Huidverzorging Make-up

Favorieten Augustus 2010

Ik wilde al een hele tijd een artikel met mijn favoriete producten van de maand maken, maar ik kwam er telkens niet aan toe. Ik gebruik zoveel verschillende beautyproducten en wissel vaak af, dus het is moeilijk een paar favorieten aan te wijzen. Deze maand ben ik een stuk consistenter geweest met mijn producten (met name huidverzorging) en was het dus makkelijk kiezen. Sinds twee weken is mijn huid ontzettend onrustig en zit ik opeens onder de puistjes. Om mijn huid een beetje tot rust te brengen heb ik een aantal producten gekozen die ik in combinatie van elkaar heb gebruikt om mijn huid te kalmeren. Mijn huid is een stuk rustiger, dus het heeft gewerkt! Dit zijn mijn favoriete producten van Augustus 2010 (in willekeurige volgorde!):

1. Rituals Intense Color Eye Pencil in Star
Ik heb een tijdje geleden Rituals make-up ontdekt en dit oogpotlood is één van mijn favorieten. Hij heeft een prachtige gepigmenteerde gouden kleur en blijft de hele dag zitten. De kwaliteit van het potloodje is vergelijkbaar met mijn Make Up Store oogpotloden, maar dan de helft goedkoper.

2. Orly Nail Laquer in Luxe
Ik vind het altijd ontzettend moeilijk om een favoriete nagellak aan te wijzen, maar dit is echt één van mijn toppers. Deze lak komt uit de Foil FX-collectie en geeft een prachtig gouden metallic effect. Swatches komen snel online!

3. La Roche-Posay Hydreane Legere
Omdat mijn huid zo onrustig was besloot ik een dagcrème voor de gevoelige huid te proberen. Deze is ook nog eens geschikt voor de normale tot gemengde huid en past perfect bij mijn huidtype. Ik merk dat hij mijn huid echt tot rust heeft gebracht. Hij is lekker budgetproof, slechts €9,95 voor een prima crème die je zowel ’s ochtends als ’s avonds kan gebruiken.

4. Estée Lauder Advanced Night Repair
Deze heb ik al een tijdje in huid en gebruik ik wanneer mijn huid wat hulp met herstellen kan gebruiken. Ik gebruik dit serum nu elke avond onder mijn La Roche-Posay crème en merk dat de plekken op mijn gezicht sneller genezen.

5. The Body Shop Vitamin E Moisture Serum
Dit serum is al jaren mijn Holy Grail-serum en ik gebruik ‘m trouw iedere dag. Deze gebruik ik elke ochtend onder mijn dagcrème. Hij zorgt ervoor dat mijn huid niet uitdroogt zonder haar extra vet te maken. Dit serum is echt heerlijk!

6. The Body Shop Vitamin E Gentle Facial Wash
Ik heb al een paar tubes van deze facewash opgemaakt en af en toe probeer ik wel eens wat anders. Uiteindelijk kom ik telkens weer tot de conclusie dat dit mijn absolute favoriet is. Ik heb het gevoel dat geen enkele facewash mijn huid zo goed reinigt als deze.

7. MAC Cleanse Off Oil
Jullie hebben mij al vaker over deze reinigingsolie gehoord en ik kan er nog steeds niet over ophouden! Elke avond gebruik ik deze olie met plezier en hij stelt me nooit teleur. Ook één van mijn Holy Grails!

8. Everyday Minerals Original Glo Foundation in Fair
Omdat mijn huid zo onrustig was besloot ik even te stoppen met mijn vloeibare foundations en mijn oude Everyday Minerals-spulletjes uit de kast te halen. Ik heb deze foundation weer helemaal opnieuw ontdekt en ben fan! Ik heb nog wat halfvolle potjes, maar misschien dat ik binnenkort weer een nieuwe bestelling bij EDM ga plaatsen.

9. Rosebud Strawberry Lipbalm
Dit is de Strawberry-versie van de welbekende Rosebud Salve. Ik heb de originele versie ook, maar die kan niet tegen de werking van deze op. Het maakt niet uit hoe droog mij lippen zijn, deze lippenbalsem lost het op. Dit is één van mijn favoriete lippenbalsems, maar hij lag ergens achter in een laatje. Toen ik ‘m onlangs weer tegenkwam vroeg ik me af hoe ik al die tijd zonder kon!

Dit zijn mijn favorieten van afgelopen maand. Een paar nieuwe producten en een paar oude favorieten! Zitten er producten tussen waar jullie benieuwd naar zijn?

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Leuke producten! Zitten een paar hele goeie bij heb ik zo de indruk:p

 2. De foundation van EM is inderdaad super fijn!

 3. leuke favorieten 😀

 4. Ik moet ook nodig weer eens bestellen bij Everyday Minerals…. Mijn foundation/concealer is bijna op. 🙁

 5. Aaah, fijne favorieten! Waar koop je La Roche-Posay eigenlijk? Ben het hier in Groningen nog nooit tegen gekomen!

  1. Ik koop het bij de grote DA in de Leidsestraat hier in Amsterdam. In de DA zit een apotheek en die verkopen het 🙂

 6. Lijken me fijne producten 🙂

 7. dorien zegt:

  Wat een leuke blog! Weet je al wat de herfst/winter kleuren 2010 zijn mbt nagellak?

  1. Daar zal ik snel een artikel over maken!

 8. Melissa zegt:

  Je hebt me benieuwd gemaakt naar TBS Vitamine E lijn. Zou het alleen al voor de roze verpakking kopen!

  1. Het is een hele fijne lijn voor de meeste huidtypes. Gewoon een keertje proberen of om een proefje vragen! Ik ben in elk geval fan 😀

 9. Leuke favorieten! 🙂

 10. Lekkere producten hoor, ben benieuwd naar de nagellak 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.