Nagellak

Swatch: Let It Glitter! – Candy Cane (#31daysofsparkle)

Nu Kerstmis steeds dichterbij komt, wordt het voor mij tijd om de échte kerstlakjes uit de kast te halen. Vandaag doe ik dat met Let It Glitter! Candy Cane. Deze nagellak is niet anders te omschrijven dan ‘Kerstmis in een flesje’. Perfect voor de feestdagen dus!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Let It Glitter Candy Cane - 1

Let It Glitter Candy Cane - 2

Wow! Ik krijg door deze nagellak spontaan zin om Jingle Bells te zingen, hihi. Candy Cane is een glitterlak in een transparante basis bomvol witte, groene en rode glitters. De witte glitters zijn mat, terwijl de groene en rode glitters juist glanzend zijn. In tegenstelling tot veel andere glitterlakken hebben de glitters van Candy Cane dezelfde maat. Dat staat verrassend leuk! Het geeft een beetje een feestelijke snoepjes-effect en het doet me denken aan van die sprinkles die we vroeger op onze kerstcake deden. De basiskleur is trouwens OPI What’s Your Point-Sietta, een helderrode lak met crèmefinish.

Let It Glitter Candy Cane - 3

Op deze foto’s heb ik één laagje Let It Glitter! Candy Cane gebruikt. Hij zit echt bomvol glitters, dus je hebt niet zoveel nodig! Als je zou willen zou je hem met twee flinke lagen zelfs dekkend kunnen krijgen, maar ik vind hem als topcoat leuker. Overigens heb je bij deze glitters geen last van een onregelmatige structuur op je nagel, waardoor het geheel er mooi glad uitziet.

Deze is op mijn nagels nog veel leuker dan ik had verwacht! Ik weet nog niet precies welke nagellak ik met Kerstmis ga dragen, maar dit is absoluut een grote kanshebber. Aanrader!

Verkrijgbaarheid
Let It Glitter! Candy Cane is verkrijgbaar via deze Etsy-shop. De mini’s van 5 ml (deze heb ik) kosten €5,00 per stuk en de fullsize flesjes van 11 ml kosten €8,00.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Die combinatie is super leuk! Ideaal voor de feestdagen 🙂

 2. Wat een super tof lakje! Heel kerstig!

 3. Echt een mooi lakje voor de feestdagen. En handig dat er ook een mini variant is, want ik heb in ieder geval tot nog toe nooit een nagellak opgemaakt.

 4. Wat een schattig lakje, inderdaad héél feestelijk!

 5. Wat een toffe kerst-glitter nagellak! Ik bedenk me nu trouwens dat jij echt ontzettend veel glitter nagellak hebt. 31 dagen = 31 nagellakken. Al zul jij er vast nog wel meer hebben 😉

 6. Deze is echt perfect voor kerstmis!

 7. Super leuk glitterlakje, echt kerst in een flesje! Leuk gecombineerd ook :).

 8. Echt een heel erg leuk kerstkleurtje, mooi!

 9. Dit is echt een kerstlakje!

 10. Mooi lakje. Echt perfect voor de feestdagen met die glittertjes!

 11. Wat een kerstige combinatie!

 12. Deze is echt leukkkkkk!! Idd kerst in een flesje. Helemaal mijn kerstkleuren 🙂

 13. Weer een mooi lakje! En inderdaad lekker candy!

 14. Hihi, voor je het zei, dacht ik al: echte kerstnagels!

 15. Wat een tof kerstlakje!

 16. Combinatie is echt lekker kerst-achtig! Ik houd er wel van.

 17. Erg mooie kerstkleur, prachtig!

 18. Opnieuw een supertof lakje! Heel Christmassy 🙂

 19. Een typische kerstkleur! Erg mooi!

 20. Ziet er lekker feestelijk uit

 21. Liefde voor Let It Glitter!

 22. Deze is echt leuk! Dat ik al zoveel nagellakjes heb…

 23. Erg leuk lakje weer.

 24. wat een leuke combi is het ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.