutter is vanaf nu te koop bij alle reguliere verkooppunten van OPI, zoals sommige salons en DA-filialen. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op de site van OPI Nederland.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. wauw, heel mooi.

 2. Jessica zegt:

  Wauw, super !

  Echt mijn kleurtje.

  Deze ga ik zeker onthouden. ^^

 3. wat een supermooi kleurtje <3

 4. wauw, zeker erg mooi!

 5. zo'n cute kleurtje!

 6. Prachtige kleur!

 7. Haha, heerlijk mooi girly rose kleurtje. Ik ga 'em overwegen 🙂

 8. Leuk kleurtje! 🙂

 9. Mooi girly kleur

 10. Deze vind ik echt supermooi. 😀
  Perfect zomerkleurtje!

 11. Erg mooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.