Nagellak

Swatch: MAC – Earthly Harmony (Nail Trend F/W 2010)

In November 2010 bracht MAC, net als voorgaande jaren, een nagellak-collectie uit. De kleuren van deze collectie speelden volledig in op de trends van het moment. Helaas verliep de lancering van deze tijdelijke collectie een beetje rommelig (releasedatum werd verplaatst, later onbekend en opeens waren ze er!), dus deze collectie heeft vrij weinig aandacht gekregen. Per toeval liep ik de Pro Store binnen op de dag dat ze de lakjes net in de winkel hadden gezet, dus ik had geluk! Earthly Harmony stond al op mijn wishlist, dus ik was blij dat ik hem eindelijk kon kopen.

Earthly Harmony is een taupe lakje met brons-kleurige glitters. Ik zag het al helemaal zitten, want deze combinatie leek mij perfect! Helaar kwam ik van een koude kermis thuis, want Earhtly Harmony bleek flink tegen te vallen. Zodra ik twee laagjes van de nagellak had aangebracht waren de glitters nagenoeg nergens meer te bekennen! Op de foto is nog een vage schittering te zien, maar daar blijft het ook bij. Zien jullie ook hoe erg de kleur op mijn nagels verschilt met de kleur van het flesje? Wat een verschil!

Normaal schrijf ik liever niet over nagellakken die niet meer te koop zijn (ik ga er vanuit dat deze lak inmiddels overal is uitverkocht), maar ik vond het toch de moeite waard om hem even te laten zien. Ik ben dol op taupe-kleurige lakjes en ik draag Earthly Harmony af en toe, maar om eerlijk te zijn kies ik net zo lief Catrice Absolutely Chincilly of Eyeko Posh Polish.

MAC Earthly Harmony was een Limited Edition-lak en is inmiddels uitverkocht. Voor de echte liefhebbers is hij nog wel te koop via eBay!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. mooi kleurtje 😀

 2. Jewellista zegt:

  Mooi lakje! Hij doet me een beetje denken aan Clay-Ton my hero van Catrice.

  1. Mij ook, het doet me ook denken aan Lost in Mud maar met dezelfde gouden finisch van Clay-Ton my hero =P

 3. Ik vind hem een mooi lakje! Ik vind het wel een beetje jammer dat de glitters verloren gaan, maar de kleur vind ik wel leuker dan in het flesje.

 4. Wauw, wat een prachtige kleur zeg en die glitters (L)

 5. Clay-Ton My Hero was ook het eerste wat ik dacht haha! Vind hem ook wel wat mooier dan in het flesje 🙂

 6. Hij doet mij ook aan een Catrice lakje denken. Zonde dat hij toch een beetje tegenviel 🙁 Daar is het eigenlijk net te duur voor vind ik. Wel een aparte kleur.

 7. Ik vind het wel een mooi kleurtje =D

 8. Spijtig dat het toch wat tegen viel. Leuk kleurtje vind ik wel.

 9. ik vind het een erg mooi lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.