Nagellak

Sally Hansen Magnetic Nail Color (Red-y Response + Ionic Indigo)

Een trend die langzaam aan weer zijn terugweg in nagellakland begint te vinden zijn magnetische nagellakken. Een tijdje geleden waagde Essence een poging, maar dat was niet echt een succes. Het werkte niet altijd goed en je moest echt je best doen om er iets moois van te maken. Sindsdien ben ik een beetje sceptisch als het om magnetische nagellakken gaat, maar onlangs probeerde ik tijdens een perspresentatie de Sally Hansen Magnetic Nail Colors. Deze werken wel goed! Kijk snel mee om te zien hoe een goede magnetische lak zou moeten zijn.

 

 

 

 

Het idee van magnetische nagellak is dat je na het lakken van je nagels een bijgeleverd magneetje dicht op de nagellak houdt. Daardoor worden de ijzeren deeltjes van de lak naar boven getrokken en ontstaat er een leuk patroontje! Dit kan uiteraard niet zomaar met elke nagellak, maar alleen met speciale magnetische nagellak.

Bij de Sally Hansen Magnetic Nail Colors zit een magneet op de dop die je eraf kunt halen. Voordat je begint kun je het beste alle tien nagels lakken met één laagje magnetische nagellak. Vervolgens kun je het best per vinger werken. Lak elke vinger met een iets dikkere tweede laag van de nagellak en houd er vervolgens meteen de magneet boven (de nagellak moet nog goed nat zijn!). De magneet van Sally Hansen heeft een handige rand waardoor je ‘m op je nagelriem kunt laten rusten. Houd ‘m ongeveer 10 seconden boven de nagel en klaar ben je! Vervolgens kun je uiteraard nog gewoon topcoat aanbrengen.

Ik heb twee kleuren van de Sally Hansen Magnetic Nail Colors. Ik zal ze beiden laten zien, zowel met magnetisch effect als zonder, aangezien je ze ook gewoon zonder magneet kunt gebruiken!

De eerste lak is Red-y Response, een donkerpaarse nagellak. Dit is één laagje en je ziet meteen dat hij heel goed dekkend is! Best aardig, maar het spannende effect komt pas echt wanneer je met de magneet aan de slag gaat:

Wow, da’s gaaf! En het was nog supersimpel ook, in één keer was het meteen goed. Ik vind het vooral erg gaaf om te zien hoeveel verschillende kleurtinten er naar boven komen nadat je de magneet hebt gebruikt. Het is niet zomaar donkerpaars, maar ook donkerrood en bijna zwart.

De tweede lak die ik heb is Iconic Indigo, een kobaltblauwe tint. Wederom is dit met één laag een hele dekkende kleur.

Deze is ook al zo mooi! Op deze foto’s kun je ook goed de diepte zien die de magneet creëert. Ook vind ik het een hele mooie kleur, vooral wanneer de magneet is gebruikt.

Ik vond de magnetische lakjes van Essence geen succes, maar deze werken perfect! Ik heb totaal geen problemen gehad met de magneet en het is absoluut foolproof. Iedereen moet dit kunnen! Bovendien is het effect behoorlijk spectaculair, terwijl het eigenlijk heel erg simpel is. Leuk!

De Sally Hansen Magnetic Nail Colors zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en kosten €11,99 per stuk. Sally Hansen is verkrijgbaar bij ICI Paris XL en verschillende drogisterijen.

18 Comments

 • Reply
  Tessa
  13 november 2012 at 06:17

  Super mooie lakjes xxx

 • Reply
  Charile
  13 november 2012 at 06:53

  Wat een mooie lakjes!

 • Reply
  beautybysandra
  13 november 2012 at 07:19

  Wat een leuke lakjes 🙂

 • Reply
  Anne Solveig
  13 november 2012 at 07:34

  Ik vind het echt super mooi!

 • Reply
  femketje
  13 november 2012 at 08:50

  ik vind de kleuren wel erg mooi 😀

 • Reply
  Kimberly
  13 november 2012 at 09:17

  Die roze kleur vind ik super gaaf!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistiqué
  13 november 2012 at 10:42

  Ik vind het effect erg leuk maar de kleuren zijn niet zo m’n ding.

 • Reply
  Kim
  13 november 2012 at 11:48

  Die van Essence werken bij mij wel! Alleen wel met een andere magneet.. dat flutdingetje wat je erbij kon kopen was gewoon niet sterk genoeg.. kon het niet eens als normale magneet ophangen ofzo kan je nagaan.. Deze kleurtjes vind ik wel veel mooier dan die van Essence!

  • Reply
   Femke
   13 november 2012 at 14:33

   Wat voor magneet gebruik je nu dan ?

 • Reply
  NiceNailArts
  13 november 2012 at 12:05

  Leuke en mooie lakjes zeg!!

 • Reply
  Lin
  13 november 2012 at 12:10

  Ja, tof zijn ze he? Ik heb die roze ook, vind hem erg tof!

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  13 november 2012 at 12:17

  Wat een mooie kleuren, vooral die rood/paarse! En het effect is goed zichtbaar.

 • Reply
  Fashionique
  13 november 2012 at 13:47

  De paarse kleur vind ik heel mooi!

 • Reply
  Esmay
  13 november 2012 at 14:47

  Ik vind ze beide echt heel leuk! Nog niet de tijd gehad om ze op te doen, maar dat MOET echt snel gebeuren because they’re gorgeous!

 • Reply
  Sacha
  13 november 2012 at 15:32

  Wauw, wat werken deze lakjes goed! Het geeft een heel mooi resultaat. Mooie kleurtjes ook.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  13 november 2012 at 16:38

  Leuk gedaan! Ik heb zelf ook een magnetische nagellak en ik moet zeggen dat ik het effect echt heel cool vindt. Alleen jammer dat hij chipt. Hoe doet deze het qua houdbaarheid?

 • Reply
  Chayennnnnnnnnn
  14 november 2012 at 17:11

  Wat een mooi effect.

 • Reply
  Nienke Griess
  15 november 2012 at 20:03

  Wauw wat mooi zeg,, ik ad nog nooit gezien hoe magneet lakjes eruit gingen zien
  maar dit is echt gaaf..
  Weer een mooi lakje om aan mijn collectie toe te voegen

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.