Nagellak

Swatches: Essie Spring 2015

Het heeft even geduurd, maar afgelopen week hebben we eindelijk de eerste tekenen van de lente gezien! Laten we hopen dat het zonnetje nog even doorzet en dan kan de lente écht beginnen. Om dit seizoen af te trappen heb ik vandaag de Essie lentecollectie van 2015 voor jullie. In deze collectie vind je een paar fijne pakjes die perfect zijn voor de overgang van het najaar in het voorjaar. Kijk snel mee!

Essie Spring 2015 003

Flowerista is het ‘ster-lakje’ uit deze collectie. De naam is geïnspireerd door een fashionista die haar stijl laat inspireren door bloementrends. De hele collectie is dan ook geïnspireerd door de botanische trend! Ik vond in eerste instantie Flowerista wat aan de sombere kant voor een lentecollectie, maar het is wel een mooie rijke kleur die me een beetje aan viooltjes doet denken.

Essie Spring 2015 002

Ik heb zo’n vermoeden dat veel meiden dol zullen zijn op de kleur Garden Variety. Het is wederom een zeer rijke kleur, maar ik vind dit niet per definitie een lentekleur. Ach, het is in elk geval weer eens iets anders dan de standaard pastelkleurtjes!

Essie Spring 2015 001

Ik dacht dat Blossom Dandy heel erg op Essie Mint Candy Apple zou lijken, maar het is toch een iets andere kleur. Blossom Dandy is iets feller, maar verder zitten ze behoorlijk in dezelfde hoek. Hoewel ik dit soort kleurtjes niet vaak draag, vind ik ze wel ontzettend vrolijk. Een instant lentegevoel gegarandeerd!

Essie Spring 2015 005

Toen ik Perennial Chique in het flesje zag dacht ik even dat ik hem niet zo mooi zou vinden. Het is een wat onbestemde kleur die voor mijn gevoel net niet licht of donker genoeg was om echt mooi te zijn. Echter werd ik een stuk enthousiaster toen ik hem ging uitproberen! Voor mijn lichte huid is hij misschien een klein beetje te donker, maar ik denk dat hij bij veel dames heel chique kan staan. Het doet me een beetje denken aan de mannequin nails trend die populair was toen ik net begon met bloggen, waarbij iedereen op zoek ging naar een nagellak die exact dezelfde tint was als hun huidkleur, om zo het effect van de handen van een paspop te creëren. Misschien is het geen stijl waar iedereen dol op zal zijn, maar ik vind het wel wat hebben.

Essie Spring 2015 004

Helaas heb ik niet de complete collectie en mis ik nog twee tintjes, maar ik ben best enthousiast over de kleuren die ik heb uitgeprobeerd. Op het eerste oog vond ik het geen echte lentecollectie, maar er zitten wel een paar hele mooie kleuren tussen! Oh, en het beste van deze nagellakken? De substantie is fantastisch. Alle kleuren lakken ontzettend soepel, het kwastje is ontzettend fijn en twee laagjes was voor elke lak (inclusief de lichte kleuren) ruim voldoende. En dat is nou precies waarom Essie één van mijn favoriete nagellakmerken is.

Essie Spring 2015 – €9,99 per stuk
Etos | Bol.com

26 Comments

 • Reply
  chucky1012
  14 april 2015 at 07:04

  Prachtige kleuren hier zal ik snel iets van gaan kopen om mijn stash aan te vullen 😉

 • Reply
  Bianca
  14 april 2015 at 07:06

  Zien er allemaal goed uit maar vooral Flowerista is echt prachtig x

 • Reply
  Sandra (beautybysandra)
  14 april 2015 at 07:45

  Ik ben echt zoo jaloers op jouw nagels. Echt prachtig! Vooral de mintgroene lak vind ik erg mooi.

 • Reply
  Nicole
  14 april 2015 at 07:58

  Wat een mooie kleurtjes zeg! Vooral dat minty kleurtje vind ik erg mooi.

