Make-up Reviews

Review: MAC Mighty Aphrodite Blush Duo (Wonder Woman)

Ik had mijn oog al laten vallen op het prachtige Blush Duo in de kleur Mighty Aphrodite. Toen ik hem tijdens de MAC Wonder Woman Preview zag bleek hij niet alleen aan mijn verwachtingen te voldoen, maar de kleur bleek ook nog eens perfect bij mijn huid te passen. Jullie kunnen vast wel begrijpen dat ook Mighty Aphrodite met mij mee naar huis ging!

Ook de verpakking van de Blush Duo’s is volledig in Wonder Woman-stijl. Het doosje is mooi stevig, netjes afgewerkt en bevat aan de binnenkant een spiegeltje.

In de Wonder Woman-collectie zitten een aantal ‘supersized’-producten, waaronder de Blush Duo’s. Op de bovenstaande foto heb ik Mighty Aphrodite vergeleken met het formaat van de reguliere MAC-blushes (die normaal 6 gram bevatten). De Blush Duo’s uit deze collectie hebben een inhoud van maar liefst 12,3 gram. Twee keer zoveel dus! Uiteraard betaal je wel wat meer, maar ze zijn het meer dan waard.

De lichtste kleur is een shimmery warme perzik/koraal-achtige kleur die vergelijkbaar is met populaire blushes als NARS Orgasm of MAC Peachykeen. De donkere kleur uit dit duo is mat en felroze. Van deze kleur komt vrij weinig pigment, iets wat mij tijdens de preview ook al opviel. Ik vind dat totaal geen probleem, aangezien dit soort kleuren snel te veel kunnen worden, maar het is toch opmerkelijk.

Je kan de blush op verschillende manieren gebruiken: elke kleur apart of de kleuren mengen. Op de foto hierboven heb ik de kleuren eerst afzonderlijk geswatched en vervolgens heb ik ze door elkaar aangebracht. Ik vind dat de kleuren apart het mooiste resultaat geven. Ik breng het liefst eerst de lichtste kleur aan en gebruik de donkere kleur op plekken waar ik wat meer accent wil leggen (bijvoorbeeld op de appeltjes van mijn wangen). Je kan er in elk geval alle kanten mee op!

Dit is echt een perfecte kleur voor dames met een lichte huid. Sommige blushes kunnen dan snel te veel zijn, maar met Mighty Aphrodite heb je daar keen last van. Ook meiden met een medium/donkere huid kunnen deze blush goed hebben, maar houd er wel rekening mee dat hij dan meer als highlighter zal werken. Ook deze blush was erg in trek tijdens de Preview-middag, dus houd er rekening mee dat hij snel uitverkocht kan zijn.

Het MAC Mighty Aphrodite Blush Duo kost €24,00 en maakt deel uit van de MAC Wonder Woman-collectie die vanaf 5 maart in de winkels ligt. Dit product is tijdelijk verkrijgbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Heel mooi hoor! Ik ga de collectie zeker nog bekijken!

 2. Erg mooie blush! Hij staat je goed.

 3. Wauw, mooie blush! 🙂

 4. Wauw, deze vind ik erg mooi, lekker subtiel 😀

 5. Wauw, ik vind hem echt supermooi! 😀

 6. Erg mooie blush! 😀

 7. Hij is heel mooi, ik gebruik hem heel graag! Ik vind hem vooral gemengd heel mooi <3

 8. Staat je erg goed. Inderdaad mooi subtiel !

 9. sannewierda zegt:

  Moooi!

 10. Thank God voor MAC op Curacao en dat me zus daar woont, zij heeft gister deze voor mij weten te bemachtigen!! Yeay! Hij staat je prachtig. Maar alles wat ik op je blog zie staat je fantastisch!!!

 11. Ziet er heel leuk uit , als ik eens een mac winkel tegen kom zal ik eens kijken.

 12. wauw wat een mooie kleur:D

 13. Lauren zegt:

  Heb ik net gekocht 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.