Make-up Reviews

Review: MAC Marquise D’ Lipstick (Wonder Woman)

Eén van de producten waarvan ik meteen wist dat ik ze wilden hebben was de lipstick in de kleur Marquise D’. Deze lipstick is al in eerdere collecties uitgebracht en was toen razend populair. Helaas is deze lipstick Limited Edition, maar gelukkig maakt deze kleur opnieuw zijn opwachting in de Wonder Woman-collectie. Ik ben ontzettend blij dat ik deze lipstick heb kunnen kopen, want ik vind hem prachtig!

Alle producten uit deze collectie hebben een speciaal Wonder Woman-jasje gekregen. Ook de lipstick-huls is helemaal in stijl! Let vooral eventjes op het rode sterretje dat onder de huls verstopt zit (is zichtbaar op de eerste foto van dit artikel), echt een leuk detail. Het is gebleken dat niet iedereen onder de indruk is van deze verpakkingen, maar ik vind het wel wat hebben.

mijn kale lippen

met MAC Marquise D’ Lipstick

De kleur vind ik echt geweldig! Hij wordt omschreven als een zand/perzik-achtig kleurtje, maar bij mij neigt hij meer naar nude/roze met minuscule gouden shimmer. Een perfecte kleur, want deze lipstick kan bijna overal bij! Ook de substantie van Marquise D’ is prettig. De lipstick is romig, zacht en hydraterend. Ik heb echt niets op dit product aan te merken.

Dit is wat mij betreft één van de must-haves van de collectie. Marquise D’ is een zeer universele kleur die veel dames erg goed zal staan. Tijdens de Wonder Woman Preview van Lushious Beauty werden meerdere dames opgemaakt met deze lipstick en het stond ze allemaal even mooi. Een echte aanrader dus!

MAC Marquise D’ Lipstick kost €18,50 en maakt deel uit van de MAC Wonder Woman-collectie die vanaf 5 maart in de winkels ligt. Dit product is tijdelijk verkrijgbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Hij staat je prachtig! Ik heb hem ook weten te bemachtigen, ook Spitfire en Russian Red. Niet hier in Nederland hoor, Op Curacao hadden ze gisteravond de launching party en me zus heeft ze daar voor me gekocht. Ook daar was het echt gekkehuis! Vooral het groene palette was daar binnen een uur uitverkocht!

 2. Wauw ik vind dit een hele mooie kleur!

 3. Die kleur staat je echt supergoed! Ik vind het opzich wel een mooie kleur, maar mij zou die raar staan denk ik.

 4. Wauw, erg mooie natuurlijke kleur!

 5. Mooie kleur lipstick! En jij hebt echt prachtige lippen 🙂

 6. Het is inderdaad een prachtig kleurtje! Zelf heb ik de zachtroze lipgloss gekocht 'Emancipation' die heeft een beetje dezelfde mooie kleur <3

 7. Kelly zegt:

  Staat je goed! Ga morgen even de collectie bekijken in Den Haag.

 8. nurchamiel zegt:

  Goh, die lijkt veel op nummer 54 van TBS, alleen is die wat gouder.

  1. Wat toevallig, die heb ik ook! Ik zal wel een zwak voor dat soort kleurtjes hebben 😉 Ik vind die van TBS overigens heel anders… Die is een stuk minder romig, minder gepigmenteerd en iets meer glitterig.

   1. nurchamiel zegt:

    Uhu. Vergelijking voor op site?

 9. hm… vind m een beetje te basic

 10. wat een prachtige kleur lipstick!

 11. Mooie lipstick! Staat je echt goed!

 12. sannewierda zegt:

  Deze wil ook! Wauw, heel mooi nude!

 13. Ik vind het een erg mooie kleur. Staat je goed en is ideaal bij een heftigere oogmake-up. Ja, ik ben van mening dat je óf je ogen, óf je mond laat knallen 🙂

 14. Lovethatmakeup zegt:

  Ik wil deze denk ik ook nog halen 😀

 15. Staat je echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.