Nagellak

Swatch: Trind – CC119

Trind - CC119
Trind – CC119

Toen ik onlangs mijn stash liet zien waren velen van jullie benieuwd naar swatches van mijn Trind-lakjes. Ik heb deze een lange tijd geleden gekregen om uit te testen, en heb ze toen ook geswatched. Ik was toen niet helemaal onder de indruk, dus ik had nooit echt zin om ze te laten zien. Door jullie nieuwsgierigheid heb ik ze weer uit de kast getrokken en ben ik weer gaan swatchen. En ik was verrast! Ik laat jullie vandaag meteen de ster uit mijn Trind-stash zien, want deze lak is echt prachtig.

Ik houd normaal niet zo van rode nagellak (volgens mij heb ik er een stuk of 5, terwijl ik echt 50 kleuren roze heb), maar een bijzonder rood lakje kan ik natuurlijk altijd wel waarderen. En dit is er zeker eentje! In het flesje lijkt hij ontzettend donker, maar zodra er licht op het lakje valt komen er opeens prachtige roze glitters naar boven. Wat een verrassing! Toen ik deze geswatched had bleef ik echt vol verbazing naar mijn vingers kijken. Wat een glans! En de formule is ook perfect. Ik heb volgens mij nog nooit een nagellak gehad die zo fijn lakte als deze. Ideaal dus! Dit zijn overigens twee laagjes. Op de bovenste foto heb ik een flits gebruikt, zodat je de shimmer goed kan zien. Op de foto hieronder zie je hoe de lak er in gewoon daglicht uitziet (zonder flits dus).

Trind - CC119
Trind – CC119

De Trind-lakjes zijn niet heel makkelijk verkrijgbaar, maar ze zijn in elk geval te koop bij de grote Douglas aan het Binnenwegplein in Rotterdam. Ook zijn ze te koop in een setje dat je zelf kan samenstellen bij de webshop van Trind.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Sanne zegt:

  Wauw, wat een mooi lakje!
  En hoe krijg je het trouwens voor elkaar, om zo mooi te lakken?
  Haha : )

 2. wauw, super glamorous lakje!

 3. Ik vind dit een mooi lakje voor de feestdagen in december. Leuk die shimmer!

 4. Wauw echt heel mooi!

 5. Heftig, maar wel super! 🙂

 6. Echt mooie kleur…mooi glans

 7. Sylvia zegt:

  Okee deze post is van lang geleden maar ik heb wel een vraagje aan jou. Gebruik je onder de caring colors van trind ook een base coat of de nail repair?
  Alvast bedankt voor je antwoord. Ik vind het een mooie intense kleur.
  liefs, Sylvia

  1. Ik gebruik er altijd iets onder (meestal de Nail Repair, maar soms ook gewoon een willekeurige basecoat) om de houdbaarheid te verlengen en om te voorkomen dat de kleur in m'n nagels trekt. Altijd doen dus!

   1. Sylvia zegt:

    Bedankt voor je snelle reactie. Ja ik doe ook geen nagellak op zonder onderlaag hoor. Zou jammer zijn als je nagels verkleuren, maar omdat het caring colors zijn heb ik altijd het gevoel dat ze willen dat je dit zo op je nagels doet ………wilde het daarom ook even van een ander horen.
    liefs, Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.