Nagellak

Swatch: American Apparel – California Trooper

Kennen jullie het advies dat je een USB-stick eerst handmatig moet verwijderen voordat je ‘m zomaar uit de computer trekt? Ik kan jullie vertellen dat ik dat advies vanaf nu goed in mijn oren knoop. Toen ik gisteravond mijn externe harde schijf van USB-ingang wilde verwisselen had ik even niet aan die gouden regel gedacht. Gevolg: mijn computer herkende mijn harde schijf niet meer! Een ramp, want op die schijf staan al mijn foto’s, backups, muziek en bestanden van Pinky Polish. Dingen die ik echt niet kwijt wil! Gelukkig ben ik redelijk handig met computers en heb ik met behulp van het programma R-Studio al mijn bestanden terug kunnen krijgen, maar ik heb tot diep in de nacht aan mijn laptop gekluisterd gezeten. Ik wilde jullie natuurlijk geen update onthouden, dus ik laat jullie vandaag weer één van mijn lakjes zien.

Dit lakje zagen jullie al even voorbijkomen in de Luipaard Nailart Tutorial, maar ik vond dat toch wel een eigen artikeltje verdiende. Toen ik deze nagellak net in huis had wist ik niet helemaal wat ik er van moest vinden. Ik vond het op zich wel een mooie kleur, maar ik had werkelijk geen idee wanneer ik ‘m moest dragen. Ik houd wel van nude-lakjes, maar ik vond deze toch iets te licht. Toen ik op het idee van de Luipaard-look kwam bedacht ik me dat deze nagellak een perfecte basiskleur zou zijn. En dat was hij zeker! Inmiddels draag ik de kleur steeds vaker op zichzelf en ben ik hem steeds meer gaan waarderen.

Ik ben echt fan van de American Apparel-lakjes en dan vooral de pastelkleurtjes. Niet omdat ik de kleuren zo bijzonder vind (alhoewel California Trooper toch wel speciaal is), maar omdat ze zo ontzettend gepigmenteerd zijn. Op deze foto heb ik twee laagjes op, maar bij de luipaard-tutorial had ik slechts één laagje nodig. Ongelofelijk! Datzelfde geldt voor Coney Island, één van mijn andere AA-lakjes. Nog nooit ben ik zulke dekkende pastelkleurtjes tegengekomen.

Niet alleen de dekking van deze lakjes is super, maar ook de houdbaarheid is een groot pluspunt. Zonder top- of basecoat houden ze het makkelijk een paar dagen uit op je nagels, en dat is uniek. Ze zijn overigens een beetje aan de dunne kant, maar als je de formule eenmaal onder controle hebt merk je daar weinig van en lakken ze netjes.

Kortom, de American Apparel-lakjes zijn absoluut aanraders!

De American Apparel-lakjes zijn te koop bij de American Apparel-winkels in de Westerstraat en de Utrechtsestraat in Amsterdam. Ook zijn ze te koop op de website van American Apparel. Ze kosten €7,50 per stuk, en voor drie stuks betaal je €18,00

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. oei, ik trek ook vaak al mn usb dingen gewoon hup eruit 😳

 2. Mooi! Moet echt nog eens wat lakjes bestellen van A.A..

 3. Hele mooie kleur! 😀

 4. Mooi kleurtje! En ja dat advies ken ik en volg ik haha, fijn dat je toch nog je bestanden terug hebt kunnen halen 🙂

 5. Wow, ik trek ook altijd mn USB eruit, niet meer doen dus :O Maar apart kleurtje zeg! Wel mooi 🙂

 6. Wauw, die is mooi!

 7. Een hele mooie kleur!! Ga denk ik ooit een lakje van AA aanschaffen!

 8. Doet mij een beetje aan een lakje van Ciate denken (Cookies & Cream) die heb ik trouwens ook :mrgreen:

 9. Mooi lakje! 🙂

  Oh, en ik zal vanaf nu nooit meer vergeten om mijn USB handmatig te verwijderen… Doe dit namelijk bijna nooit, want ik dacht dat het geen kwaad kon.

 10. Heel mooi lakje, doet mij een beetje denken aan een lakje van Asos (by Ciate), het kleurtje Chloe. Volgende keer dat ik in Amsterdam ben moet ik echt eens een paar van deze lakjes halen 😀

 11. Josje zegt:

  "Toen ik op het idee van de Luipaard-look kwam bedacht ik me (…)."> is dit wel juist gebruikt? Anyways, ik zal zeker mijn usb-stick voortaan op de juiste manier verwijderen! Ik ben er niet over uit of ik het kleurtje wat vind. Wel zijn de AA-lakjes het overwegen waard vanwege de houdbaarheid 😎

 12. That is really attention-grabbing, You are an overly skilled blogger. I've joined your feed and look forward to looking for more of your wonderful post. Additionally, I have shared your website in my social networks!

 13. Generate income Paid Off Our Student Loans Below 4 Years Soon after College…

  Process of Valuable Home Loan Car loan calculator…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.