Fashion Shoplogs Video's

Video: Shoplog Loavies, Boohoo & Primark

Ik liet jullie vorige week al wat van de nieuwe Primark in Den Haag zien in mijn vlog, maar ik ben natuurlijk niet met lege handen naar huis gegaan! Bovendien heb ik ook nog wat leuke items van Loavies en Boohoo om te laten zien aan jullie. Heel veel winterse items, veel glitters en vooral hele leuke dingen!

Geshopte items:

Disclaimer: Zoals ik in de video vertel mocht ik van Loavies en Boohoo wat dingen uitkiezen. De items van Primark heb ik gedeeltelijk gekocht met een giftcard die ik tijdens de opening van de Primark in Den Haag kreeg.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. super leuke items heb je gekozen!

 2. Leuke kleding heb je uitgezocht! Ik heb dat zwarte pailletten rokje van Loavies ook, ik heb hem juist kleiner genomen want hij valt echt groot. Valt hij nu bij jou niet juist te groot dan?
  Ik combineer hem trouwens met de pink flair top ook van Loavies, staat erg leuk. Maar ik denk dat hij met een ander blousje ook heel leuk staat.

 3. Die items van loavies zijn echt leuk!

 4. Wat een hoop prachtige, feestelijke items heb je er bij! Lekker veel glitter, i like <3 Ik zou het zwarte klokkende rokje combineren met een mooi wit bloesje, zodat de aandacht op de mooie rok blijft!

 5. Leuke items!!

 6. Veerle zegt:

  Leuke dingen zeg! Welke oorbellen heb je in de video in? Die zijn echt gaaf!

 7. Dat rokje is heel cute! Ik zou dat inderdaad met een strak truitje combineren. Met die kleding van Primark ben ik altijd bang dat je vlam vat als je te dicht bij de open haard in de buurt komt :).

 8. Yay wat een mooie items allemaal, lekker feestelijk! Hele leuke shoplog 🙂
  X Emma

 9. Wat een leuke dingen heb je allemaal gekocht, ik vind dat rokje echt zo gaaf he! <3

 10. Ik vind dt rokje en de trui met pailletten wel erg leuk!

 11. Je hebt zoveel moois geshopt 😉
  Leuk pyamabroek en muts.

 12. oh wat een leuke items heb je kunnen scoren!
  love it

  liefs
  Karlien

 13. Dat kleedje is echt prachtig!

 14. “jullie weten wel dat ik van rendiertjes houd” Ik denk: huh echt? Maar alleen je achtergrond al hahahaha! Je houdt echt van rendiertjes ;). Staan die er altijd of zijn die speciaal voor het kerstthema in je video’s daar neergezet? Ik vind ze in ieder geval schattig. Rendieren zijn schattig (en vossen ook).

 15. Marieke zegt:

  Ik vind je wenkbrauwen zo licht en rood hier, het lijkt net alsof je ze met lipliner hebt ingekleurd. Het vloekt met je haar en ik vind het eerlijk gezegd niet zo mooi. Misschien ligt het aan mij, misschien is het het licht, misschien kan het je geen reet schelen, maar het kan ook zijn dat het je niet was opgevallen. (dus daarom zeg ik het)

  1. Ik was op die dag een nieuw wenkbrauwproduct aan het uittesten, daar komt het door 😉

 16. Zo veel leuke spulletjes!

 17. gaby.sabine@hotmail.com zegt:

  Super leuke vlog! Mag je vaker doen 🙂

  1. gaby.sabine@hotmail.com zegt:

   Wooops, bij het verkeerde artikel geplaatst! Shoplog was ook leuk om te zien haha!

 18. Dat tasje en het vest, zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.