Make-up Reviews

Review: MAC Marquise D’ Lipstick (Wonder Woman)

Eén van de producten waarvan ik meteen wist dat ik ze wilden hebben was de lipstick in de kleur Marquise D’. Deze lipstick is al in eerdere collecties uitgebracht en was toen razend populair. Helaas is deze lipstick Limited Edition, maar gelukkig maakt deze kleur opnieuw zijn opwachting in de Wonder Woman-collectie. Ik ben ontzettend blij dat ik deze lipstick heb kunnen kopen, want ik vind hem prachtig!

Alle producten uit deze collectie hebben een speciaal Wonder Woman-jasje gekregen. Ook de lipstick-huls is helemaal in stijl! Let vooral eventjes op het rode sterretje dat onder de huls verstopt zit (is zichtbaar op de eerste foto van dit artikel), echt een leuk detail. Het is gebleken dat niet iedereen onder de indruk is van deze verpakkingen, maar ik vind het wel wat hebben.

mijn kale lippen

met MAC Marquise D’ Lipstick

De kleur vind ik echt geweldig! Hij wordt omschreven als een zand/perzik-achtig kleurtje, maar bij mij neigt hij meer naar nude/roze met minuscule gouden shimmer. Een perfecte kleur, want deze lipstick kan bijna overal bij! Ook de substantie van Marquise D’ is prettig. De lipstick is romig, zacht en hydraterend. Ik heb echt niets op dit product aan te merken.

Dit is wat mij betreft één van de must-haves van de collectie. Marquise D’ is een zeer universele kleur die veel dames erg goed zal staan. Tijdens de Wonder Woman Preview van Lushious Beauty werden meerdere dames opgemaakt met deze lipstick en het stond ze allemaal even mooi. Een echte aanrader dus!

MAC Marquise D’ Lipstick kost €18,50 en maakt deel uit van de MAC Wonder Woman-collectie die vanaf 5 maart in de winkels ligt. Dit product is tijdelijk verkrijgbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

17 Comments

 • Reply
  Van_ta
  4 maart 2011 at 16:14

  Hij staat je prachtig! Ik heb hem ook weten te bemachtigen, ook Spitfire en Russian Red. Niet hier in Nederland hoor, Op Curacao hadden ze gisteravond de launching party en me zus heeft ze daar voor me gekocht. Ook daar was het echt gekkehuis! Vooral het groene palette was daar binnen een uur uitverkocht!

 • Reply
  Melanie
  4 maart 2011 at 16:16

  Wauw ik vind dit een hele mooie kleur!

 • Reply
  Silva
  4 maart 2011 at 16:25

  Die kleur staat je echt supergoed! Ik vind het opzich wel een mooie kleur, maar mij zou die raar staan denk ik.

 • Reply
  Aranka
  4 maart 2011 at 16:59

  Wauw, erg mooie natuurlijke kleur!

 • Reply
  Desiree
  4 maart 2011 at 17:14

  Mooie kleur lipstick! En jij hebt echt prachtige lippen 🙂

 • Reply
  BeautyPolish
  4 maart 2011 at 17:34

  Het is inderdaad een prachtig kleurtje! Zelf heb ik de zachtroze lipgloss gekocht 'Emancipation' die heeft een beetje dezelfde mooie kleur <3

 • Reply
  Kelly
  4 maart 2011 at 18:30

  Staat je goed! Ga morgen even de collectie bekijken in Den Haag.

 • Reply
  nurchamiel
  4 maart 2011 at 19:52

  Goh, die lijkt veel op nummer 54 van TBS, alleen is die wat gouder.

  • Reply
   Charlotte
   4 maart 2011 at 20:34

   Wat toevallig, die heb ik ook! Ik zal wel een zwak voor dat soort kleurtjes hebben 😉 Ik vind die van TBS overigens heel anders… Die is een stuk minder romig, minder gepigmenteerd en iets meer glitterig.

   • Reply
    nurchamiel
    6 maart 2011 at 14:47

    Uhu. Vergelijking voor op site?

 • Reply
  Suzanne
  4 maart 2011 at 20:11

  hm… vind m een beetje te basic

 • Reply
  Evelien
  4 maart 2011 at 20:40

  wat een prachtige kleur lipstick!

 • Reply
  Marijke
  4 maart 2011 at 21:05

  Mooie lipstick! Staat je echt goed!

 • Reply
  sannewierda
  5 maart 2011 at 00:06

  Deze wil ook! Wauw, heel mooi nude!

 • Reply
  Linda
  5 maart 2011 at 08:07

  Ik vind het een erg mooie kleur. Staat je goed en is ideaal bij een heftigere oogmake-up. Ja, ik ben van mening dat je óf je ogen, óf je mond laat knallen 🙂

 • Reply
  Lovethatmakeup
  6 maart 2011 at 16:57

  Ik wil deze denk ik ook nog halen 😀

 • Reply
  Joyce
  6 maart 2011 at 21:23

  Staat je echt prachtig!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.