Nagellak

Swatch: Zoya – Imogen (#31daysofsparkle)

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik wat favoriete kleuren voor nagellak heb. Mijn favorieten zijn goud en roze, afgewisseld met wat tinten die erbij in de buurt liggen. Tja, ik weet gewoon waar ik dol op ben! Om toch nog wat af te wisselen tijdens de 31 Days of Sparkle heb ik een totaal ander lakje om aan jullie te laten zien. Uiteraard wel mét glitters, maar dan ietsje stoerder. Kijk mee om swatches van Zoya Imogen te zien!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Zoya Imogen - 1

Zoya Imogen - 2

De Zoya PixieDust-lakjes (waar Imogen er ook eentje van is), hebben allemaal bijzondere glitters en een wat grove matte structuur. Imogen is wat anders! Hij heeft de grove structuur van een matte glitters, maar hij blijft wel glanzen als hij droog is. De glitters in deze lak zijn trouwens holografisch! Het is op deze foto’s niet helemaal te zien, maar in bepaalde soorten licht geven ze een prachtige schittering.

Zoya Imogen - 3

Zoya Imogen is vrij dun, maar hij is makkelijk dekkend te krijgen na twee laagjes. Ik raad aan om bij deze wel een topcoat te gebruiken. Daardoor wordt de structuur van de lak is minder grof en blijft hij beter zitten. Normaal ben ik geen liefhebber van zwarte nagellak, maar deze is echt heel erg gaaf. Misschien een perfecte nagellak voor Oudejaarsavond? Wie weet!

Verkrijgbaarheid
Zoya Imogen komt uit de Wishes-collectie van dit jaar en kost €13,00. Zoya is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Pretty Polish.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Wauw, prachtige nagellak!
  Ik ga meteen in de webshop kijken waar dit te koop is 😉
  Hier heb je geen glitter topcoat voor nodig.

 2. Wat een mooie nagellak zeg!

 3. Ik ken het merk Zoya nog niet, maar dit lakje vind ik erg mooi! Hij doet me een beetje denken aan de kleur Thunder From Down Under van Catrice 🙂 x

 4. Het lijkt me inderdaad een fijn lakje voor oud en nieuw (:

 5. Het lakje heeft veel meer diepte doordat de glitters al in het lakje zit. Dat vind ik veel mooier dan een glitter topcoat.

 6. Mysterieus en feestelijk tegelijk! Heel pretty <3

 7. Wauw wat een pareltje, echt heel mooi!

 8. Woah gorgeous! ♡

 9. Hier zie je mij niet snel mee lopen, maar ik vind het er toch gaaf uit zien!

 10. Ahh echt heel mooi!! I am in love

 11. Wauwie ziet er heel mooi uit!

 12. Ik heb deze ook, vind ‘m superleuk!

 13. Not my cup of tea, maar superleuk bij een ander!

 14. Ah wat een geweldige lak! Ik hou hier van! X

 15. Wow ziet er gaaf uit! Heel mooi!

 16. Echt een geweldige lak! Heel erg mooi!

 17. Wat een mooi lakje, dat zwarte zie je niet vaak.

 18. Voor oud en nieuw vind ik dit lakje heel erg tof!

 19. Erg leuk project! Deze ziet er mooi uit ♥

 20. Deze is zo mooi!

 21. Wat een prachtige nagellak! Ooit, ooit, ooit wil ik nog eens een lakje van het merk Zoya kopen. Zij hebben zulke prachtige tinten.

 22. Dit vind ik een hele mooie nagellak. Echt een lakje voor mij!

 23. oh wow echt een heel mooi lakje

  liefs
  Karlien

 24. Oh waw wat een mooi kleurtje!

 25. Joëlle zegt:

  Een Zoya lakje! Wat leuk!

  Ik heb twee lakjes die volgens mij van de ‘Magical pixie dust’ collectie af komen, Vega en Lux. Hele mooie lakjes! Ze zijn wel erg gritty, wat wennen is, maar ze zijn zo shinyyyy! 😀

 26. Heel mooie swatches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.