 • Reply
  Akosua
  14 april 2015 at 08:00

  Leuk dat je Blossom Dandy ook met Mint Candy Apple vergelijkt. Die laatste heb ik niet, omdat hij mij wat te flets leek, maar dan klinkt deze echt ideaal.

 • Reply
  Denise
  14 april 2015 at 08:10

  Blossom Dandy is echt prachtig, die ga ik zeker aanschaffen! <3

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  14 april 2015 at 08:19

  I love Essie! Ik vind Perennial Chique een heel bijzonder, maar draagbaar lakje. Echt een kleur die ik vaak zou dragen :).

 • Reply
  Daniëlle Springer
  14 april 2015 at 08:51

  Dat minty kleurtje vind ik wel erg mooi! Die lijkt me wel wat.

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  14 april 2015 at 09:15

  Super mooie kleuren! Ik kan echt niet kiezen, vind ze allemaal heel mooi! 🙂

 • Reply
  beautifulday4makeup
  14 april 2015 at 09:31

  De paarse kleur vind ik erg mooi!

 • Reply
  Tessa
  14 april 2015 at 09:31

  Wat een mooie kleuren! De mintgroene is mijn favoriet!

 • Reply
  Joëlle
  14 april 2015 at 09:52

  Hey Charlotte! Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede basecoat, welke kun jij aanraden?

 • Reply
  Margot
  14 april 2015 at 10:03

  Flowerista vind ik wel heel gaaf!

 • Reply
  Renate
  14 april 2015 at 10:10

  Wauw, Blossom Dandy is echt een knalkleur zeg. Heel mooi.

 • Reply
  Miranda
  14 april 2015 at 10:15

  Mooie lakken! Wat lak je toch altijd prachtig je nagels, daarom alleen al kijk ik graag naar je swatches! 😀

 • Reply
  Karen
  14 april 2015 at 11:50

  Ik volg op Instagram ‘Essiefan’ en ik ben door haar verliefd op die Flowerista, al heb ik van OPI al een dergelijke kleur in mijn collectie.

 • Reply
  Sanae
  14 april 2015 at 11:51

  Ik vind ze allemaal ge-wel-dig!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  14 april 2015 at 13:10

  Garden Variety is mooi! Maar inderdaad, Perennial Chique is ook leuk. Lekker zacht.

 • Reply
  Lesley Van de Langkruis
  14 april 2015 at 13:33

  Leuk deze swatches te zien. Ik had deze kleuren in de winkel gezien en was er wel benieuwd naar maar toch ook weer niet zo dat ik ze mee nam.

  Ik vind die eerste kleur erg mooi, maar wel wat donker voor in de lente inderdaad. Ik heb nu Essie Mint Candy Apple op en ik moet zeggen die lijkt wel heel erg op die Blossom Dandy zo op het scherm.

 • Reply
  Kirsten
  14 april 2015 at 14:14

  Hele mooie swatches <3!

 • Reply
  Tedje
  14 april 2015 at 17:49

  Wat een heerlijke vrolijke kleurtjes!

 • Reply
  Beautyjuf
  14 april 2015 at 18:06

  Wauw, Garden Variety vind ik een hele mooie tint!

 • Reply
  femketje
  14 april 2015 at 19:06

  love die paarse tint 😀

 • Reply
  Tessat
  14 april 2015 at 19:11

  Prachtige lakjes zeg! Vooral de licht blauwe/mintgroene 🙂

 • Reply
  Vera
  14 april 2015 at 19:24

  Ahh van deze collectie wil ik echt graag een aantal kleurtjes. Vooral de fellere kleuren voor in de lente en zomer.

 • Reply
  Emma
  16 april 2015 at 19:49

  Garden Variety wordt mijn bruiloftslak! Hij past namelijk EXACT bij mijn trouwschoenen! Ik vind het zo’n mooie kleur…

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.