Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Love de trui die je aanhebt 😀

 2. Maartje zegt:

  Wat een leuke video! Ik kijk ook echt graag kerstfilms 🙂 En The Polar Express is echt geweldig!

 3. Leuke tips! Ik kijk bijna nooit kerstfilms, alleen Home Alone vond ik altijd wel heel erg leuk en zou ik dit jaar nog wel eens willen zien. En Love Actually natuurlijk! En The Holiday is inderdaad ook een superleuke film, en nu ik er aan denk is het inderdaad ook wel een beetje een kerstfilm!

 4. Ik ben ook dol op kerstfilms. Vroeger keek ik in de bioscoop ‘Santaclaus’. Niet ‘THE Santaclaus’, want dat is een andere film. 🙂 En ‘One magic Christmas’ en ‘The Christmas list’ zijn wat oudere kerstfilms maar zo lekker oubollig romantisch. 🙂 En films die je bijna elk jaar te zien krijgt maar blijft leuk: Scrooged en Home Alone. Heerlijk om mee in de stemming te komen inderdaad.

 5. Nu heb ik wel zin om kerstfilms te kijken!

 6. Anouk zegt:

  Mijn favo films tijdens de kerst zijn idd the Polarexpress en vooral niet the Grinch te vergeten maar ook Annie en the sound of music zijn tijdens de kerst voor mij favoriet. O ja en kerstavond mag mij niemand storen dat is mijn avond en dus tijd voor All you need is love!!!

 7. Jaaaa kerstfilms! Al heb je ze 100x gezien, ze blijven leuk

 8. Love Actually kijk ik ook altijd! En the Santa Clause vaak ook! De meeste uit je eigen rijtje heb ik al gezien, alleen Christmas with the cranks lijkt me nog wel leuk!
  The Polar Express en The Holiday kijk ik ook elk jaar, erg leuke films!

 9. Leuke tips!
  Je bent alleen mijn 2 favoriete vergeten 🙁 Geen kerst zonder The Grinch en A christmas carol!

 10. Ik hoorde ‘klassieke kerstfilms’ dus ik dacht meteen It’s A Wonderful Life (1946) of Miracle on 34th Street (1947)… en toen kwam National Lampoon uit de jaren 80! Ik voelde me ineens stokoud 😉

  Maar de twee die ik noemde zijn wel absolute aanraders, hoor, of anders de remake van Miracle on 34th Street uit 1994. En inderdaad, A Christmas Carol (welke uitvoering dan ook) en The Grinch met het allerliefste kerstliedje ooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.